Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kupcy złożli w Prokuraturze zawiadomienie o możliwości poświadczenia nieprawdy.. |
powiem krotko-spadaj debku :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kupcy złożli w Prokuraturze zawiadomienie o możliwości poświadczenia nieprawdy.. |
.....grzesiu marzyciel.... ;)
|
|
Re: Kupcy złożli w Prokuraturze zawiadomienie o możliwości poświadczenia nieprawdy.. |
+ Viva adrenalina - to jest to jeden lubi to inny tamto :p a w dzisiejszych czasach wszystko jest niebezpieczne :) Podr. Dla wszystkich z ... (wtajemniczonych ) :)
|
|
Komu się nie podoba to niech nie czyta. Nikt nikogo nie zmusza. Młody człowiek obiektywnie donosi co i jak widzi swoimi oczami. Docenić to trzeba że pamięta o swoich stronach rodzinnych i wielu ludziom którzy marzą o wyjeżdzie do tego ,,ziemskiego raju ' ukazuje jak potrafi jego oblicze. Czekam na następne relację aby porównać je z własnymi spostrzeżeniami jakie z tamtąd przywiozłem.
|
|
Dobrze ciebie rozumiem. Tez wole tzw, "domowki" w gronie z najomych. Wtym roku z racji ze studiuje we Wroclawiu "sylwka" spedze w "moim drugim miescie" (ewentualnie gdzies w gorach. Pozdrawiam.
|
|
Zibi ....może trzeba także czytać wierszami? ...tak jak między widoczną materią jest niewidoczny duch... tak może między czytanymi wyrazami, ukryta jest niewidoczna treść..?
|
|
a'propos 'lejk miczigan': tak mi się przypomniało, że w którymś z poprzednich wątków pisałeś o 'hiczłejach' - w NYC to były 'hajłeje' ...a kojarzysz 'gabedź', 'szapę', 'czajnolak'? :D Najciekawiej i tak było na 'daksach' nad kanałem (East River) Dawno było i nie pamiętam na razie więcej, ale w miarę jak będziesz wspomagał moją pamięć, to będę dorzucał co nieco w Twoje wątki. Czekam na jeszcze! :-C
|
|
Witam Lomzyniaka z zeslania, ... ;] Tez jestem w Chicago, wiec sie usmiechnolem widzac twoj wpis. Powiedz mi gdzie ten bar, bardzo bym chcial tam wpasc. Juz jestem w usa ok 8 lat, ale kocham Polske i nasze wspaniale miasto. Czasami taka nostalgia ogarnia czlowieka, bo tak daleko od tego co mu 'bliskie,' ach dobrze by bylo Lomze odwiedzic. Pocieszam sie tym ze moze mi sie uda w za rok lub dwa. Podaj adres tego baru, ja napewno go znajde. Bardzo, ale to bardzo chce go odwiedzic. Pozdrowka, Lukasz S.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |