piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Absurd jaki wprowadzili Prezydenci i Radni w sprawie uchwały!!!

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Absurd jaki wprowadzili Prezydenci i Radni w sprawie uchwały!!!

łewap pewnie byłeś cienki z historii :P stąd Twoje nielubienie p. Jacka - dla mnie to gość z zasadami, pamiętam go jeszcze gdy odbywał staż w Mechaniaku - już wtedy potrafił poustawiać sobie gości z symptomami ADHD ;)

a to, że wezwał mojego ojca za palenie papierosów w WC ? hehe przynajmniej mam co wspominać :)

Pani Cwalina z ZSZ
Pani Ewa Cichocka

"To juz tylko zostaje nowo powstala sekcja boksu i kick boxingu przy szkole podstawowej nr 4."
pierwsze slysze, kto to bedzie prowadzil???

Dokładnie chodzi mi oto że mam już B a chciałbym sobie zrobić na przyczepy E. Czy ktoś wie ile taka impreza może mnie kosztować???I przede wszystkim gdzie w Łomzy najtaniej???

Ten gość naprzeciw 4+ zakłada też alarmy i zamki centralne.Jak kiedyś do niego pojechałem z problemem nawet nie podszedł do samochodu.Powiedział ze w oplach tak się zdaża i ze trzeba wymienić coś tam za 400zł.Umówił się ze mną na mońtaż.Pojechałem do innego,zajrzał i stwierdzil ze to spalony bezpiecznik. Głośników odpowiednich też nie potraił dobrać,jest hamski,nie polecam.

w AVANS tez są w FOXie , DOMAX, ELDOM tam powinny być

nie polecam

http://lomza.go.pl

A ja nadal uwazam, ze pies to tylko zwierze i jakbys go nie wychowywala, to zawsze moze mu cos do lba strzelic. Oczywiscie mniejsze prawdopodobienstwo jesli pies jest dobrze ulozony, ale zawsze istnieje.

I najczesciej to wlasnie osoby, ktore fanatycznie powtarzaja, ze zawsze winny jest czlowiek a nie zwierze, powoduja nieszczescia, bo przypisuja swojemu pupilkowi za duzo cech ludzkich. Ile razy pozniej sie slyszy, jak pies dzieciaka pogryzie, ze on taki spokojny nigdy nikogo nie skrzywdzil... Ale dopoki tak sie nie stanie, to za nic nie wytlumaczysz, zeby psa na smyczy prowadzac.

zaraz puszczę pawia

teo z tego co wiem to raczej firma Nestster przejeła Interneo i ma siedzibe w łomży. POLECAM.

Krab powiedzial/a bardzo madre zdanie, z ktorego wynikalo, ze to PRZEZ PACJENTOW lekarze biora lapowki. gdybyscie wy nie dawali w lape, nie byloby problemu:/

Zostaw swój nr GG. Zdejme Ci z niej za piwo ;-)

Oto co myślę o PiS...

prawo...
potrzebuje porady prawnej ,około 2 lat temu wynajmowalam mieszkanie w 3 osoby ,prosilismy wlasciciela o zablokowanie telefonu .niestety okazało sie ze nie został zablokowany i rachunek przerosł nasze mozliwosci a my musielismy jakos zaplacic wiec zaczelismy byc mu winni pewna sume bo nam zabraklo ale w nastepnym mial byc rownierz zablokowany poczym okazalo sie za rachunek jest jeszcze wiekszy niz poprzedni tak uurosła nam kwota i sie zadłuzylismy .oczywiscie cała sprawe wzielam na siebie i przy wyprowadzce podpisalam czek na 5000 zł ale on byl niewypisany bo wlasciciel mial sam go wypełnic.teraz okazało sie ze mam komornika na głowie i sprawe w sadzie co mi grozi niemam majatku zadnego ani zadnych sprzetow czy moge isc siedziec..??/

zagadacie dobrze z facetem od w-f to wam udostępni sale,jakoś się dogadacie. Zapytajcie jeszcze w mechaniaku może tam??

he dobrze ze ty jestes "cool" dopuki tatus daje hajs, w wawie siedzisz i myslisz ze caly swiat juz znasz "dałnie"niezła z ciebie pieczarka (w ciemni chowany, gównem karmiony)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org