Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pożar w Domu Poselskim - nie ma ofiar, trwa ewakuacja |
od 500 do 600 zł na prfawde !! brak podpisu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pożar w Domu Poselskim - nie ma ofiar, trwa ewakuacja |
coś mi się zdaje że o wiele mniej
|
|
nHu Nadal uważam, że kobiet jest na tym forum mniej. wcale nie przecze, ale wczesniej napisales '' kobiet na forum jest bardzo mało. Jak już się jakaś pojawi to jest cicha i spokojna ;) Albo wstydliwa i bojąca się wychylić ;)''-o tej wypowiedzi mowilam w moim poscie I nie mów mi, że skoro Ty nie ukrywasz swych poglądów za przekleństwami to nie ma kobiet, które klną i są wulgarne :) nie napisalam nic takiego Poza tym gdzie ja napisałem, że nie używanie wulgaryzmów oznacza słabość? nigdzie nie napisales, ja ci tego nie zarzucilam, to stereotyp, ktorym sie posluzylam, bo pewnie o klnacej babeczce nie powiedzialbys, ze jest slaba, na forum jest pare osob, ktorych posty obfituja w wulgaryzmy, tresci tam zadnych nie ma, a posty kobiet na forum raczej sa bardzo bogate w tresc, wylgaryzmy z rzadka wystepuja/o ile wystepuja/ kobiety na forum zawsze maja swoje zdanie i potrafia doskonale argumentowac w jego obronie, wiec mi tu nie pisz o slabosci kobiet, bo nawet nie wiesz, jak sa silne i ile na tych swoich drobnych ramionach potrafia udzwignac
|
|
Agent22 jaki teraz jest problem zamowic u kogos napisanie pracy, wykuc sie na pamiec i przygotowac sie z kims/znajomym nauczycielem/ do ewentualnych pytan to na temat chyba ustnej, prawde mowiac, nie mam pojecia na czym polega obecna matura/tylko o projektach cos wiem/ w nowej maturze podoba mi sie ocenianie zewnetrzne i standardy, wedlug ktorych komisja ocenia kiedys oceny z matury nie byly porownywalne-osoba z dobrej szkoly z 3 z matury mogla posiadac wiedze wieksza od kogos z kiepskiej szkoly z 5 z matury co do amnestii-jestem przeciw uczelnie powinny miec cos takiego jak pozny nabor, a uczniowie moc zdawac jeszcze raz np.w sierpniu-kto bedzie chcial na studia, ten bedzie mial szanse
|
|
....halina ...halino !!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Marcin_23: OT: z tym bezrobociem to nie jest takie proste. Często jest to zwykłe wygodnictwo.
|
|
cycq, MrS napisał że ZA GODZINĘ będzie u niego kolega, nie napisał za ile dadzą linka.... może się witają jeszcze, przy piwku np... Leszek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |