Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁOMŻA PRZEPRASZA ZA PREZYDENTÓW |
Tak. Zdecydowanie pomeczowe odreagowywanie:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁOMŻA PRZEPRASZA ZA PREZYDENTÓW |
Chyba że stadion pod Grunwaldem wybudują.... :) Bello wierszyk się "trochę" nie sprawdził...
|
|
Z naszej prawej... choć wcale nie prawy...
|
|
Zawsze to jakaś perspektywa:)
|
|
Mam nadzieje,ze to nigdy nie zaginie w naszej spolecznosci:-) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
mi też...:) ...teraz poczekajmy aż Ktoś nazwie to "grafomańskim gównem" nie przedstawiając nic wzamian. zaczynam lubić demony :)
|
|
Jest juz za pozno,nie jest za pozno.......:-)
|
|
...nigdy nie jest za późno... uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Nie jest za późno! przepraszam nie dodal mi sie tekst dodal doda ( byle nie elektroda $virgin)przepraszam fanów dwie bajki są spoko respekt na razie pa:-)
|
|
W sumie dla szerszego... inaczej nie mam jak nawet... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
mi bylo b. przykro, bylam tez rozczarowana, ale nie ich gra nie udalo sie, niemcy sa od nas lepsi, ale tym meczem udowodnilismy, ze potrafimy im dorownac kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamien i tyle Dina
|
|
demon,ty to jestes DEMON patrze, ze twoje czary dzialaja
|
|
dzis cos za duzo kamieni
|
|
Zauważyliście że co na Mundialu ktoś puści "oczko"do kamery to przegrywamy?? Cztery lata temu jak był spiewany hymn Polski to Dudek puscil oczko (przegralismy 2:0 z Koreą). Na tym Mundialu podczas spiewania hymnu (Polska -Ekwador) puscil "oczko" Krzynówek i Żurawski (czyli dwóch) - dostalismy 2:0. Dzisiaj już nie podczas hymnu tylko przed kamerami przed meczem oczko puscil Smolarek (jedna osoba) i dostalismy 1:0. Może to głupie ale jak ktoś jeszcze pusci oczko na Mundialu do kamery to wyłanczam tv bo przegramy.
|
|
Przychodzi baba do lekarza a ten pisze topic na 4lomza ;-))
|
|
mnie mecz sie podobal...wiadomo, ze para akcji mi sie nie podobalo...ogolem mecz byl prawie udany...musze stwierdzic, ze mialem inne oczekiwania...myslalem,ze bedzie 1 dla Polski...nie udalo sie...jeszcze tak zle jak teraz z tymi punktami chyba nie bylo...to pewnie Polska da z sievie wszystko ale na nastepnych mistrzostwach:) pozdrawiam : D jarek
|
|
flaszke i po sprawie ;-)
|
|
Demon też mi sie tak wydaję, po lewej stronie widać domy na ulicy strzelców kurpiowskich, a po prawej jest ulica piaski...
|
|
Możesz nawet dać pustą albo 10zł wsadzić , w tym tłoku i tak nie będa wiedzieli co od kogo dostali . Tylko się nie podpisuj :)
|
|
fu, fu, podalem Ci liste z serwerami prywatnymi. poprawny linkacz http://gamecenter.pl/forum/index.php?showtopic=55538
|
|
rajdu terenowych aut nie pamietam,nie bylo osiedla i nie bylo tu mnie,ale mostek pamiatam nie raz sie przez niego przechodzilo na spacer na laki,dzis sa kamienie lub kladki zrobnione przez "mlodszych"(czytaj mlodziez) "powrocmy jak za dawnych lat,zaczarowany bajek swiat....." Józef
|
|
o, rili;o] bardzo sie ciesze
|
|
Proponuję powołanie specjalnej sejmowej komisji śledczej do wyjaśnienia okoliczności powołania reprezentacji Polski na Mundial 2006 i przegranych meczy. Chociaż już wiadomo - wszystkiemu winne PO, SLD, cykliści, Żydzi, kochający inaczej itd.
|
|
Ale wiesz, że to nielegalne :P uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Ostatnia środa. Wizyta kontrolna u ortopedy w przychodni ortopedycznej, w Szpitalu Wojewódzkim w Łomży. Kilka pytań i idę na zdjęcie gipsu a następnie umycie "odgipsowanej" ręki w najbliższej łazience. Wchodzę i... ![]() ![]() Niespodzianka! Chyba zostaje umyć rękę w kibelku? Zbych
|
|
II liga będzie ale raczej nie u nas. Klub nie jest przygotowany na II ligę. Zmarnowano entuzjazm kibiców i pracę piłkarzy, trenerów. Obym sie mylił, ale .. może być źle.
|
|
http://www.banditos.pl/ mogloby byc zabawnie i moze by rozruszalo troche lomze :)
|
|
Przeczytałem to i trochę się ucieszyłem, tzn że najprawdopobodniej zagramy w II lidze !!! Oby tak się stało :)
|
|
tez mi kur** służba wojskowa 4 miechy pójdziesz i przeleci jak z pyty strzelił.
|
|
bardzo by było fajnie ,żeby takie ścieżki powstały??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
maciek1990 do pająków mam to co wcześniej napisałem nic dodać nic ująć??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |