czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
taka naszła mnie refleksja.

Aleee ! Mr zrobił z patałachów drużynę, został wyśmiany przez sponsorów bo nie dorośli do poziomu II ligi krajowej, a teraz dostał paskudne popracie od zawiedzionych ...
A może zacząć krytykować władców, a nie dobre pracusie ?
Kolejnemu trenerowi życzę innych władców

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: taka naszła mnie refleksja.

Szukam działki budowlanej UZBROJONEJ w przystępnej cenie. Może macie jakieś namiary:)?

witam mam prosbe,czy ktos moglby mnie poinformowac co to za firma jest CURSOR,jaka tam jest praca itd pilne!!!!!

Z tego co wiem to wedłóg Śledzików odpowiedzialnym za uruchomienie przeprawy tymczasowej jest psełdo uwielbiany i kochany na ziemi nowogrodzkiej burmistrz Szczepan Zalewski, który już rok temu wiedzia że most bedzie zamknięty jednak nic z tym nie zrobił tylko teraz głupa pali i jakieś śmieszne wyjazdy organizuje do Białegostoku w celach propagandowych. Przestań Pan żarty sobie z nas robić Panie Szczepanie!!!!

oczywiście że głównym powodem utrudnien w ruchu przez most jest szanowny pan burmistrz. nic sobie z tego nie robi. a przecież Morgowniki należą do gminy Nowogród. szkoda tylko że posesja pana burmistrza nie leży za mostem napewno wtedy nie było by problemu z przejazdem. wstyd!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org