Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
taka naszła mnie refleksja. |
Aleee ! Mr zrobił z patałachów drużynę, został wyśmiany przez sponsorów bo nie dorośli do poziomu II ligi krajowej, a teraz dostał paskudne popracie od zawiedzionych ... A może zacząć krytykować władców, a nie dobre pracusie ? Kolejnemu trenerowi życzę innych władców ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: taka naszła mnie refleksja. |
Szukam działki budowlanej UZBROJONEJ w przystępnej cenie. Może macie jakieś namiary:)?
|
|
witam mam prosbe,czy ktos moglby mnie poinformowac co to za firma jest CURSOR,jaka tam jest praca itd pilne!!!!!
|
|
Z tego co wiem to wedłóg Śledzików odpowiedzialnym za uruchomienie przeprawy tymczasowej jest psełdo uwielbiany i kochany na ziemi nowogrodzkiej burmistrz Szczepan Zalewski, który już rok temu wiedzia że most bedzie zamknięty jednak nic z tym nie zrobił tylko teraz głupa pali i jakieś śmieszne wyjazdy organizuje do Białegostoku w celach propagandowych. Przestań Pan żarty sobie z nas robić Panie Szczepanie!!!!
|
|
oczywiście że głównym powodem utrudnien w ruchu przez most jest szanowny pan burmistrz. nic sobie z tego nie robi. a przecież Morgowniki należą do gminy Nowogród. szkoda tylko że posesja pana burmistrza nie leży za mostem napewno wtedy nie było by problemu z przejazdem. wstyd!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |