poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kandydaci w wyborach do senatu.Poznajmy kandydatów.Kto zostanie senatorem?

...no to tak jak ja raver.... nie mogę już sie doczekać! :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kandydaci w wyborach do senatu.Poznajmy kandydatów.Kto zostanie senatorem?

Kolejny portal o ŁOMŻY. Nawet fajny : ta grafa, ten klimacik. Tylko coś mało news`ów, tekstów. Ogólnie wporzo!
PS.Robi się konkurencja!

bardzo proszę jeszcze więcej - chyba najciekawszy temat

Wy w Łomży macie swoją Bezcenną. Wiernie jej kibicuję, miałem przyjemność być przy jej powstawaniu. Tu w Chicago jest podobna gazeta, 80 stron a2. właśnie dostałem w niej pracę. (tygodniowo 32 strony do zrobienia). I mam prośbę, gorącą... Szukam wszelkich materiałów o Guark xpress (od 4 do 5), w pdf, doc... Pomóżcie...
email: dasto@hi.pl
ps. napiszcie do mnie...
ps2. w następnym odcinku o szkolnych amerykańskich podrecznikach.
ps3. bardzo sie ciesze że juz nie ogladam amerykańskich dachów.
wasz daleki a bliski DaSto

We wtorek wracałem między 17-tą , a 17,30 z Białegostoku przez Rutki. Mijałem lub wyprzedzałem aż kilkanaście tirów lub tiropodobnych.Droga ta z każdym rokiem jest coraz gorsza. Jak będzie tak dalej to zostanie najnormalniej w świecie rozjezdżona. Ponadto jest niesamowicie niebezpiecznie mijać się z takim lub go wyprzedzać - patrzy się czy już się złapało pobocza , czy nie. Może ktoś z decydentów od dróg przeczyta mój post i podejmie decyzję by tę drogę uratować i zmniejszyć niebezpieczeństwo użytkowników. Tak ciężkie samochody nie muszą tędy jezdzić - jest droga przez Wiznę i Zambrów.
A teraz na wesolo: JAKA JEST ROZNICA POMIEDZY PENISEM A ZAROWKA? -ZADNA!!! PONIEWAZ JEDNO I DRUGIE MOZNA ZASTAPIC SWIECA!!!

---
PGG

Treść jest ukryta

Moi drodzy,
kablówka Multimedia na Osiedlu Perspektywa od pewnego czasu niesamowicie zawyża ceny opłat abonamentowych, korzystając z pozycji monopolisty. Wg. moich informacji różnica za pełen pakiet w stosunku do drugiej sieci - Vectry wynosi - 25%. Ja płacę 40,90 zł/mies, w Vectrze ok. 30,50. Dla porównania w Białymstoku 4 istniejące sieci wyceniły swoje usługi w podobnym układzie kanałów na 26,50 zł do 29,90 zł/mies.
Na dodatek jakość nadawanych programów z Multimedia jest niezadowalająca, ciągle jakieś kanały znikają, zamieniają sie miejscami, brak sygnału stereo. taka róznica cen jest niczym nieuzasadniona !!!!!
Trzeba by coś z tym faktem zrobić. Może wspólnie na forum uradzimy, którą drogą powinniśmy pójść, może trzeba by się zgłosić do urzędu antymonopolowego (niech niektórzy nie pomylą ze sklepem monopolowym, tam nic nie załatwimy w tej sprawie), bo nie sądzę aby p. prezes spółdzielni był zainteresowany jakimiś zmianami.

Kandydaci w wyborach do senatu.Poznajmy kandydatów.Kto zostanie senatorem?

poreg: OTO moj portal!!!:

http://frodo.wsa.edu.pl

Portal studentow WSA.

MirRobDer

a nie mozesz zrezygnowac i zalozyc Vectry? to juz chba jest ogolnodostepna kablowka , nie wazne gdzie ktos mieszka( no chyba ze maja umowy ze spoldzielniami)

Vectra jest spoko, to jedna z wiekszych firm tego typu w kraju , poziomm uslug jest zadowalajacy , jak cos zniknie to raz na rok w wyniku konserwacji ( ale i tak informuja wczesniej )

---
PGG

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org