niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ocena sesji Rady Miejskiej w Łomży dn. 25.11.2009 o której nikt nie wie!!!

na poznanskiej zawsze je balo ? je bie i je bac bedzie i nic sie nie zmienie... chyba ze sie zdymmisjonuje ;))) uga buga haba haba ;))

zatanista

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ocena sesji Rady Miejskiej w Łomży dn. 25.11.2009 o której nikt nie wie!!!

Kadra przecież jest w kilkudziesięciu procentach z poza Łomży — dojeżdża z Białegostoku, Warszawy itd.

kacz no wzupełnosci się z tobą zgadzam! Ale żebyscie pobyli tu z miesiac tobyście zobaczyli! Niech zainwestują lepiej w wentylatory! Krochmalnia wcale nie mysli o mieszkańcach ul.Poznańskiej!!

ale z tego co mi wiadomo to marice z buzi brzytko pachnie , dobrze poinformowani muwio ze je buie sledziem :))) buahahahhaa n ale zapodaloby sie
dobra ide moze minie gmupawka buahzuaihdezqsdfs

Biernaczento
po pierwsze primo:
co ma rondo do wentylatora??
po drugie primo:
co ma wiatrak do krochmalni??
po trzecie primo, w końcu
co miałeś na myśli tworząc ten wątek??

Powiedz mi jedno
jak sobie wyobrażasz sytuację z wentylatorami??
Jak chcesz wentylować zapach który znajduje się na zewnątrz budynków produkcyjnych?? Wali, jak to sam napisałeś, ze zbiorników niczym nie przykrytych wolno stojących.

I nadal nie daje mi spokoju Twoje zbulwersowanie rondem na Poznańskiej??

P.S.
Sam pracuję na Poznańskiej (niekoniecznie na Broważe czy Krochmalni) i wiem jak ten zapach daje się we znaki, ale przyjmuję go jako część kolorytu tej ulicy.
Tam tak być musi :)

Powiedzcie mi, skąd biorą sie takie debilne pytania? Przecież nawet Ptysiu 91 wiedział, że po mieszkanie spóldzielcze idzie się do Spółdzielni Mieszkaniowej, a nie do sklepu mięsnego.

Autor: bayan (---.elomza.pl)
Data: 18-07-06 21:18
napisał:
Powiedzcie mi, skąd biorą sie takie debilne pytania?

Wydaje mi się, że dzieci zadają dużo trudnych pytań. Bawiąc się lalkami łatwiej kliknąć w klawiaturę niż zapytać mamusię. Potem tłumaczy się lalce Barbie: jak dorosnę to kupię ci M-3.

Ja również polecam rzymiankę ;-) tam jest miejsca tak na 50 osób no i bardzo miły barman a z Tomkiem też da się dogadać (chodzi mi o DJ) to spoko lokal...

NIE idzcie tam!!! ja tam byłam z kumpelą na rozmowie i miałysmy isc na 2 dzien ale kumpel mnie w pore ostrzegl przed ta firma To JEST TELE 2 oni wywoza ludzi i nie sluchajcie ze 1300zł bo to niezla sciema... jesli wcisniesz kit paru osobom i one zawiaza z Toba umowe to wtedy dostaniesz te 1300zł ale to jest rzadkosc... =/ a jak nie wcisniesz kitu to jeszcze CIe zostawia w danej miejscowosci i do domu wracasz wtedy na wlasny koszt =/

Prądu? Powiem że u mnie na wsi, na straej łomży przy szosie pomiędzy 20-22.00 nie radzę nikomu zażywać kąpieli! Ciśnienie wody w kranie zbiliża się do zera!!! W tym czasie cała stara łomża podlewa swoje piękne zielone trawniki!!!!! I weź tu się człowieku umyj i i idź spać o przyzwoitej godzinie!! Ponoć na st łomży nad rzeką jest jeszcze gorzej, bo u nich nie ma wody wcale, bo są w dole :) a st łomża p/sz na górce :)

Do Biernaczento!
Biernaczento najpierw skup się na swojej polszczyźnie bo jest bierna....A że wali z "Browaru" to inna sprawa - fakt - coś z tym trzeba zrobić. Jednak z drugiej strony to jedyny większy zakład produkcyjny w regionie, a produkcja ma często to do siebie, że wydzielają się wszelkie niepotrzebne związki oraz substancje i są odprowadzane do wody, powietrza, itd. I jeszcze co do podukcji, to mogłoby byc więcej tego typu zakładów (jednak nie trujących), a nie na każdym kroku w tej Łomży handlarzyna....
Pozdrawiam i zyczę trafnych i błyskotliwych przemysleń :)

zdjecia "zalewu smordu"

http://republika.pl/lomza/zalew/

Ciekawe ile osób o tej porze zaglonda na te forum??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org