piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZSRR "bis" 2010 ....

a nie mowilam?!!!!!!!Panie Topczewski teraz sam pan wyloz kase na stol a nie wciagaj to calego narodu aby placil za panskie i panskiej kliki fanaberie.Nawt wyciaganie trupow z szafy nic nie dalo!

brak podpisu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZSRR "bis" 2010 ....

hehehe :)

w treści zadania jest napisane, że x należy do zbioru liczb rzeczywistych :)

(...i nie pisz tu o liczbach urojonuch, bo jeszcze ktoś pomyśli, że go obrażasz... :D )

gosiu: a skad wiesz, ze ta pani pomylila farby? przyznala sie do tego?
Co do czekania na wizyte: taka fryzjerka jest u mnie skreslona na starcie. To jest zwykly brak poszanowania dlla naszego czasu.

witam:)
może ktoś na forum umiałby mi polecić dobrą makijarzystkę z Łomży!
za wszelką pomoc dziękuje:)))

a co miał napisać innego w Łomży był kilka lat temu, kibiców pewnie nigdy nie widział to powiedział jak powiedział

Jeśli chodzi o naprawdę dobrą makijażystkę to gorąco polecam Panią Edytę z gabinetu Perfect na Małachowskiego. . Malowała mnie już naprawdę wiele razy i robi to bardzo profesjonalnie. Po prostu zna się na rzeczy. Poleciłam ją wielu moim koleżankom i one też często korzystają z jej usług. Ale z tego co wiem to ona teraz maluje albo w domu albo w salonie fryzjerskim Edyta na Małachowskiego a do tego ma sporo klientek to nie wiem czy się tak łatwo dostaniesz. Ale próbuj.

AUTO SZYBY NA KRASCE PRZYCIEMNIAJA SZYBKI, BARDZO PROFESJONALNIE :) KRASKA 78 POLECAM!!!!!!!!!!!!

brak podpisu

clio: ta pani "nie wygląda jak kosmetyczka"? :) A jak powinna kosmetyczka wyglądać? :)))))
sorry za OT :)

Wreszcie, wypłata 60% zaległych wynagrodzeń dla byłych pracowników "Bawełny"w poniedziałek, czyli 18 grudnia br

clio: dzieki, teraz bede juz wiedziec :)

Wiecie gdzie jest stary szpital;];] to tam jest ten wielki namiot...tam chyba za 5zł za godzinę można...tam się dopytaj

Autor: pitter (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-12-06 22:12
napisał:
W FOX Music&Tuning na Al.Legionów można przyciemnić szyby, ale tylko piecowo. A to nie jest tanie.

pitter....... jeżeli oni tam własnoręcznie przyciemnią mi piecowo szyby to otrzymasz ode mnie 5 tysięcy złotych.

Pozdrówka.

brak podpisu

taka organizacja? ;x 60 spotów reklamowych w radiu przez 3 dni, 300 plakatów na mieśćie i pełno informacji w internecie... to mało? W takim razie nie wiem co dla Ciebie jest "dużą" reklamą...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org