Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przewodniczący rady miasta Wiesław Grzymała |
phobia , tez cie widzialem. czasem w yamie masz zgrabna pupe ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przewodniczący rady miasta Wiesław Grzymała |
a widzisz!!!! widzisz!!! nie klamię! (zasadniczo)
|
|
Jeżeli chodzi o Automobilklub Łomżyński i Adlera to niestety kilka ładnych lat temu został on sprzedany. Niestety nie pamiętam gdzie. A odnośnie działalności AŁ to na pewno w najbliższym czasie coś jeszcze dla wszystkich fanów motoryzacji zrobimy. Jak ktoś szuka kontaktu z AŁ oto numer 608 374 998 - Marcin
|
|
Mam pytanie, czy ktoś coś wie na ten temat ?. Bo jest jakaś cisza w tym temacie ???.
|
|
mam obecnie neostrade nieszczęsną (nie mój był to wybór) początkowo było ok ale od pewnego czasu coraz częściej sie zawiesza nie wiem kuźwa co się dzieje. wię moja cierpliwośc się powoli kończy. mieszkam na os. Maria więc może coś poradzicie ??
|
|
a może wiecie jaki transfer jest tam z tej kwiatowej? bo tyle co wiem o tej firmie to to że rozprowadzająto systemem radiowym Precz z Obłudą!!!! ;p
|
|
Witam mieszkam na południu i mam INTROLAN jest zaje.......... zapytaj na mazowieckiej 1/29
|
|
nie ma sponsora, czyli brak kasy, czyli nie ma II ligi a zawodnicy mają zaległości w wypłatach jeszcze za III ligę, to skąd wziąć na II?
|
|
Wychu i dean84, W zupełności się z Wami zgadzam! :)) W końcu słuchawki są od tego, żeby uczynić zadość swym upodobaniom nie uszczęśliwiając na siłę innych... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |