Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
... co czwarte dziecko idzie do szkoły z pustym żołądkiem,... |
Asus jest na MVA , a poza tym Asus i Dell są o 35% droższe od NEC-a.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ... co czwarte dziecko idzie do szkoły z pustym żołądkiem,... |
A Ty tak bezgranicznie wierzysz wszystkim testom? Napisal, ze uzytkownicy tak twierdza... to moze cos w tym jest. Poza tym napisal przy "szybszych grach", akurat zadna z trzech wymienionych przez autora w testach (NFS, FIFA, Oblivion) do takich raczej nie nalezy... Zreszta ja tam uwazam, ze ludzie w codziennej pracy i tak nie zauwazaja w praktyce roznic, z ktorych sie czasem robi wielkie halo w testach. A ten NEC ogolnie fajny monitorek, tylko tez nie najtanszy ;) Ja tam sie trzymam na razie CRT, bo za przyzwoity LCD z rozdzialka minimum 1600x1200 to jeszcze trzeba troche zaplacic ;)
|
|
hehe nie wiesz?? o boze! na przyszłość wiedz! skrzyżowanie zawadzkiej i sikorskiego...
|
|
Czy ktos moze orientuje sie ile by kosztowalo wegranie polskiego MENU do Motoroli K1 ??
|
|
"System Olá! jest oparty na systemie Ubuntu (a dokładniej jego odmianie Kubuntu), z dodanymi rozszerzeniami specyficznymi do polskich warunków oraz innymi ulepszeniami." Zrobił kolejną dystrybucję jakich są już dziesaitki, nie system od podstaw... Mamy już polska dystrybucję, nazywa się PLD.
|
|
.:) hmm,proces o co?o znieslawienie?moze zle to ujalem,ale jak to nazwac,skoro bylem swiadkiem tego zdarzenia, stojac przy barze widze jak On chcial oszukac mojego kolege przy wydawaniu mu reszty?zlodziej moze nie bo nie udalo mu sie ta sztuka?oszust?tez nie? to uswiadom mnie jak?tak sie nie robi jak postepuje/owal ten czlowiek....latwo jest probowac kogos oszukac jak znacznie wypil...... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
W towarzystwach także te procedury sa skomplikowane. Robiłem takie ubezpieczenie dwóm klientom i wiem, że to niełatwa sprawa. By towarzystwo ubezpieczeniowe mogło określić cenę za taką gwarancję - potrzebne są te dokumenty, które wcześniej wymieniłem.
|
|
No tak, ceny w banku i u ubezpieczyciela będą podobne i zależne od Twojej kondycji finansowej. Masz dobrą zdolność kredytową (mniejsze ryzyko transakcji z Tobą) = niższa cena. Polecam Twój bank -> mniej (zapewne) formalności. Pozdrawiam.
|
|
Tak dokladnie w Chilli na pewno tel mozna podaje link, tam jest telefon i menu: http://www.chillipizza.pl/ Ja tez sie nie spotkalem z tym zeby mozna bylo zamowic on-line
|
|
Dzięki już mi ktoś poradził Chilli. To przykre, że w Łomży nie ma zamówień online, a już Białystok i Suwałki ta sama firma obsługuje przez stronę...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |