Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny sukces naszego posła |
Tu może pomóc tylko CB radio. O misiakach, suszarkach, fotoradarach czy korkach nie ma lepszej informacji niż na radyjku. Kto ma CB, rozumie w czym rzecz, a kto nie ma niech żałuje i czym prędzej je kupuje.... Ale mi się zrymowało :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny sukces naszego posła |
Potwierdzam Barbachowskiego sobie odpuść, małolat i nikt go poważnie nie traktuje , a na weselu zniknie w tłumie młodzieży, a nie rozbawi. Polecam Krzyśka Deyneke - sklep muzyczny na alei legionów , lub DJ Sławka Chrostowskiego, ale nie wiem gdzie go znaleźć aktualnie :)
|
|
>>Czy postęp, rozwój jest człowiekowi potrzebny?<< Tester - tobie chyba nie...?
|
|
Pilnie potrzebuje Księcia Z Bajki.
|
|
A z której bajki? :)
|
|
najpierw "kastink"
|
|
No właśnie dlaczego Polacy zawsze robią wszystko na ostatnią chwilę!!?? I bardzo dobrze!! Czekajcie nawet 3 miesiące!! Było wymienić wcześniej a nie odkładać bo co się odwlecze to nie uciecze... Pozdro Ma zowsze Łomża
|
|
najlepsze piwo to takie na ktore wiesz ze zarobiles uczciwa praca.. :)) Jurand
|
|
Na najbliższym festiwalu Top Trendy wystąpi artystka z Łomży - Marika, która zaśpiewa piosenkę z najnowszego projektu "Polski ogień" MARIKA znana również jako LADY MARIKA. Lady MC, wokalistka równolegle rozwija się w różnych stylach muzycznych od reggae, dancehallu i ragga do nu-jazzu. Gościła w większości liczących się klubów w Polsce razem z formacją Breakbeat Propaganda, sound systemem Bass Medium i w różnorodnych kolaboracjach z zapraszającymi ją do współpracy dj'ami (hip-hopowymi, d'n'bassowymi, nu-jazzowymi, funkowymi) i selektorami (reggae,dancehall,raggamuffin). Główną inspiracją są dla niej artyści jamajscy. Występuje w realizowanym w Gdyńskim Teatrze Muzycznym hip-hopowym projekcie teatralnym "12 ławek". Gdy przejmuje mikrofon klub zamienia się w "Jamajki ambasadę" a publika śpiewa z nią i tańczy do rana. Jej macierzysta formacja to: BASS MEDIUM SOUND SYSTEM (Marika i ABselektor) Sound założony w 1998 roku przez Abora i Migdała. W latach 2002 - 2005 funkcjonował jako Bass Medium Trinity w trzyosobowym składzie: Marika, Frenchman, ABselektor. Jako taki wydał (nakładem No Duck Records) płytę "MÓWISZ I MASZ" zawierającą 13 utworów na jamajskich riddimach. Album był tak gorący, że rozszedł się błyskawicznie w podwójnym nakładzie i obecnie funkcjonuje w setkach kopii wypalanych i przekazywanych dalej. ABOR znany też jako ABSELEKTOR jest od początku niezmiennym członkiem składu, jego specjalność to sety didżejskie oparte na muzyce jamajskiej /reggae,dancehall,raggamuffin/ granej z 7 calowych płyt winylowych. Oprócz grywania imprez , zajmuje się promocją muzyki jamajskiej, organizując występy innych artystów m.in./ wraz Obora Rekords/ trzy edycje prestiżowego w polskim środowisku soundsystemowym wydarzenia muzycznego , jakim jest SOUND CLASH. Koncerty BASS MEDIUM (Marika - śpiew i nawijanie + ABselektor - selekcja) to zawsze wydarzenie przyciągające do klubów tłumy, to wspólne śpiewanie z publicznością świetnie znanych wszędzie za sprawą "MÓWISZ I MASZ" piosenek ale również gorąca impreza taneczna, bo poza koncertem ABOR zapewnia świetną selekcję. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
Panie Zajkowski wszyscy , a Ulmann , Łukaczyński, Marczak nie mówię juz o wzmocnieniach , które są niezbędne w drugiej lidze.
|
|
Krew jest lekiem...
|
|
Janusz Laskowski - Może się jeszcze zobaczymy Zagadka: Proszę tylko nie mów, bym zadzwonił pojutrze Wiesz, jaki jestem, kiedy się uprę @
|
|
Czy policja kontroluje przejeżdżające pojazdy? Ma niezbędne ku temu urządzenia? DiDi
|
|
Jacek16 bardzo gleboka analiza problemu, gratuluje. Tylko moze wez ty sam dorosnij dzieciaku, zanim zaczniesz innych pouczac. Jakbys byl jedynym zywicielem rodziny i by cie zgarneli do woja, to powiedz geniuszu co by sie z Twoimi bliskimi stalo? Won na bruk i niech zdychaja z glodu przez 4 miechy? Czy niech wyprzedaja co sie da, zeby przezyc? Pozniej wychodzisz z woja i jestes bez pracy, ktora jak wszyscy wiemy tak latwo dzisiaj zdobyc... Same plusy. Nie mowiac juz o tym, ze jesli ktos chce studiowac, to traci caly rok po to, zeby 4 miechy obierac kartofle w armii. W zasadzie to czemu nie pojsc dalej i nie brac do woja od 18 roku zycia, mature sobie zrobisz jak wyjdziesz prawda? A podstawowych rzeczy o ktorych piszesz, mozna sie nauczyc np na lekcjach PO. Nie trzeba do tego isc na 4 miechy do wojska. Wiec przestan tu walic smuty. Powiedz lepiej, jestes zapalonym militarysta, czy tez z jakiegos powodu sluzba Cie nie obejmuje?
|
|
Wombat : wczoraj wieczorem zaczął mi szwankować najpierw pojawił sie po właczeniu napis : no music - a mp3 były prawidłowo wgrane wiec pomyslałem ze wystarczy go sformatować niestety to nie pomogło ... Wgrałem następnie firmware ze strony producenta - (napewno do tego modelu) i od tamej pory USB go nie wykrywa ani po wyjeciu sie nie włącza... byc może jest to wina pamięci ...
|
|
z tego, co wiem mojego meza chcieli wziac na 1 rok jak napisalam, nikt mi i dziecku nie zagwarantuje utrzymania nawet na 4 miesiace, to raz dwa, po co mojemu mezowi panstwo chce oplacic szkolenie, ktore mu ewentualnie posluzy do obrony obcego kraju mieli swoj czas, czy nie mogli wykorzystac wakacji po maturze i egzaminach na studia-wiekszosc chlopcow w tym czasie nie ma rodzin, jest chlonna wiedzy i sprawna fizycznie 1.5-2 miesiace w wakacje pomaturalne raczej nie niszczyloby komukolwiek zycia, co najwyzej plany wakacyjne
|
|
a mi znajomy z Piatnicy mowil, ze napewno bedziemy u nich grali, a to dlatego, ze Piatnica jest blizej Łomży :| czytajcie troche to co jest napisane w wiadomosciach na 4lomza.pl, a bylo napisane iz ŁKS otrzymal licencje na stadion, a PZPN przymknal oko na niedociagniecia, ktorych jest pelno
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |