niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejny sukces naszego posła

Tu może pomóc tylko CB radio. O misiakach, suszarkach, fotoradarach czy korkach nie ma lepszej informacji niż na radyjku. Kto ma CB, rozumie w czym rzecz, a kto nie ma niech żałuje i czym prędzej je kupuje.... Ale mi się zrymowało :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejny sukces naszego posła

Potwierdzam Barbachowskiego sobie odpuść, małolat i nikt go poważnie nie traktuje , a na weselu zniknie w tłumie młodzieży, a nie rozbawi.

Polecam Krzyśka Deyneke - sklep muzyczny na alei legionów , lub DJ Sławka Chrostowskiego, ale nie wiem gdzie go znaleźć aktualnie :)

>>Czy postęp, rozwój jest człowiekowi potrzebny?<<

Tester - tobie chyba nie...?

Pilnie potrzebuje Księcia Z Bajki.

A z której bajki? :)

najpierw "kastink"

No właśnie dlaczego Polacy zawsze robią wszystko na ostatnią chwilę!!??
I bardzo dobrze!! Czekajcie nawet 3 miesiące!! Było wymienić wcześniej a nie odkładać bo co się odwlecze to nie uciecze... Pozdro

Ma zowsze Łomża

najlepsze piwo to takie na ktore wiesz ze zarobiles uczciwa praca.. :))

Jurand

Na najbliższym festiwalu Top Trendy wystąpi artystka z Łomży - Marika, która zaśpiewa piosenkę z najnowszego projektu "Polski ogień"

MARIKA znana również jako LADY MARIKA. Lady MC, wokalistka równolegle rozwija się w różnych stylach muzycznych od reggae, dancehallu i ragga do nu-jazzu. Gościła w większości liczących się klubów w Polsce razem z formacją Breakbeat Propaganda, sound systemem Bass Medium i w różnorodnych kolaboracjach z zapraszającymi ją do współpracy dj'ami (hip-hopowymi, d'n'bassowymi, nu-jazzowymi, funkowymi) i selektorami (reggae,dancehall,raggamuffin). Główną inspiracją są dla niej artyści jamajscy. Występuje w realizowanym w Gdyńskim Teatrze Muzycznym hip-hopowym projekcie teatralnym "12 ławek". Gdy przejmuje mikrofon klub zamienia się w "Jamajki ambasadę" a publika śpiewa z nią i tańczy do rana. Jej macierzysta formacja to: BASS MEDIUM SOUND SYSTEM (Marika i ABselektor) Sound założony w 1998 roku przez Abora i Migdała. W latach 2002 - 2005 funkcjonował jako Bass Medium Trinity w trzyosobowym składzie: Marika, Frenchman, ABselektor. Jako taki wydał (nakładem No Duck Records) płytę "MÓWISZ I MASZ" zawierającą 13 utworów na jamajskich riddimach. Album był tak gorący, że rozszedł się błyskawicznie w podwójnym nakładzie i obecnie funkcjonuje w setkach kopii wypalanych i przekazywanych dalej. ABOR znany też jako ABSELEKTOR jest od początku niezmiennym członkiem składu, jego specjalność to sety didżejskie oparte na muzyce jamajskiej /reggae,dancehall,raggamuffin/ granej z 7 calowych płyt winylowych. Oprócz grywania imprez , zajmuje się promocją muzyki jamajskiej, organizując występy innych artystów m.in./ wraz Obora Rekords/ trzy edycje prestiżowego w polskim środowisku soundsystemowym wydarzenia muzycznego , jakim jest SOUND CLASH. Koncerty BASS MEDIUM (Marika - śpiew i nawijanie + ABselektor - selekcja) to zawsze wydarzenie przyciągające do klubów tłumy, to wspólne śpiewanie z publicznością świetnie znanych wszędzie za sprawą "MÓWISZ I MASZ" piosenek ale również gorąca impreza taneczna, bo poza koncertem ABOR zapewnia świetną selekcję.

Pozdrawiam wszystkich.

Panie Zajkowski wszyscy , a Ulmann , Łukaczyński, Marczak nie mówię juz o wzmocnieniach , które są niezbędne w drugiej lidze.

Krew jest lekiem...

Janusz Laskowski - Może się jeszcze zobaczymy

Zagadka:
Proszę tylko nie mów, bym zadzwonił pojutrze
Wiesz, jaki jestem, kiedy się uprę

@

Czy policja kontroluje przejeżdżające pojazdy? Ma niezbędne ku temu urządzenia?

DiDi

Jacek16 bardzo gleboka analiza problemu, gratuluje. Tylko moze wez ty sam dorosnij dzieciaku, zanim zaczniesz innych pouczac. Jakbys byl jedynym zywicielem rodziny i by cie zgarneli do woja, to powiedz geniuszu co by sie z Twoimi bliskimi stalo? Won na bruk i niech zdychaja z glodu przez 4 miechy? Czy niech wyprzedaja co sie da, zeby przezyc? Pozniej wychodzisz z woja i jestes bez pracy, ktora jak wszyscy wiemy tak latwo dzisiaj zdobyc... Same plusy. Nie mowiac juz o tym, ze jesli ktos chce studiowac, to traci caly rok po to, zeby 4 miechy obierac kartofle w armii. W zasadzie to czemu nie pojsc dalej i nie brac do woja od 18 roku zycia, mature sobie zrobisz jak wyjdziesz prawda? A podstawowych rzeczy o ktorych piszesz, mozna sie nauczyc np na lekcjach PO. Nie trzeba do tego isc na 4 miechy do wojska. Wiec przestan tu walic smuty. Powiedz lepiej, jestes zapalonym militarysta, czy tez z jakiegos powodu sluzba Cie nie obejmuje?

Wombat :
wczoraj wieczorem zaczął mi szwankować najpierw pojawił sie po właczeniu napis : no music - a mp3 były prawidłowo wgrane wiec pomyslałem ze wystarczy go sformatować niestety to nie pomogło ... Wgrałem następnie firmware ze strony producenta - (napewno do tego modelu) i od tamej pory USB go nie wykrywa ani po wyjeciu sie nie włącza... byc może jest to wina pamięci ...

z tego, co wiem mojego meza chcieli wziac na 1 rok
jak napisalam, nikt mi i dziecku nie zagwarantuje utrzymania nawet na 4 miesiace, to raz
dwa, po co mojemu mezowi panstwo chce oplacic szkolenie, ktore mu ewentualnie posluzy do obrony obcego kraju
mieli swoj czas, czy nie mogli wykorzystac wakacji po maturze i egzaminach na studia-wiekszosc chlopcow w tym czasie nie ma rodzin, jest chlonna wiedzy i sprawna fizycznie
1.5-2 miesiace w wakacje pomaturalne raczej nie niszczyloby komukolwiek zycia, co najwyzej plany wakacyjne

a mi znajomy z Piatnicy mowil, ze napewno bedziemy u nich grali, a to dlatego, ze Piatnica jest blizej Łomży :|

czytajcie troche to co jest napisane w wiadomosciach na 4lomza.pl,
a bylo napisane iz ŁKS otrzymal licencje na stadion, a PZPN przymknal oko na niedociagniecia, ktorych jest pelno

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org