Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZSRR "bis" 2010 .... |
a nie mowilam?!!!!!!!Panie Topczewski teraz sam pan wyloz kase na stol a nie wciagaj to calego narodu aby placil za panskie i panskiej kliki fanaberie.Nawt wyciaganie trupow z szafy nic nie dalo! brak podpisu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZSRR "bis" 2010 .... |
hehehe :) w treści zadania jest napisane, że x należy do zbioru liczb rzeczywistych :) (...i nie pisz tu o liczbach urojonuch, bo jeszcze ktoś pomyśli, że go obrażasz... :D )
|
|
gosiu: a skad wiesz, ze ta pani pomylila farby? przyznala sie do tego? Co do czekania na wizyte: taka fryzjerka jest u mnie skreslona na starcie. To jest zwykly brak poszanowania dlla naszego czasu.
|
|
witam:) może ktoś na forum umiałby mi polecić dobrą makijarzystkę z Łomży! za wszelką pomoc dziękuje:)))
|
|
a co miał napisać innego w Łomży był kilka lat temu, kibiców pewnie nigdy nie widział to powiedział jak powiedział
|
|
Jeśli chodzi o naprawdę dobrą makijażystkę to gorąco polecam Panią Edytę z gabinetu Perfect na Małachowskiego. . Malowała mnie już naprawdę wiele razy i robi to bardzo profesjonalnie. Po prostu zna się na rzeczy. Poleciłam ją wielu moim koleżankom i one też często korzystają z jej usług. Ale z tego co wiem to ona teraz maluje albo w domu albo w salonie fryzjerskim Edyta na Małachowskiego a do tego ma sporo klientek to nie wiem czy się tak łatwo dostaniesz. Ale próbuj.
|
|
AUTO SZYBY NA KRASCE PRZYCIEMNIAJA SZYBKI, BARDZO PROFESJONALNIE :) KRASKA 78 POLECAM!!!!!!!!!!!! brak podpisu
|
|
clio: ta pani "nie wygląda jak kosmetyczka"? :) A jak powinna kosmetyczka wyglądać? :))))) sorry za OT :)
|
|
Wreszcie, wypłata 60% zaległych wynagrodzeń dla byłych pracowników "Bawełny"w poniedziałek, czyli 18 grudnia br
|
|
clio: dzieki, teraz bede juz wiedziec :)
|
|
Wiecie gdzie jest stary szpital;];] to tam jest ten wielki namiot...tam chyba za 5zł za godzinę można...tam się dopytaj
|
|
Autor: pitter (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 13-12-06 22:12 napisał: W FOX Music&Tuning na Al.Legionów można przyciemnić szyby, ale tylko piecowo. A to nie jest tanie. pitter....... jeżeli oni tam własnoręcznie przyciemnią mi piecowo szyby to otrzymasz ode mnie 5 tysięcy złotych. Pozdrówka. brak podpisu
|
|
taka organizacja? ;x 60 spotów reklamowych w radiu przez 3 dni, 300 plakatów na mieśćie i pełno informacji w internecie... to mało? W takim razie nie wiem co dla Ciebie jest "dużą" reklamą... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |