niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"ZSRR odmówił Jaruzelskiemu, bo bał się USA"

Liga Polskich Rodzin chce wprowadzic kare smierci dla pedofilow-zabojcow. Od dzis w calej Polsce bedzie zbierac podpisy pod obywatelskim projektem zmian w kodeksie karnym w tej sprawie. Europa juz dawno odeszla od stosowania kary smierci. Ta partia chce uchodzic za swieta, niby to partia katolicka, az tu nagle taki zaskakujacy pomysl. Owszem, pedofile-zabojcy powinni poniesc kare, ale odbierac im zycie, moim zdaniem to duza przesada. Kim oni sa?-Bogiem?, ze chca decydowac o ludzkim zyciu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "ZSRR odmówił Jaruzelskiemu, bo bał się USA"

Co z nich za katolicy skoro w przykazaniach jak wół stoi "nie zabijaj". Może myślą, że jak osobiście nie będą zabijać to nie będą odpowiedzialni? Hipokryci.

bagrmosen

chyba usunieto te strone po jednej aferze z III lo ;]

14!

Czy to możliwe?

"Prezydent Kaczyński chce bronić Rospudy"

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3510080.html

Czy dołaczyliście do protestu?

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/0,74178,3491896.html

nie bądźmy obojętni na barbarzyństwo. Jutro my możemy zostać nim dotknięci.

Zbych

Autor: cycq (---.w86-216.abo.wanadoo.fr)
Data: 24-07-06 19:36

dyzmir ten taximen pewnie chcial przyciac w jajo jadac naokolo i sie nacial :p

Gdybyś k.u.r.w.a. znał okoliczności całego zajścia,to byś tak nie cieszył głupiej mordy,pierdolcze.

Załamałem się gdy o tym usłyszałem!

Brak sponsora, brak pieniędzy, brak trenera Jr.Engela, brak czołowych piłkarzy, brak zaplecza, stadionu i rezerw ŁKS kona!!!!!!!!!!!

Po co było tak dobrze grać? Chyba tylko dla własnej satysfakcji!

Kibice są zawiedzeni!

ŁKS zagra zatem w IV lidze!

a nawet jak spotkanie "ostatniej szansy" w co wątpię da jakieś rezultaty, to będzie tylko przedłużenie agonii... po tym jedynym sezonie ŁKS wróci do III ligi.

Czyżby to było nasze przekleństwo i przeznaczenie?

Panie Kaseja, Panie Poteraj co wy na to?!

Pierwsza i ostatnia przed sprzedażą taka reklama.

To jest promocja nie piwa, nie marki tylko samego BROWARU, który już niedługo.... będzie produkował Calsberga lub FAXE

Maciek a to nie jest w Pęzie na zakolu????

NESTER jest dobrą firmą, teraz mam umowe na neta 128kb a predkości w biały dzień mam do 2mb/s;D

Może cąłkiem zamknąć ten ŁKS cały stadion oblać benzyną :)

> 1.prawdomuwny, ale czy naprawde nie bierzesz pod uwage, ze
> spoldzielnia nie moze budowac gdzie jej sie podoba
> - JASNE , ŻE NIE

Nie bierzesz pod uwagę, czy, że spółdzielnia nie może budować gdzie jej się podoba? hehe.

Zbych

Cleric, ja napisalem ze internet chodzi w IST bardzo dobrze, wlasnie w ramach starej sieci. Nowe tereny ktore podlaczaja, poki co chodza mizernie. Obiecywali, ze do konca miesiaca to sie zmieni, wiec czekam cierpliwie ;)
Ale zastrzezenia mam do samej umowy, moze napisz czy Ciebie obowiazuje taka sama, czy moze to jakis nowy wzor ;)
Jesli mialbym jeszcze zauwazyc jakies minusy, to bardzo duzym jest zakaz podlaczenia drugiego komputera do lacza. Ja mam w domu dwa, na drugim potrzebowalbym jedynie odpalic gadu gadu + przegladanie jakichs stronek www. Ogolnie obciazenie lacza zadne w porownaniu ze sciaganiem plikow itd, ale nie wolno. Nie wszedzie jest taki zakaz, mysle ze w obrebie mieszkania nie powinno byc z tym problemu, przeciez nikt nie podlaczy w domu 10 komputerow... Rozumiem, ze wynika to z niewielkich mozliwosci sprawdzenia, czy drugi komputer jest faktycznie w tym samym mieszkaniu, czy np u kolegi z bloku, ktory nie placi abonamentu.
Spory plus za hub DC, chociaz nie ma na nim az tak duzo ciekawych rzeczy, ale to juz nie sprawa firmy. Najwieksza zaleta to wysokie transfery. Mam nadzieje, ze juz niedlugo sie ich doczekam, bo poki co net ledwo zipie, a do huba nie mam dostepu ;)

Dzieci w sieci

Historia i "wykonawstwo" boiska treningowego to sprawa dla prokuratora.
Panowie prezydenci nie potrafią dopilnować aby posiana? trawa wyrosła nie dorosli aby być gospodarzami miasta również w wielu innych dziedzinach.
Ale następni z namaszczenia będą jeszcze gorsi.

Hehe...chlopaku co ty wiesz o zyciu...I co z tego ze mnie oleje...a moize juz olała :] Ale bede swiadom tego ze jest ktos w moim zyciu warty wiecej niz ty i twoja cala osobowosc razem wzieta :] A i rada na przyszlosc...Bez kobiet bys se nie dal rady szefie... Wiec pamietaj jedno...Jezeli masz cos do powiedzenia to mow i pisz o tym...Bo kiedys moze byc za pozno :( Pozdrawiam...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Konarzyce, naprzeciw straży pożarnej. POLECAM!

To jeden z najlepszych projektów jaki LPR przedstawiło podczas swej dotychczasowej działalności!! :) Tylko szkoda że kara śmierci miałaby być tylko za pedofilię ;/ Ja uważam że powinno się tą karę wprowadzić również za wiele innych przestępstw,może wtedy żyłoby się nam bezpiecznej....

A tak!! Prokuratura i sądy w Polsce wypuszczają ok.66% przestępców z powodu niskiej szkodliwości społecznej czynu (np.kradzież).Uciąć rękę i już!!!! :)

Jurand

markac jak już to analfabetka i wież, co dalej mi jest Ciebie żal nawet jeszcze bardziej, bo rzucasz się jak pchła po kożuchu. Zastanów się trochę to jest forum a nie egzamin z pisowni języka polskiego.( A co do pytania to zapytałam się w imieniu kolegi, który tam jedzie).

PS., markac to ty byś narobił wiochy za granicą, bo z takim podejściem do ludzi to byś szybko sobie wrogów narobił i wstydu, że Polaczek nauczyciel się znalazł co musi zapi….. za gorszę w obcym kraju.

Pozdrawiam

"wież"? Dziecko, przestań się już kompromitować, proszę Cię...
To nie jest egzamin i co z tego? Albo się umie pisać, albo się nie umie. Być może pisanie poprawnie sprawia Ci ból? Błędy ortograficzne jeszcze można zrozumieć, ale odmiany "prywatno" to juz jest robienie wiochy z forum, miasta i dużo mówi o pochodzeniu takiego osobnika.
Naprawdę nie zależy Ci na tym, jak Cię postrzegają inni? Chcesz uchodzić za analfabetkę? Twoja sprawa.

Niepozdrawiam.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Tak obserwuję nadal to co się dzieje w waszym klubie, i nadal nie dowierzam, jak tak można, pozyskanie sponsora to powinien byc pryszcz dlaczego,, ludzie przecież wszyscy których znam w polsce jedzą serki wiejskie smietane 18% mlekowita sie reklamuje juz na koszulkach jedej z i ligowych druzyn a Piatnica???? co wy na to??

lasek jednaczewski i okolice, napawde dobre miejsce

No jasne, ze kazdy ma prawo. I kazdemu moze sie to nie spodobac. Jak forum bedzie mialo taki poziom, to polowa ludzi sie wyniesie i zostana tu sami tytani intelektu. Czy naprawde glupota musi byc zawsze gora? Stosowanie sie do zasady ustap glupiemu, sprawia ze zyjemy wlasnie w takim a nie innym panstwie.

do nowogrodu, 13 km z łomzy, spacerkiem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org