Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Platforma Obywatelska, obiecanki, cacanki, cuda wianki :) |
Na moje szczęście żadko tamtędy jeżdże :]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Platforma Obywatelska, obiecanki, cacanki, cuda wianki :) |
Niestety obecne władze miasta dają do zrozumienia, że dopóki nie zmieni się znacząco skład zarządu Łomżyńskiego KS-u nie będą chciały z naszym klubem współpracować... pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Idziesz naprzód jakże piękna w jesiennym słońcu Już nie odwrócisz się nie popatrzysz na mnie Po co? Przecież nie chcesz tu zostać Odchodzisz w czas naprzód - ku swemu przeznaczeniu Dlaczego... Już mogę nim być (autor Jarosław Zieliński) pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Malkontent człowiek niezadowolony ze wszystkiego, we wszystkim doszukujący się wad, niedostatków, ujemnych stron. Każda robota nowo zaczęta jest okazją do wyżycia się takim ludziom. Takimi tematamy stały się ostatnio budowane ronda w Piątnicy i w Łomży na skrzyżowaniu Wojska Polskiego, Poznańskiej i Browarnej. Ludzie ci nie czekając na zakończenie robót już wydają wyrok, że są to złe rozwiązania. Czy ronda przy Taetrze Lalek nie sprawdziły się, a czy ktoś przyznał się, że za wcześnie krytykował, przepraszam, dean84 chyba jako jedyny uznał takie rozwiązanie za słuszne. Czy jest ktoś jeszcze, co zmienił zdanie co do tych rond? Malkontenci opanujcie się, poczekajcie do zakończenia robót z krytyką, nie psujcie krwi budowiczym rond. Oni też czytają forum. Pozdrowienia.
|
|
rondo tak:D ale w tamtym miejscu lepszym rozwiązaniem byłaby sygnalizacja świetlna. nawet taniej by to wyniosło "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mój znajomy też ma malutki ale nie nazwałbym tego problem.Kiedyś nazywali tą część ciała zupełnie inaczej.
|
|
ale ja nie podważam wkładu żabojadów w motoryzację... aczkolwiek ich też nie gloryfikuję... co do Clio Sport się zgadzam - świetny samochód z niezłymi silnikami, ale w swojej klasie ma wiele konkurentów, które są lepsze - vide Honda CTR czy Cooper S (lub S Works) :) 1.6 16V 110 KM w Lagunie (jakby nie było spora masa) robi 10,5 do paki??? jakoś mi ciężko uwierzyć, ale jeśli tak jest to zwracam honor... ja bym obstawiał 11,5 przy sprawnym kierowcy... panzerwagenów osobiście nie lubię :) i uznaję japońską technologię w przypadku silników benzynowych :P ale patrząc obiektywnie...: może i 1.8T jest starą konstrukcją, ale bardzo dobrą i podatną na tuning... a 2.0T z Megane RS mogę przeciwstawić 2.0T z Astry OPC (240 KM) TDI są ciągle udoskonalane i najlepsze w tej chwili jednostki to ASZ, ARL (1.9), 2.0 TDI oraz 3.0 TDI (gdzie samym programem da się z nich sporo wyciągnąć)... do tego jeszcze dochodzi 330d od BMW i niemiecka myśl technologiczna nie ma konkurencji w dieslach... z serii dci czy jak kto woli tdci (bo to te same jednostki) najbardziej udaną konstrukcją był 1.8... 2.0 przy dużym przebiegu cieknie skąd się da :) a co do doświadczeń to może i to było dawno temu, ale moja ciotka miała Peugeota 309 i od tamtej pory ma uraz do tych samochodów... psuł się cały czas (nowy był!!!), a części były bardzo drogie... tymczasem ich późniejsza Nubira zrobiła 2xx tys. km bez zadnych remontów, na LPG i dalej komuś służy... zobaczymy jak się sprawdzi Nissan Almera dCi, którego teraz użytkują... (z silnikiem PSA) pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
mnie sie podoba, chociaz metoda stara jak swiat/ metoda pisania tego typu...tekstow/
|
|
kochają swój dom ..... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
okej
|
|
Zmarły dwie ciężko ranne dziewiętnastoletnie pasażerki z wypadku opisanego w poście powyżej. Tak więc liczba ofiar wzrosła do czterech osób. Brawura i niedoświadczenie młodych kierowców i znana nam wszystkim jakość polskich dróg i tragiczne efekty widać. Pozdrowienia. wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
www.irak.pl www.pajacyk.pl i wszystko jasne ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |