Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent będzie mógł mniej? Zmienią się zasady obrotu ziemią w Łomży? |
powalające hobong :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent będzie mógł mniej? Zmienią się zasady obrotu ziemią w Łomży? |
Super ,ale szkoda ,że nie na świeżym powietrzu:) Hobong-to na prawdę bardzo dobry pomysł!:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A trochę więcej szczegółów można? Może wiecie kto i jak ją "organizował", jakie są warunki korzystania, (a propos) jest w Kolnie jakiś klub/sekcja skałkowa/wspinaczkowa? A w Łomży są jacyś potencjalni wspinacze ?
|
|
nHu zgadzam sie, ze kazdy potrzebuje bufora prywatnosci. Ten rodzaj szczerosci o ktorej piszesz, tez moze byc bronia obosieczna niestety. Dobrze sie sprawdza w luznych, malo zobowiazujacych zwiazkach. Gorzej jesli pojawia sie silne zaangazowanie i wtedy jest pod gorke. Jesli zapowiedziales wczesniej partnerce, ze mozesz ja oklamac czy zdradzic, to w pewnym momencie moze zaczac sie zastanawiac: to juz? juz mnie oklamal? zdradzil mnie, czy jeszcze nie? jesli zacznie sie zadreczac, to bedzie tym zadreczac i Ciebie. Klopoty murowane. Gdybys natomiast wczesniej oszczedzil jej tej "szczerosci" wszystko mogloby dalej trwac w najlepszym porzadku. Wedlug mnie ten typ szczerosci, jest tak naprawde pewnym asekuranctwem i pokazuje obawe przed pelnym zaangazowaniem. Tak naprawde to jest iluzja, skad pomysl ze wszystko mozna przewidziec? Jesli powiesz zawczasu, ze mozesz zdradzac, a wcale tego nie zrobisz, to tylko wywolujesz zbedne napiecia. Jesli dziewczyna zgodnie z prawda powie Ci, ze nie ma zamiaru Cie zdradzac, a kiedys jej sie przytrafi mimo wszystko, to przeciez i tak byla szczera w tamtym momencie. Jedyne do czego doprowadzasz tym sposobem, to zadawanie komus bolu jeszcze przed faktem i testowanie jak to zniesie. Co to ma wspolnego z troska o dobro partnera? To tylko zrzucanie z siebie poczucia winy, bo pozniej mozesz powiedziec "a nie mowilem...", a w druga strone chcesz sobie dac czas na odciecie sie emocjonalne i tak naprawde zabicie zaangazowania zanim sie na dobre pojawi, bo tylko w ten sposob mozesz sie przygotowac na pozniejsze spelnienie jej "obietnic". Nie ma skutecznej obrony, przed kolejami losu, jakich bys deklaracji nie skladal i tak moze wyjsc inaczej. Poza tym, jesli zdradzisz i powiesz to partnerce, to bedzie ja mniej bolalo, bo kiedys ja uprzedziles ze moze do tego dojsc? Nie sadze. Dla mnie to sie kupy nie trzyma, mimo a moze wlasnie dlatego ze kiedys sam testowalem podobne pomysly. Tak czy inaczej mysle, ze w powaznym zwiazku nie sprawdzi sie to najlepiej. Swoja droga obiecywanie sobie wszystkiego jak leci, o ktorym wspomniales, mozna skwitowac krotko : nigdy nie mow nigdy.
|
|
Moze kryje, a moze i nie. Problem w tym, ze teraz mlodzi juz w szkole sie ucza, ze robia co chca i leja na przepisy, a jak przyjdzie co do czego, to placz ze nauczyciel niedobry itd. i zawsze im uchodzi na sucho, bo znaja tylko swoje prawa, o obowiazkach nawet nie slyszeli. Niestety z policja nie zawsze sie tak konczy. Znam chlopakow co odsiaduja po pare latek, za rozne ciekawe osiagniecia i lepiej sie wyrazaja o policji, niz 17-letni szpanerzy w szerokich spodniach, obnoszacy sie wszedzie ze swoim debilnym chwdp, jakby im policja faktycznie co strasznego zrobila. Jak ktos jest niezdolny zrozumiec, ze sam ponosi odpowiedzialnosc za swoje czyny, to juz trudno. Ciekawe ilu by sie tu znalazlo takich, ktorym faktycznie policja zrobila krzywde za niewinnosc.
|
|
Zejdź na Ziemię :) Admin nie istenieje ;] Nikt nigdy go przecież nie widział :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Rowerem też nie pogardzę. Ale chyba mało zjeździłeś.. Za mało. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
****, policja powinna strzelac do takich idiotow. Pobawcie sie lepiej samochodami w piaskownicy gowniarze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |