Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyborca PO i jego cechy: |
Wierzyć a widzieć to dwie inne bajki.Demon ,jeśli obstawiałeś inaczej to pierwszy rzuć kamieniem. Pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyborca PO i jego cechy: |
MOŻEMY WYJŚĆ !!!!! Są 3 warunki do spełnienia!! Kostaryka musi wygrać z Ekwadorem 1:0, niemcy muszą wygrać z Ekwadorem przynajmniej 2:0 lub więcej (nie tracąc bramki), a my musimy wygrać z Kostryką minimum 3:0 (też nie tracac bramki). Narysujcie sobie to na kartce. 1 miejsce Niemcy 9pkt. 3 zwycięstwa 0 remisów 0 porażek i bilans bramkowy 7-2, 2 miejsce Polska 3pkt. 1 zwycięstwo 0 remisów i 2 porażki a bilans bramkowy 3-3, 3 miejce Ekwador 3pkt. 1 zwycięstwo, 0 remisów i 2 porażki a bilans bramkowy 2-3, 4 miejsce Kostaryka 3pkt. 1 zwycięstwo, 0 remisów i 2 porażki a bilans bramkowy 3:7. WIĘC MOŻEMY WYJŚĆ Z GRUPY !!! Nietraćmy nadziei może jescze wyjdziemy z grupy. P.S cuda sie zdarzja Pozdrawiam
|
|
Liczy się też fakt,że potrafimy grać- jak chcemy!!! Ten mecz dostarczył nam ogromnych emocji. I jeśli przegraliby 4:0 i graliby marnie zgodziłabym się z Tobą Malachicie,że dali dupy. Ale w tym przypadku będę bronić swojego zdania-Polacy zagrali super macz...niezależnie od wyniku końcowego:) Pozdrowionka:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Z jej prawej czy naszej prawej?:)))A zresztą co za różnica i tak nie mam pojęcia -nie rozpoznaję ani jednego ani drugiego:)
|
|
<kamien>Patriotyzm i wiara bierze gore!!!!!!!!"nadzieja Matka................madrych??? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dzisiaj chyba ja będę witać świt:) Ale nie będzie to "czysta bezsenność" raczej nieco "zaprawiona"...:)
|
|
Pomeczowe "zmęczenie" ??
|
|
Dziwi mnie jedno!. Wszyscy mają pretensję do Janasa jakby to on biegał po boisku....że strategia, że bla bla bla. Co ze strategii kiedy zawodnicy do du... Bo skoro tylko strategia to wziąść chłopaczków z ulicy i taniej będzie.
|
|
Gazelo,ciesze sie,ze sie Tobie podoba :-)z wyrazami uznania:-)
|
|
Jak to powiedzieć a jak to powiedzieć d dumnie i biednie G szedłem przed siebie C dumnie i biednie F w piekle i w niebie d szedłem przed siebie E a jak puch jak puch E to wzwyż to w dół a to w górę znów G a z góry w dół C a z dołu w dół d i znów do gór d do chmur do chmur a i raptem w grób F i z grobu w grób E jak nie ten duch a jak to powiedzieć jak to powiedzieć dumnie i biednie szedłem przed siebie dumnie i biednie w piekle i w niebie szedłem przed siebie nie śniłem że coś zmieni się że stanie się ta istna rzecz i stało się olśniło mnie i zmiotło mnie i nie ma mnie cudowna rzecz najwyższa pieśń jak to powiedzieć jak to powiedzieć dumnie i biednie szedłem przed siebie dumnie i biednie w piekle i w niebie szedłem przed siebie ech zjawo ty realna ty po wszystkie dni faktyczna ty po wszystkie dni prawdziwa ty o żywe ty o piękne ty o wieczne ty ta oto ty Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Gazelo, Internet daje nam to że czasem możemy być jak meteor... TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
dokładnie!. Demony już są :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ach.... przystojny.... to wszystko Bello tłłumaczy :), już nic dodawać nie musisz :) .
|
|
Bello tu nie chodzi o grzechy tylko o wyniki !. Piłkarze też mają swoje grzechy, i co mieliby zacząć jeszcze w siebie kamieniami rzucać :P. No nie zaczeliby bo bez winy nie są.... :) Pozdrawiam ciepło. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Też nie gram, ale przy ognisku udzielam się śpiewająco :)
|
|
czas zejść na ziemię poeci:-) dobrej nocki Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
O to widzę ,że więcej tego ogniskowego bractwa! Obawiam się tylko,że jak zaczniemy "płonie ognisko..." to zbudzimy złe demony:) .
|
|
Bello -ja dodam-ma piękne oczy!!!:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
TAK,poezja spiewajaca to jest to!!!to kocham najbardziej:-)a jeszcze w poblizu SLUCHAC szum rzeki to sie mowi........POEZJA DLA MYCH USZU:-)NIE WSPOMNE O MORZU:-) .
|
|
sugerujesz ognisko nad Narwią ?? :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jeszcze trochę a znowu napiszę coś o świtaniu :) .
|
|
BELLA,moje czary zawsze dzialaja,nie zadzialaly w jwdnej najwazniejszej sprawie,nie udalo nam sie strzelic gola,a to boli nawet demona :-) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
u mnie, znaczy w moim miejscu zamieszkania, co znaczy, ze w stanach-tak sie popularnie mowi'u mnie', majac na mysli dom, ulice, miasto, kraj, czyli 'swoje' miejsce na swiecie 150 dol. w stanach ma znacznie wyzsza wage/czyt. wartosc/ niz 150 zl w polsce,a poza tym, jak napisalam, ja musze dbac o klimatyzacje w samochodzie, a w polsce kierowca moze-to roznica wynikajaca z roznicy temperatur nie jestem nielegalnym imigrantem, jesli do mnioe pijesz/o ile pijesz/, a nielegalni potrafia zarabiac i po 400 dol. na dzien,to kwestia umiejetnosci, nie papierow TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
ognisko nad Narwia,rzuc temat Malachit moze na nowym moscie,chtnie przybede z rodzinka;-) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Bo chyba rzeczywiście świta! Niebo ma taki piękny kolor...właściwie to jak tęcza ,ale z samymi odcieniami niebieskiego. Od granatu po błękit. A to wszystko wina Demona-to on nas tak poezją nastroił!!!
|
|
Fajna sprawa takie spotkanie,ale czytałam już o nie jednym na tym forum-raczej nie wypali:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
...i przechodzi w coraz jaśniejsze tonacje.... prawda ?
|
|
kilka osób z forum może by się znalazło.... ?, zobaczymy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
bardzo milo bylo by sie spotkac przy ognisku,tyle ze nie wierze ,ze wypali,sledzac pewne posty moze byc klam ,ale mysle,ze fajnie bylo by potwierdzic spotkanie przy plomyczku:-)mala skladka i bylo by bardzo milo,nawet przy starym moscie:-) .
|
|
W tej chwili przechodzi już w różowy...wspaniałe zjawisko:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Właśnie miło było,ale czas do łóżeczka. Dobranoc dobre demony i nocne marki...:) cdn...
|
|
Trzeba to przemyśleć na trzeźwo:) Pa Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jak z prawej strony dziewczyny to pan Nowakowski :) Pozdrawiam.
|
|
Łatwizna,Rybaki Cmentarz Żydowski to ja też sobie pozwolę ![]()
|
|
Te dwa pierwsze to Stachura, a czy trzeci też, bo go nie kojarzę?
|
|
Kompletnie pijany kierowca (5,5 promila alkoholu we krwi) spowodował koło Miłomłyna (warmińsko-mazurskie) wypadek, w którym zginęła jedna osoba - poinformowała rzeczniczka warmińsko-mazurskiej policji Anna Siwek. Plaga na drogach - pijani kierowcy, im mocniej tępisz, tym mocniej rozmnaża się. Żadne kary nie skutkują na nich, niczego nie boją się http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8352453&rfbawp=1150376361.539&ticaid=11ca6 TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
ja_ne_k: to samo miejsce tylko ujęte z drugiej strony :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jak najbardziej to samo zdjecie tylko z innej strony,pora roku tez inna,i duuuuzo mniej wody w korycie:-)szkoda,ze nie ma juz mostku,a tak bylo fajnie,moze jeszcze bedzie i nie bedzie trzeba przeprawiac sie na druga strone przez wode po kamieniach:-)Sliwki Mirabelki z widocznego drzewa sa niczego sobie:-) pozdrawiam:-) wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
no i pokazali jacy są świetni buahahah przegrali 0:2... brawo dla Arki... a Jaga do OE się jeszcze nie nadaje :) pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Tak jasiu!!. A wcześniej powiedzmy, przed 90 rokiem ?. wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Gazela Odpowiedź na Twoją pierwszą zagadkę : "Siedzieliśmy jak w kinie na dachu przy kominie, a może jeszcze wyżej niż ten dach, dach, dach! A ty mnie precz wygnałeś i tamtą pokochałeś, to po co całowałeś mnie wtedy tak?" Słowa: Agnieszka Osiecka Wykonanie: Sława Przybylska a moja: "Gdzieś w hotelowym korytarzu krótka chwila, splecione ręce gdzieś na plaży oczu błysk, " brak podpisu
|
|
To raczej na Łomżę coś spada... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jakiś meteor, mnie się zdaję że nie zaniosą tego do muzeum, bo jak to meteor i wpadł do samochodu, to ten meteoryt powinien zostac własnością właściciela auta, a ten moze to sprzedać do jakiegoś muzeum:)
|
|
Woda w rzece ma już 21 st. C. Jest wystarczająco ciepła by się w niej kąpać i dużo ludzi tak robi , łącznie z małymi dziećmi. Jest to woda przepływowa i w dużej mierze sama się oczyszcza. Nie jest krystaliczna gdyż nie może być , a zależy to od podłoża po którym płynie. Od przyszłego weekendu zagospodarują plażę i będą ratownicy. Wszyscy nad wodę , bo pływanie jest fajnym sportem też rekreacyjnym.
|
|
'oczko' jest najbrudniejszym bajorkiem nad jakim kiedykolwiek w zyciu bylem. Kiedys ze znajomymi sie tam wybralismy to szczescie takie mielismy zauwazyc jak jacys ludzie wylawiali z 'oczka' zdechla swinkie :D czlowiekowi az milo sie zrobilo na taki widok bo dostal ostrzezenie, ze to jeden wielki syf. kazdy kto tam jest wrzuca co ma , nie mowiac o odchodach :p. Pawel0615: hehe ciekawe forum o eŁKaeSie masz :D "†Nowości o Łks Łomża†" Bez odbioru. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Budka Suflera - "Noc komety" Zagadka: "Możemy z siebie już się tylko śmiać Los nie rozpieszcza nas od lat"
|
|
Na Kazańskiej spadł rosyjski silnik(?). Przeczytajcie sobie to: http://www.money.pl/archiwum/wiadomosci/artykul/bialorusko-rosyjskie;manewry;odbeda;sie;w;rejonie;brzescia,250,0,162810.html PS. Z tym XIX w. to jakas literowka PAPu albo ynteligencja rzecznika prasowego policji (obie opcje prawdopodbne). No chyba, że Rosjanie ukrywali tą technologię kilkadziesiąt lat... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zgadzam sie z klawikordem. Jak do tej pory to artyści przyjeżdżali do Łomży na letni wypoczynek razem z rodzinami na koszt sponsorów. co do poziomu to też pozostawia wiele do życzenia. Gdy słucha się nagrań z koncertów kilka razy nie można oprzeć się wrażeniu że to nie jest tak wysoki pozoim o jakim mówi Pan Dyrektor. Rozumiem że łomżyńska publiczność to nie to samo co audytorium Opry Bałtyckiej ale i u nas można spotkac melomanów którzy bez większych problemów wyczują fałszywe tony. Jedno czego będzie brak w tym roku to głosu Krzysztofa Drzewieckiego. Żal NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
Dobry wieczór czy dzień dobry!? Właściwie nie wiem. Człowiek się kołacze z kąta w kąt i sam nie wie czego szuka...może tego snu ,który nie przychodzi...a może czegoś zupełnie innego...:( brak podpisu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |