Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Popisówka radnych, czyli sesja której nie było |
No dobrze, ale jaki to ma związek z moim pytaniem? Każdy większy zakład to niestety "truciciel"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Popisówka radnych, czyli sesja której nie było |
A tabliczkę z napisem " Po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się" pamiętają? :))))
|
|
nie musiałaś się trudzić z tą łaciną (do tego błędnie)... nie rozumiem, nie chcę rozumieć i nie potępiam samej "poezji", a to, że zakładacie durne tematy na forum... nie wiem, może idźcie sobie na forum "Jestem dorosły/a, a nie stąpam po ziemii" albo "Mam 13 lat, a moja mama ma na imię Łukasz" i tam sobie gadajcie nawet i o dupie Maryny...
|
|
A jakie to ma znaczenie? Zdjęcia były robione telefonem, a ich jakość w zupełności wystarcza, aby pokazać to, o co mi chodziło.
|
|
Biegałem w ubiegłym roku i nie wiem czy coś się już nie pozmieniało jeśli nie to: 1.Urząd celny wypełnić deklaracje zapłacić cło 2.Przegląd techniczny 3.Tłumaczenia dokumentów na j.polski 4.Urząd Skarbowy 5.U.M.wydział komunikacji wiem ,że za książkę pojazdu nie płaci się już w U.M.500zł tylko 70 zł,pierwszy przegląd techniczny ok 200 zł,tłumaczenia ok. 150zł,cło w zależności od zadeklarowanej wartości auta.
|
|
Pewnie, że pamiętają i taką tabliczkę można sobie wsadzić głęboko w swoje 4 litery, to jest również jedno wielkie bezprawie, całkiem niedawno uczyłem się o tym, nie zawachałbym się powiedzieć takiemu sprzedawcy w razie problemu o tej tabliczce czy o nie wystawianiu paragonu, czyli oszukiwaniu Urzędu Skarbowego. Można by tego Pana odwiedzić i sprawdzić czy wyda nam paragon. Po takiej akcji, na pewno zacząłby się bać oszukiwać i wsio byłoby ok :)
|
|
Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma dzieci w domu to jesteśmy niegrzeczni Kazik Staszewski "Gdy nie ma dzieci w domu" :) Zagadka: Któregoś ranka pękła struna i wystroiła się na bal mówili w radiu, że jest u nas bo ludziom perspektywy brak :)
|
|
@dean84, przeczytaj CAŁY topic, pytałem już o to... rudy błazen z druhem
|
|
kto to phoia słyszła ktos o nim. Mr.S - załozyłes tego neta wkoncu (bo ja podachu skac wieej nie zmaierzam pozdro od Majeskiego:)
|
|
Kontynuując myśl, czy ocalony z ocalonegp budynku starostwa nie pozostała przypadkiem tylko klatka schodowa ?
|
|
Zdjęcia 1 i 2 na dole pierwszego skanu, opis na dole drugiego skanu Źródło: Kontakty nr 26/1338. Joanna Wilk Zobaczcie co tak naprawdę wpadło do nissana na Kazańskiej. Pozdrowienia
|
|
ADAMO--> NO NIE MA JUŻ OPŁATY ZA KSIĄŻKE POJAZDU.
|
|
"będzie" - czas przyszły, "odbywała" - czas przeszły. Ciekawe zestawienie. Lepiej było napisać "odbędzie się" - bardziej po polsku.
|
|
Słusznie AKCYZĘ,cło,akcyza,podatek ekologiczny=haracz Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
:-)P.Nie napiszę refrenu ,wolę ćwiczyć pokera , a Renatę P.b.lubię Pozdrawiam antares
|
|
Elo, mam Wow-a od kumpla ktorego sciagnal z DC++ i chcialbym sie zaptac co zrobic aby grac za free>??? pls odp/.
|
|
MrS jest dobrym chłopcem na którego mozna liczyc :)
|
|
dzieki Reaper za radę ws linków - działa!!
|
|
Dj Splash !!! najulepsze techno na świecie wspaniale brzmienie basiorki, melody, ssajcie dj splasha to jest the best music of the world !!!
|
|
taaaa. Trwają, trwają, trwają ... i bendo trwać wiecznie. Ktoś tu się chwalił, że z niego menadżer i zrobi to sprawnie i błyskawicznie. To widać jakiś oszołom buł !! DiDi
|
|
Podobno można kupić tylko w drukarni libra print na piłsudskiego obok eskulapu.
