piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
7% zrealizowanego planu, 40% zmarnowanego czasu

Hahaha. Zakaz dla "L-ek" w godzinach szczytu! Nie potrafią jeździć! Zakaz dla kobiet w godzinach szczytu! Większość które znam, niema pojęcia o jeździe! Zakaz dla facetów z wąsami! Też nie potrafią jeździć!...
Zastanawia mnie tylko jedno, skąd w Łomży i na tym forum sami wytrawni kierowcy...hahaha. Naprawdę uśmiałem się jak nigdy :)
Może, o mistrzowie kierownicy, wybaczycie tym biednym i znerwicowanym przez Was kursantom, którzy także chcielby by tak zasuwać jak Wy?:) Spieszysz się gdzieś? Wyjedź odpowiednio wcześnie, a nie wyżywaj się na innych kierowcach i przepisach. Trochę pomyślunku ludzie...czy Wy widzicie co piszecie? XD

Off!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 7% zrealizowanego planu, 40% zmarnowanego czasu

Peeewnie...
Młodemu chirurgowi też trzeba wybaczyć, że zamiast wyrostka, usunie jądra...

Poskarż się mamie

to jest temat rozmow niekontrolowanych
Wychu, co do adresu serwera masz racje, piwo lomza pelne umysl mi przycmilo zapewne
nie moge jednak wypic 2 piw lomza, bo jest mocniejsze i wieksze objetosciowo niz np. heineken i szkodzi mi na wzrok wyraznie

P.S a może pokazałbyś na forum np.taki link :

http://ww2.tvp.pl/2813,20050130172002.strona

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

najlepiej proponuje ci żebyć wziął się do nauki???

waldek27

No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org