Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konkurs stanowisk w UM |
Może chłopaki przeoczyli... Najlepiej zawsze zadzwonić albo wpaść osobiście. Nic nie pobije za to oszołomów z Simmtechu - na maila napisanego przeze mnie w okolicach Świąt Wielkanocnych odpowiedź dostałem tydzień temu. Ah ten Internet ;-) Pozdrawiam Mr "S" Krytyk zawodowy?! "Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konkurs stanowisk w UM |
Radna Konopka wspominała w swych obietnicach przedwyborczych , ze zrezygnuje z diety jeśli wygra.Pani radno to może chociaz jedną dietkę tak na koniec roku:).może inni pojdą za Pani przykładem.Dobry pomysł z tymi fajerwerkami ........... michal
|
|
Wypełniałem dwa razy. Nic z tego. Nie mam szczęścia.
|
|
i cccciiissszzzzzzzzzzzaaaaaaaaa nastała poważna jak grobowa :PPP; he do zobaczenia pewnie wiosna byc moze bedzie nowe auto i lepsze mozliwosci hehe, papaa.
|
|
jeśli masz męża (żonę) i dzieci - to cała rodzina jeśli masz rodziców i rodzeństwo - to tylko Ty a w 2005 roku emigrujesz... jeśli chcesz, a jeśli nie to nie wysyłaj bo odbierasz szansę Zdzichowi! :D
|
|
hehehe no teraz to slizgawica bedzie, ale pamietaj ze po wódce też jest ślizgo i mozna sie przejechac :)
|
|
xtravert czy ty tu na tym forum oznajmiasz wszystkim co jest smieszne a co nie? bawia cie linki? lepiej to sobie wrzuc link'e na szyje i sie wychustaj bo ja gdybym mial takie poczucie humoru jak ty to tak bym zrobil. zibi 1 i tester rodzina bartheza albo tych lalek???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |