Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CO dalej z systemem pan-niewolnik ? |
łee a mnie niebylooo wrrrrrrrr..... troche mi sie godziny pojeb... jak juz jechalem to wszystcy wracali :P z falszywego alarmu hje hje hje do MarYYjusz yyyy w grudniu popoludniu a co steskniles sie a? jak cos to na GG do Viva i znow mnie niewidziales ajjj :D zabardzo skupiasz sie chyba na jezdzie :) pozdrawiam...... Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CO dalej z systemem pan-niewolnik ? |
Do ŁKS: te szaliki byłyby już sukcesem. I mam pytanie do władz Łomży:Dlaczego przy Dmowskiego i Kaktusowej zaorane zostały 3 boiska?nie mam gdzie grać:(
|
|
Re: CO dalej z systemem pan-niewolnik ? |
przyjdę na Stary Rynek i mam nadzieję ,że w tym roku będzie to lepiej zorganizowane. Jakaś muzyka , ciepłe napoje , jedzenie. Pojawi się Pan prezydent i złoży mieszkańcom miasta noworoczne zyczenia. A może i pojawi się cała rada miasta. Może do tego jakiś krótki koncert. Może w końcu tak to będzie wyglądac. W tym miejscu o tej porze ludzie sie cieszą i nikt nie ma ochcoty na żadne awantury. Przychodzi dużó osób w różnym wieku. To jakaś nowa potrzeba manifestowania jedności ludzi. Mi się bardzo podoba. Do zobaczenia. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |