czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a jednak potomkowie dzielnych braci bielskich handlowali organami ludzkimi!

ok fajnie bylo ale waznre ze zdał:) a tak na boku to ile kosztuje teraz egzamin?? Albo inaczej: ile kosztuje prawko??>> nie chodzi mi o łapówke:P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a jednak potomkowie dzielnych braci bielskich handlowali organami ludzkimi!

Niestety przed każdym progiem zatrzymuje sie, a większość musze pokonywać ze skosa. Na ul. Mazowieckiej omijam jadą chdnikiem/trawnikiem. Nestety takie są realia.
Norma ustala wysokość takiego progu, max. 10cm przy jego długości znacznie przekraczającej 50cm. Proponuje przyjżeć sie naszym szykanom.

Zlikwidować Urząd Pracy :) Przecież ta instytuacja jeszcze nikomu nie znalazła pracy :) Gwarantuję, że nie przybędzie żadnego zarejestrowanego bezrobotnego :))))

Co racja to racja. To mówi wam człowiek, który sprzedaje... tzn "zaspokaja" potrzeby ludzi :P
Ale nie przesadzajmy. Każdy ma założyć własną firmę?
Z tym wyjeżdżaniem za granicę, to też nie jest tak do końca, że wyjeżdżają tylko ludzie nie umiejący sobie poradzić z własną sytuacją materialną w kraju. Często są to specjaliści w swoich dziedzinach. Po to weszeliśmy do UE, żeby otworzyć się na nowe rynki pracy. Szkoda tylko, że więcej ludzi wyjeżdża nic przyjeżdża :P

Tomek mówi z perspektywy osoby, której się udało. Miałeś pomysł, ale i rodziców, którzy Ci to umożliwili (rozwijanie się, kształcenie, dach nad głową). Nie każdy to ma. Twoja zasługa jest połowiczna :)

Dzięki pomocy rodziców, ukonczyłem studia, za co jestem im bardzo wdzięczny. Wiem, że kosztowało to wiele wyrzeczeń, ale to się zwraca. Oczywiście dalej się kształcę. Mam dobrą pracę. Nie ma co narzekać.

Pozdrawiam.

14!

Wiesz ja kilka lat temu płacilem za kilo 3,50 zł a teraz to może i po 6 zł kosztuje... Najlepiej jedź do Miliszkiewicza i sam zobacz.A co do gryfu to ja dałem kiedyś 100 zł na złomie... Ciezka sprawa i droga...:)

Ja tez go widzialem, oprocz tego ze mial kilka kolczykow to charakteryzowal go rozowy plaszcz, dlugie do kolan wlosy, okulary-leonki i dlugi samurajski miecz za pasem...

Off!

Witam chiałbym kupic psa rasy typu 'bull' amerykański staffordshire terrier (taki większy amstaff). Niestety nie mogę znaleźć nigdzie tej rasy:( szukałem już na allegro i przeglądałem różne ogłoszenia. Jeśli ktoś mógłby mi w tym pomóc to z góry dziękuję za okazaną pomoc

tak na szybko liczac, to procek moze ze 100, grafa 50zl max, plyta tez ponizej 100 pewnie. dysk z 50-80zl zalezy w jakim stanie i jak stary

Co do czesci, ktore chcesz kupic, to moim zdaniem tak
plyta glowna dobra, ewentualnie doloz troche i wez ten sam model tylko ultra, albo model z SLI
oszczedz troche na procku i wez A64 3500+
dysk osobiscie wzialbym chyba ciut mniejszy, bo jaki by nie byl i tak go zapchasz, po to sie kupuje nagrywarki DVD, ale wez SATA/300 i 16MB cache np 160 gb
roznice doinwestuj w grafe, ja bym szukal jesli 6600 to w wersji GT, albo jakiegos 7600GS/GT zaleznie od kasy jaka chcesz wydac.
Czesci podaje na podstawie zalozenia, ze skladasz sobie kompa pod katem gier, jesli nie, to mozna cos pozmieniac.

Off!

Witam
Wiecie co się dzieje na ul Śniadeckiego. Przedchwilą policja zgarneła gostka tuż koło mojego bloku. Powalili go na trawnik i skuli w kajdanki. Przyjechała Nyska i go zapakowali. Za chwile przybiegł gość po cywilnemu i rzekł że reszta uciekła na strzelnicę. I tam pojechali.

Gibom

wedłóg jakies tam fanty nostradamusa 3 wojna światowa zacznie się na bliskim wschodzie może to już czas?

14!

chyba Zalewski nie ma co robic

bagrmosen

A co to za zespół?

Pierwszy lepszy kosz mysle ,że problem pomogłem ci zorwiązać?????

waldek27

Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???

"Autor: kochaniutek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 15-08-06 00:26

Nie podobają się, bo nie zagrają Explosion jak poprosisz?"
POZWOL ZE TERAZ ZNOWU ZACYTUJE TWOJE SŁOWA:

"Autor: kochaniutek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-08-06 23:52

wstyd mi za niektóre osoby..."

Moja sprawa czy mi sie ktos podoba czy nie...
PS Explosion to prawdziwa komercja i Ci Dje tak samo...Viva>>bleee.... masz słabe pojecie o muzyce.. Van Dyk, Van Burren to jest muzyka!!!

Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste

Drogi Wychu-jedynym narządem ruchu ,który może zawieść po paru głębszych lub ewentualnie po trzecim piwku(niestety też nie jestem piwoszką i niezmiernie rzadko kosztuję tego trunku) są oczywiście nogi!!! :)))Czyżbyś miał inne skojarzenia?:)
A piwko jak najbardziej łomżyńskie- choć lubię też redsa jabłkowego i...boleję nad moją niepatriotyczną postawą...

Serdeczne pozdrowianka z naszego przepięknego,ale niestety zachmurzonego miasta:)

MAZDA nie dla idiotow !!!!

Ooooo prosze, a taki fajny z niego kolezka zawsze byl.

stare nawyki nauczania, starzy nauczyciele, co 2 uczen jest NIRVANA, METALLICA itp. Troche zle moim zdaniem dziala na psychike na szkola.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org