|
|
Autor: graboś (82.139.181.---) Data: 21-06-06 20:16 Jak już chcieli coś zrobić,to mogli te dziury i dziurki nawet niewiem... zwykłym betonem pozalewać i nie było by takiej kichy jak to,co jest teraz. Dla mnie to jest głupota. Kto zalewa dziury i dziurki w asfalcie betonem. Dwie godziny po takiej robocie i nie ma śladu po betonie. Najlepszym sposobem na naprawę ulic, byłoby zerwanie starego asfaltu i położenie nowego lepszego jakościowo i wtedy nie było by lania emulsji asfaltowej i sypania piasku. Ale skąd wziąść na to pieniądze. Wszystkie drogi wyjazdowe z miasta w kierunku Ostrołęki, Zambrowa, Ostrowi Mazowieckiej, czy na Wiznę, nie mówiąc o mniejszych jak Szosa do Mężenina, Drozdowa, czy Jedwabnego, wszystkie naprawiane są w ten sposób i nikt jakoś nie robi hałasu. Tego typu nawierzchni nie da się naprawić w inny sposób. Jeżeli krytykujecie drogowców, że marnotrawią Wasze pieniądze to niech ktoś z Was poda jakiś inny rozsądny sposób naprawy i lepszy od obecnego. Ale skąd można wiedzieć mając naście lat. Pozdrowienia. rudy błazen z druhem
|
|
Mirek, daj spokoj olać, Jeden wniosek, nie ma co tam nic kupować, i to poradź swoim znajomym. Bo jeśli takie przewały robią na "groszach" tu nawiązuje do Petera - grosz do grosz i będzie kokosza, to napewno większe przewały np księgowość lub US odchodzą. Ja osobiście robie zaopatrzenie albo na Bema, albo na Długiej , nazw firm nie podaje bo nie chcę im robic reklamy, ale o tym Offis to naprawdę legendy krążą :) Po raz wtóry - nie polecam
|
|
Będę na GG kilka minut po 16:00 i zapraszam wszystkich chętnych do rozmowy...
|
|
Kto na to da pieniądze? jak to kto! PISda :PPPP
|
|
masz pieniadze to zrob jakas impreze :f
|
|
.... widze ciekawa dyskoteka sie zapowiada.. .z takim DJem napewno bym na nią poszedł - ironia :p
|
|
wstyd i smród na całą Polskę
|
|
Pisalem juz wczesniej, ze tylko w tym miescie to jest mozliwe... Zrobimy sobie doskonala promocje na cale miasto. Wyjscie jest jedno, o ktorym pisalo kilka osob, zarowno dzialacze klubowi jak i obecne wladze miasta nie powinny miec czelnosci pojawiac sie na listach wyborczych, a jak sie pojawia, to kazdy ma wybor, moze przekonac swoja rodzine i znajomych, np. kolportujac liste ludzi na ktorych sie nie glosuje...
|
|
BACA to ten baca od wysigów?? MrS o co chodzi z tym rafała kompem ?? OCś pierdzieli ze mu bios przestawiłem i ze rdaiówki sie 3 spaliły
|
|
BUHAHHAHAHH Z KAD TEN TERMINASZ. CZŁOWIEKU ZOBACZ LEPIEJ TERMIARZ 4 LIGI. BO TAM ŁKS BĘDZIE GRAŁ
|
|
No trochę ten remont już trwa, ale zawsze gdy tamtędy przejeżdżam, coś się dzieje, więc może w końcu to skończą. Szkoda, że u nas takich prac nie prowadzi się również w nocy tak by remont trwał krócej. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Jestem fotografem, który lubi fotografować ludzi, oraz przekazywać emocje, jakie towarzyszą im w życiu codziennym i w chwilach wyjątkowych. Urodziłem się w Warszawie w 1981 roku Pracuje i mieszkam w Łomży. To Moje Miasto. Zobaczcie łomżyniacy, człowiek który urodził się w Warszawie, mieszka w Łomży, nie pisze ile lat, ale pisze Łomża to moje miasto. Wstydźcie się Wy, być może urodzeni w Łomży, co nazywacie historię swojego miasta gównem. Pozdrowienia.
|
|
Łks też mi się jakoś nie widzi :) Władze tego klubu ogłupiaja zdziczałe masy obietnicami że II liga to tamto. Co za demagogia a jednak tłum "łyknął" to. Uwierz mi czytajać artykuł http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=8193 konałem ze śmiechu. Szkoda mi tylko troche kibiców którzy tak wierzą w swoich idoli. Tak naprawde to wszscy piłkaże maja to głęboko w d**** że nie awansujemy do II ligi. Ich zmartwieniem jest aby kasa wpływała co miesiąć.
|
|
Witaj Bello! Ja akurat oglądam na TVN-ie "Zapach kobiety" z Alem Pacino. Świetny film. Pozdrowionka:)
|
|
Kto ma taki sam nick jak ja?
|
|
Kasperczak już dał nogę, wiedział co robi. A Janas won z kadry, chociaż szczerze, to jego wina jest tylko częśćiowa, przecież z pustego nie nalejesz.
|
|
Mozliwe jest ze ktos zmieni szkole. Mozliwe jest ze sie znajda wolne miejsca. Orginaly musisz sam odebrac i zaniesc do szkoly drugiego rzedu.
|
|
Mieszkam na poznanskiej i mogę powiedziec ze gorszego projektu ulicy nie widzialem. Moze to i wyglada ładnie,ale co z tego jak jest nie praktyczne?? rondo zbudowali bo ubzdurali sobie ze wszedzie gdzie sie da to je zrobia, ulica jest za wąska zbyt blisko blokow i budynkow.... miejscami to trawniki które robią są szersze.... jedyny oplus ze jest scieżka rowerowa ale za krótka....
|
|
Ale nie wierzę że to jest seria bo inne zostawiam daleko w tyle...
|
|
Wombat nie zagalopowałes sie przypadkiem z tymi groźbami....
|
|
O Victorio, moja Victorio! Dlaczego mam Cię tylko w snach? Wolności moja, Ty Victorio! Opanuj w końcu cały świat Dżem - "Sen o Victorii" Zagadeczka : Nadzieja to plan on ziści się nam
|
|
a ja tak nie od tematu: Danwel co ty sobą reprezentujesz pisząc takie teksty typu:"<br>Wyniesiemy was z Ratusza i rozpieprzymy go na waszych oczach<br/> !Potem policzymy się z wami" to jak piszesz jest "trochę dziwne"
|
|
http://www.90minut.pl/news.php?id=424671 A jednak!
|
|
info z gazeta.pl Dina
|
|
Ok, jak Browar da pieniądze to jestem w stanie się poświęcić i nie pić juz innego piwa niż Łomża. Bosz mam jakąś nadzieję odnośnie tego posiedzenia. Długo już tam siedzą...
|
|
ee tam ja kiedyś miałem srebrnego poloneza ale jak przyśpieszałem to mogłem zjeść kanapkę wypic kole, zadzwonic, przeczytac ulotkę reklamową i może z 90 km. miałem na budziku
|
|
jeśli będziemy grać w II lidze to pijemy tylko Browar Łomża :) w Olsztynie często kupuje produkty z naszego rodzimego browaru, chociaż tutaj jest żadko spotykane
|
|
wiesz ogolnie wszystko ladnie pieknie.... skoro ludzie niszcza... to skad szpital ma wziac na ciagle wymienianie tego? tak sie sklada ze moja mama pracuje w szpitalu i cos o tym wiem. ostatanio zostaly np wyrwane sluchawki prysznicowe (tydzien mialy) i jakies tam uchwyty. na poczatek nalezy od samego siebie zaczac.
|
|
Wiarus, a ciekaw jestem dlaczego pytasz? Pytanie wydaje mi się z lekka urojone! Szczególnie w tym miejscu i w tym kontekście. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
ale jak teraz jest elektroniczny nabor, to jesli ktos sie dostanie do jednej to juz w drugiej go nie ma na liscie.
|
|
a ja radzę zapoznac się szczegółowo ze stroną http://4lomza.pl/index.php?k=256 -- ------------ bez komentarza!!!!!!!!!!!! -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Dziekuję, byle tylko nie byo ograniczonej ilości miejsc. Nie jestem z tamtej parafii. Kiedyś i tak się zawstydzilam, bo ktoś przekazal mi, że dzieci mogą dostać plecak z wypoisażeniem do szkoy, więc poszam tam i okazalo się... że to tylko dla ich wlasnych parafian...
|
|
Gdzie w Łomży można kupić Radiówke tania potrzebny mi nawet jakis ralink,planet cokolwiek moze byc z odzysku aby sygnał łapała na gwałt
|
|
hahahahahahahahahahahahahhahahahah , zgon
|
|
.....a potrzebny mi na gwałt ty zboczeńcu
|
|
1.Tytuł watku jest swobodnym cytatem z postów, które na forum się pojawiały. 2.Na nikogo nie włażę, doceniam co zrobił. Nie oceniam, postawy Pana Kosiorka, stawiam pytania w kontekście opisanej sytuacji. 3.Żródło wątpliwości? - obserwacja klubu Warmia Grajewo, który otarł sie swojego czasu o awans do II ligi. Laury dla przezesa itd, itp. Tam główny sponsor zresztą też z Łomży pokazał wyjatkową "klasę" . Efekt i dalszy rozwój sytuacji znany kibicom. 4.Czy w takim kontekście możliwe jest funkcjonowanie w łomżyńskiem jakiejkolwiek organizacji sportowej, kulturalnej, oświatowej - ba nawet gospodarczej o przyzwoitym poziomie. pytania można mnożyć. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
od której godziny w soboty otwarta jest druga część stokrotki (chodzi o Rosmann). Na gwałt potrzebuje gumy do włosów. Dziękuje za informacje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |