Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skrywana prawda o Jedwabnym Warto poznac prawde |
a ktos musi teraz szukac i patrzec...zeby zobaczyc jak masz na imie? napisz w profilu i po klopocie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skrywana prawda o Jedwabnym Warto poznac prawde |
patrze że ci się nudzi lol a ty to magister jesteś
|
|
Bo co, śmieszny gówniarzu? Zbych
|
|
Lubię uczyć jeżdzić, nie zamieniłbym tej pracy na inną i nikt mnie do niej nie zniechęci. Nie uważam się za experta bo takich nie ma. Rzuciłem taki temat na forum żeby przekonać się jakie zdanie mają inni o L-kach. Efekt przewidywałem i się nie pomyliłem, tylko nieliczni wysłaliby L-ki na księżyc. Większość forumowiczów rozumie problem i to są prawdziwi kierowcy. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
4 lata starsza....i juz sie burzy! i te minki w stylu ::O to pasuja do dziecka w wieku 12 lat...a w tym wypadku kto bedzie szukam w 1000 tematach i jeszcze kazda wypowiedz czytam...tylko po to zeby zobaczyc jak masz na imie...i kto powiedzial ze ja krzycze...jakbys nie zauwazyla to ja pisze. Dziecko he he he ...n/c ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Niektóre bloki na Kołłątaja są już okablowane (np. nr 2 okablowany w lipcu). Internet mają uruchomić po około 3 miesiącach tj. wrzesień lub październik.
|
|
jery47: tam powinien stac radar ale jest to droga krajowa i trzeba sporo papierków załatwic, aby tam stał radar. Próby z podjęciem decyzji o radarze juz byly, ale niestety bez skutku.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w historycznym pierwszym meczu ŁKS-u w II lidze remisuje bezbramkowo ze Śląskiem Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
GłosSmrodu ZAMKNIJ DUPE SIEDZ CICHO I NIE NABIJAJ SOBIE POSTÓW BO I TAK NIE BEDZIESZ WIELKI !! PAJACU ZA DYCHE.
|
|
No jak nie mamy wojny umnie pod blokiem co dzień jest wojna poprostu pole bitwy zamiast jezdzić gdzieś po świecie to by przyjechali gromowcy domnie pod balkon i się postrzelali z 9latkami na kamienie :P jeszcze jest rusztowanie to by robili jakieś akrobacje bez spadochronu i by otrzymali licencje na super spadochroniarza :P
|
|
heheheh:D
|
|
Glupoty piszesz!Jakie kur..y jestesmy....Na 0700 dzwoni sie do kur...y , a nie na odwrot...Wiec to oni z siebie robia kur....y hehhehe
|
|
MrS zajmuje się teraz psem kolegi więc zbytnio czasu nie ma
|
|
Po spotkaniu z Polskim prezydentem i premierem George W Bush domaga się od Polski zaprzestania badań nad klonowaniem Zapytano ostatnio prof. Miodka, czy forma "nieporachuje" jest poprawna. Profesor odpisał, że lepiej by było powiedzieć "Nie teraz, Panowie" ... Wiesz za co koles ostatnio dostal dwa razy wp(biiip) od dresow? Raz jak mu zabierali komore a drugi raz za to ze byl to sagem "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Pakero poszukaj na BearShare i na DC++
|
|
Nie ma to jak dowcip ponadczasowy. - Wchodzi facet do windy a tam schody 14!
|
|
eh... ale mialy byc smieszne... Facet żył na bezludnej wyspie. Miał tam wszystko. Jedzenie, picie, dach nad głową, brakowało mu jednak kobiety. 50 metrów od jego wyspy była druga wyspa, pełna pięknych, wyuzdanych kobiet. Co dzień wieczorem obserwował je gdy wyczyniały harce rodem z Lesbos. A one przywoływały go, a on nie mógł płynąć, gdyż akurat w tym miejscu zawsze roiło się od rekinów... A życie było mu milsze niż sex... Pewnego dnia, gdy siedział sobie na brzegu, obserwując kobiety z drugiej wyspy, podeszła do niego złota żabka. - Cześć, mówi. Jestem złota żabka. Mogę spełnić Twe jedno życzenie. Jedno i tylko jedno. Zastanów się dobrze, bo szansę masz jedyną i ostatnią. Gość się popatrzył i mówi: - J*bnij mi tu proszę mostek! Na to żabka stając na tylnich łapkach, wyginając się do tyłu: - Toś, qrrwwwa, wydumał.... pozytywne :D
|
|
Jak sie jedzi jak wariat, to tak jest. 14!
|
|
Z 6030 juz kodem nie zdejmiesz. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
"Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
No i gdzie te zdjęcia Maćku z ulicy Sportowej i Morskiej ?? A dlaczego pozostali nie wklejają ?
|
|
Mam zdjęcia, i nie tylko z ulicy Morskiej i Sportowej, ale też z fokarium na Helu, z Chłapowa, Rozewia, Jastrzębiej Góry czy Swarzewa, ale nie za bardzo mam czas, by teraz je pokazać, muszę odłożyć na termin póżniejszy. W piątek wyjeżdżam na turnus rehabilitacyjny do Jantara na 2 tygodnie. Po powrocie obiecuję, jeżeli to Was interesuje to je pokażę. Pozdrowienia.
|
|
coś
|
|
Wogóle jest bardzo kolorowo:D:D:D bagrmosen
|
|
jak obstawiacie , ja 2:1 dla naszych
|
|
Witam wiecie co mam identyczne zdanie jak Gazela i Malwina to forum schodzi na "psy" nie rozumiem tego jak można jakąś dziewczynę wyzywać od suk itp. znacie ją osobiście a co do Taxi oszusta to przecież bardzo łatwo sprawdzić ile kilometrów, jaka była taryfa o tej godzinie i stawka i wszystko jasne a co do niektórych opinii, że s... żałowała pieniędzy jak dla mnie całkowicie w porządku jeżeli taka sama usługa kosztuje np 10 zł. to po co płacić 13 czy 14 jest to mało logiczne a pierwszy raz słyszę, że w usługach Taxi jest różnica czy to merc czy FSO i na koniec forumowicze naprawdę słownictwo wypadałoby zmienić ( oczywiście nie wszyscy) i nie pisze tutaj o błędach literowych.
|
|
Jacku niestrawność ? to moze jogobella:D ale obstawiam 2:1 dla nas ;)
|
|
Autor: markm (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 14-08-06 23:51 ... Pozdrawiam Marek Maliszewski Jednak ktos ze speeda to czyta :D
|
|
no cóz widzę że optymizm was nie opuszcza, ale prawdomówiąc to wygrywaliśmy z nimi w latach 70-tych, a ostatnie 2 mecze z Danią to lepiej nie wspominać.
|
|
tak jak każdy inny :)
|
|
A dziewczyny też coś przegrały pierwszego seta i 16 do 13 w drugim przegrywają... :-( Off!
|
|
ja mam w multimediach i też chodzi bezproblemowo juz 3 miechy??? waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
Skąd takie informacje skoro jesteś z konkurencyjnej firmy?
|
|
ustalona jakaś data tego odejścia? Zamiast wyzywać sie tu, to weźcie od siebie nr gadu i tam sobie sadźcie krótkie i długie.
|
|
ptysiu80 ty nalesniku,mojego glosu nie brales pod uwage ???? nawetr brudasie nie glosowalem bo mam cie gleboko w rowie...siedzisz tam i codziennie wyjadasz mi rodzyny z kopca !!!!!!!! a moja opcja dla ciebie to opcja F ( jak frajer ;)-- wez rozped i pier-dolnij se baranka w sciane !!!!
|
|
Taki widok przywita kibiców ŁKS-u w sobotę w Ostrowcu:
|
|
Augustów. Sea-Doo 110KM 70zł - 10 minut ;) Ma zowsze Łomża
|
|
Ja miszkam na Sikorskiego...na przeciw Barburki.....Nic nie słyszałem bo spałem ale myśle że to albo tir albo coś w Barburce wybuchło. Leszek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |