niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy dożyjemy... i ile pożyjemy na emeryturze?

http://www.lomza.info/index.php?module=photoshare&func=viewallfolders

Polecam - ciekawie zrobiona :)

Pozdrawiam Tiger

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy dożyjemy... i ile pożyjemy na emeryturze?

Nie musi być zażartym katolikiem aby czerpać z postawy, poglądów, autorytetu w sprawach moralnych Jana Pawła II. Są one uniwersalne i wykraczają po za jedną religię. Należy doceniać zasługi Piłsudskiego przy odzyskaniu niepodległości. Jego działania przyniosły sukces. Można żałować, że nie dogadali się z Dmowskim i różnie oceniać 1926 r. Jednak całościowo należy się Piłsudskiemu pozytywna ocena. Wydaje mi się, że uczeń i jego rodzic wybierając szkołę wykorzystującą w swoim systemie wychowawczym takie ideały wychowawcze powinien w nim uczestniczyć. Idąc do szkoły, szczególnie średniej decyduje się na jej atmosferę. Wybierając szkołę wybiera się kierunek zawodowy ale też i atmosferę wynikającą z tego systemu. Oczywiście nie wszystko można sobie w tym systemie wcześniej wyobrazić, ale działania wykorzystujące wzory osobowe patrona napewno. Jednostki nie mogą przestawić calego systemu wychowawczego szkoły. Ewentualnie jeśli to tak mocno koliduje z poglądami wychowania w tej rodzinie powinien mieć możliwość nieuczestniczenia w konkursie o patronie bez konsekwencji. Jeśli sprawa dotyczyłaby zdecydowanej większości tej społeczności szkolnej wówczas należaloby pomyśleć oprocedurze zmiany patrona, ale to chyba nie wchodzi w rachubę.

Zbych

Jakiemu urzędnikowi chciałoby się przejść i sprawdzić kto truje , kto odprowadza ścieki do rzeczki, a nie do oczyszczalni cierpiącej na niedobór ścieków. Znaleźliby trucicieli i zadali sobie robote ???

Ostatnio rozbiłem samochód i nie wim do jakiego go oddać warsztatu.
Czy możecie mi polecić dobry warsztat w Łomży lub okolicach.

Czy umiecie robić lepiej takie jak "lepiej póżno niż wcale" ja ułożyłem 1
Lepiej wejść na lomza 4 niż naprawiać komputery. A może wy poukładacie ciekwy jestem jakie wam powychodzą

Pozdrowienia

Brawo - Ratusz. Wreszcie ktoś pyta się o zdanie swoich wyborców. Pomysł z zagospodarowaniem tych ternenów jest zankomity. Amfiteatr, alejki spacerowe, droga dla rowerów- to pierwsza sprawa. ŁTW powinno się raktywować, ponieważ jest to super sprawa. Sam kiedyś pływałem. Kiedyś mieliśmy ogródek jordanowski i go niema już, a takie miejsce jak skarpa nadnarwiańska powinna się stać miejscem wypoczynku łomżan. Myślę , że nie powinno zabraknąć także kawiarenek i małych restauracyjek.

Zbych

I masz rację!!!!!!!!!Popieram!!!!!!!!!Niech każdy pilnuje siebie!!!!!!!

Pajacyk, wpuszczasz ludzi w maliny. Klubu nie będzie. a gejów mamy sporo w Łomży. Mnie nie przeszkadzają. Niech kochają inaczej. Każdy ma prawo do orgazmu.

Tak więc, nie bijmy się na stadionach, a kulturalnie kibicujmy, nie obrażajmy się na wzajem i nie wyzywajmy. Potrzeba nam szacunku, niech będzie tak, ze na ulicy każdy będzie mógł chodzić w szaliku swojej ukochanej drużyny i nie będzie pobity przez kolesia w szaliku innej drużyny. a może jak się spotkają kibice w szalikach dwóch różnych klubów to pójdą razem na piwo.

Dla mnie jest bezsensowna walka kibiców i tzw. liga chuliganów, gdzie jest opisane kto kogo gdzie pobił.
Jednak nie jest dopuszczalne by kibice gości przyjechali na stadion gospodarzy i od kurw hujów itd. wyzywali kibiców i drużynę gospodaży. Wtedy ja rozumiem, ze gospodaże odpowiadają burdą.
Kibice róznych klubów powinni się szanować na wzajem idopingować swojej drużyniew sposób kulturalny i nie atakować się na wzajem

czytam ten tekst i nie widziałem jeszcze takiego analfabety. Chłopie ty męski facecie przestań pisać bo robisz obciach swoim belfrom.

Co ty na temat kościoła możesz powiedzieć jak pisać po polski nie potrafisz.

Lepiej idz już na te pedały polować z pałą.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org