Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MSW i A o pełnieniu obowiązków przez prezydenta |
Trudno wyczuć w chwili obecnej czas pokaże i przyniesie skutek???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MSW i A o pełnieniu obowiązków przez prezydenta |
Dobrze, że nie są. Selekcja naturalna…
|
|
Boże.... ludzie wy jakąś obsesję macie chyba.....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak to Celina, Celina, Celina jest :)) Kazimierz:-) Zagadka: Teraz już bez niej nie mogę żyć. Wszystko, poza nią, jest nieważne
|
|
<...zrywalismy przybyle tej nocy maliny Palce mialas na oslep skrwawione ich sokiem....> wiersz Boleslawa Lesmiana <W malinowym chrusniaku> a muzyka Marka Grechuty P.S Cala plytka jest oki . zagadka: <Nie dla mnie swiatlo- w jasny dzien, nie dla mnie slonce- skrywam twarz, lagodny mrok kolysze mnie wiem, ze niedlugo przyjdzie noc......>
|
|
jestem zdecydowanie przeciw jakiejkolwiek muzie na plazy, muze moge sluchac w domu lub aucie itd itp ale na plaze przychodze w innym celu, tak samo do lasu nie bierze sie tv!
|
|
Re: MSW i A o pełniepiu obowiązków przez prezydenta |
a wszystkim trollom co ida na mecz tylko by robic rozpierduche dwa kije w pupe!! przez debili matka z dzieckiem oberwie cegla albo co ale co ich obchodzi
|
|
To był kolejny tragiczny weekend. Trzy osoby zginęły w zderzeniu motocykla z toyotą camry, jeden mężczyzna zginął, a czworo innych młodych ludzi odniosło poważne obrażenia w wypadku BMW, trzy osoby zginęły w wypadku lanosa... Rzeczywiście, jak napisał Reaper "Naturalna selekcja" (dodaję o siebie) młodych ludzi. Z tego wynika, że naturalnych dawców organów "U nas ci dostatek". Dlaczego? Dlatego, że Wypadki drogowe zdarzają się dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach, jutrzejszymi samochodami, z pojutrzejszą prędkością. Vittorio de Sica http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=763847 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Zajdź do Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego im. Wagów na ul. Długiej, u nich jest duży wybór książek o Łomży. Ten album widziałem kilka dni temu w księgarni róg Senatorskiej i Giełczyńskiej. Pozdrowienia.
|
|
Widziałem fajne albumy o Biebrzy i o Woj. Podlaskim. Fajne zdjęcia Wołkowa, braci Kłosińskich.
|
|
Witam Szperając w odmętach internetu znalzałem cos takiego : Spotkanie organizacyjne - Wirtualna ŁOMŻA gdzie: Restauracja "Cztery Pory Roku" na Al. Piłsudskiego, w Łomży godzina rozpoczęcia: 19:00:00 Poszukujemy chętnych do budowy "trójwymiarowej Łomży", w formie strony Internetowej. Po zakończeniu planowanych prac, będzie istniała możliwość przespacerowania się po naszym pięknym mieście bez wychodzenia z domu, w oknie przeglądarki internetowej. Zapraszam wszystkich chętnych do udziału w projekcie. Poszukujemy głównie programistów i fotografów, jednak przyda się każda pomoc. Strona będzie miała za zadanie rozsławić nasze miasto i region na skalę kraju, a może i świata. Zapraszam! Zapodaje link do orginalnej wersji: http://www.4lomza.pl/?co=kalendarz&akcja=wyswietl&wyd=161 Wiecie cos na ten temat? Czy dzieje sie cos w tym temacie? Kto był organizatorm spotkania? Filip
|
|
Nic nie jest ok , bo nie ma odpowiedniej kasy. Nie ma wzmocnień itp , itd.
|
|
II liga już jest w Łomży . Stadion został warunkowo dopuszczony i wszystko jet OK to nie kłamstwo tyko fakty ;)
|
|
Sory maciek,ale uważam że nie są to żadne głupoty.Jeśli po "wyremontowaniu" nawierzchni jest gorzej niż było,jeżeli piach niszczy mi lakier,a kleista masa bitumiczna oblepia samochód,jeśli idąc do pobliskiego sklepu "zatapiam się w jezdni",jeśli w słoneczny dzień na 50 metrów od drogi dosłownie cuchnie gorącą smołą,to uważam,że jest to GÓWNO przez DUŻE G! a nie remont.To raz,a dwa - jeśli oprócz mnie również kilka innych osób ma to samo zdanie,to sam przyznasz,że coś musi być nie tak.Jeśli znasz się na "konserwacji nawierzchni asfaltowych",a z tego co widzę chcesz nam dać do zrozumienia,że tak właśnie jest,to wytłumacz mi proszę,jakie pozytywne aspekty tego "remontu" dostrzegasz,oraz dlaczego ludzie za to odpowiedzialni marnotrawią ciężki pieniądze,wyciągnięte z mojej i innych kierowców kieszeni pod postacią takich,czy siakich podatków? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Witam. Ja byłem organizatorem spotkania. Temat jest dalej aktualny. Prace trwają... Józef
|
|
Witam, dziękuję za radę. Od chwili obecnej nie biorę do ręki reszty w żadnym sklepie. Co dotyczy Urzędu Skarbowego, sprawę odpuszczę - jestem pewien iż od tej chwili firma Office Center jest najuczciwszym płatnikiem podatku VAT. Oczywiście jak wcześniej pisałem, na stronie internetowej firmy jest kilka emblematów z logo znanych firm. Strona dotyczy serwisu sprzętu kilku znanych firm. Z moich danych wynika iż w serwisie tej firmy musi pracować "złota rączka" - żadna ze znanych firm nie ma w swojej ofercie tak bogatej oferty serwisowej. Poniżej odpowiedzi przedstawicieli firm krórych logo nieuczciwie zamieściła firma na tej stronie: Sharp i Pan Artur Brzóska: "Office Center nie jest naszym autoryzowanym serwisem. Proponuje skontaktować się z firmą XEROMAX - ul. Mazowiecka 1/5; Łomża 086 218 94 29 Pozdrawiam A. Brzóska" Oki i Pan Jacek Kępka: "Witam, W załączniku przesyłam aktualne adresu naszych autoryzowanych punktów serwisowych. Z poważaniem Jacek Kępka Asystent techniczny OKI Najbliższy serwis: BIAŁYSTOK CSS ul. Kraszewskiego 30, 15-025 Białystok" Sharp i firma Torell: "Witam, Nie jest bezposrednio naszym serwisem. Pozdrawiam Grzegorz Mazur Torell" Epson i Pan Tomasz Jaroszewicz: "Witam, Naszymi autoryzowanymi serwisami sa DEA oraz AC Serwis http://www.epson.pl/fileadmin/content/files/serivceCenterPDFs/Epson_RCS_Poland_041119.pdf Pzdr, Tomasz" HP i Pan Krzysztof Garncarczyk: "Szanowni Państwo, Uprzejmie proszę o kontakt z Działem Serwisowym HP pod nr tel./022/566-60-00. Z poważaniem, Hewlett - Packard Polska Dział Informacji Handlowej" Cannon i Pan Cezary Raubuć: " Witam, Odsyłam Pana na nasze strony pod link, gdzie wymienione są autoryzowane serwisy. http://www.canon.pl/gdzie_serwisowac/automatyka_biurowa/ __________________________________ Pozdrawiam, Cezary Raubuć Account Manager CBS Reseller Partner Channel Canon Polska Sp. z o.o." Jak wszyscy widzą firma nawet w tym temacie wprowadza wszystkich w błąd (delikatnie mówiąc). Co dotyczy nielegalnego używania znaków chronionych, nie ja tego będę dochodził lecz przedstawiciele poszczególnych firm, których dobra zostały naruszone. W sprawie sprzętu komputerowego, każdy kto kupił w tej firmie komputer z piratem a ma fakturę, proszę o kontakt na PW. Pozdrawiam Mirek.O
|
|
Mirek0: żałosny z Ciebie "mały chłopczyk" !! Ta cała Twoja zawistna akcja za problematyczne 10 zł to jak dresczowiec rodem z "Dziewczynki z zapałkami". Gdybyś zażądał paragonu przy kasie oraz przeliczył te pieniądze przy sprzedawcy to nie byłoby zapewne żadnych rewelacji. Sam osobiście Ci nie wierzę. Jeżeli myślisz, że ktoś otwiera firmę, żeby oszukiwać małe bezbronne dzieci na kilka złotych przy zakupie płyt CD to z politowaniem tego słucham. A propos: Twoja nienawiść ewoluje. Najpierw sam twierdzisz, że masz pretensje tylko do sprzedawcy a teraz już piszesz o całej firmie. Dlaczego taki brak konsekwencji? DiDi
|
|
A wg mego zdania, nie powinno byc tam zadnej muzyki - tak tej 'oficjalnej', jak i ogolny zakaz jakichkolwiek osobistych aparatow macacych cisze i spokoj. Juz widze jak zaraz posypia sie gromy na moja glowe, ale wierzcie mi, ze to nic nowego i nie jestem odosobniony w tym przekonaniu. Otoz mieszkalem kiedys w Niemczech (dawny NRF) i tam wlasnie takie cos sie praktykowalo. Po prostu obowiazywal tam zakaz wszelkich aparatow radiowych na plazach i w parkach, a jesli ktos chcial posluchac muzyki, to tylko za pomocy sluchawek - ot, co! Pozdrawiam, wychu Zbych
|
|
Witam, mieszkasz na osiedlu Maria. Sprawdź, twoją lokalizację powinien obsługiwać dostawca z ul. Kwiatowej. Proszę abyś zwrócił uwagę iż nie jest to polecanie konkretnego dostawcy usług ISP. Po prostu swego czsu rozmawiałem z właścicielem tej firmy i wydał mi się konkretną osobą. Może ktoś wie czyje są anteny na "Sezamie" - ul. Długa 1. Czyżby ktoś nowy "wszedł" z ofertą na stare miasto? Pozdrawiam Mirek.O
|
|
hmm czeka Was wielka niespodzianka ... Osoby które chcą się przyłaczyć albo uzyskać więcej informacji proszę o kontakt: filip_z_konopi@op.pl Ps. MrS jak ci się udało ten temat tak oficjalnie na stronie 4lomza.pl zapodać. Mnie zawsze wycinali, choć nigdy nie pisałem w prost i nigdy nic konkretnego.
|
|
Wombat: Fallen Angel napisał wyraźnie, że mieszka na Osiedlu Maria! Masz tam IST? Fallen Angel: sprawdź przy użyciu anteny kierunkowej, czy nie złapiesz sygnału z WSA...
|
|
|
A co nadają z WSA?
|
|
nic nie jest ok.ratusz wypiął się na II ligę,nie dadzą nic pieniedzy.To jest zemsta na zarządzie.Nie interesuje ich nic tylko własna kabza,tak samo jak naszych radnych.Przetarg na budowę stadionu padł z winy panów prezydentów. rudy błazen z druhem
|
|
Szyna jesteś w Big błędzie. Nie będzie drugiej ligi. Piłkaże ŁKS-u składaja wypowiedzenia. Nie mają wypłacanych pęsji od dłuższego czasu. Na 99% IIligi nie będzie. Zobaczysz po czwartku. Będzie wielka lipa . Kasa świeci pustkami.
|
|
|
Zróbmy inaczej. Spotkajmy się wszyscy jutro (środa) w Czterech Porach Roku na Piłsudskiego, naprzykład o 19:00 i na spokojnie przedyskutujemy sprawę. Macie czas? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
J niestety nie mam czasu, ale jestem bardzo zinteresowany ta sprawą. Mozesz mi cos bardziej konkretnego napisać na meila albo podać swój. filip_z_konopi@op.pl Filip
|
|
kup se nowo płyte zenka z akcentu
|
|
Panie prezydencie brzezinski - SPIEPRZAJ DZIADU nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
>arthessence jeszcze nie, poczekam do 10 zobacze jak tam strona ruszy i ilu ludzi sie zglosi moze byc niezla adrenalina, oczywiscie nie taka jak ze strzelania ze srutowki do puszek ale zawsze
|
|
Ja bym chciał żeby jakiś dobry szkoleniowiec zza granicy. Przy okazji mógłby Listkiewicz podać się do dymisji...chyba nikt go już niechce???!!! NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
Jak się nie pójdzie do szkoły to jeszcze łatwiej będzie. Najlepiej jest nic nie robić , znam takich.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |