Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nieopodatkowanie prostytucji to jawne marnotrawstwo godzące w budżet państwa |
www.ckm.pl waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nieopodatkowanie prostytucji to jawne marnotrawstwo godzące w budżet państwa |
W wyborczej jest...
|
|
Re: Nieopodatkowanie prostytucji to jawne marnotrawstwo godzące w budżet państwa |
...może lepiej nie wnikać...no-chyba ,że dadzą popróbować:)))
|
|
Podbijam, naprawde nikt z Łomży nie jedzie na mundial??
|
|
Heh przeyznam ze niektóre ciekawe, ale niewiem czemu to miało słuzyc... cdn...
|
|
****...nie bylo...szukalem :/ abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
Siema. Zna może ktoś wykonawcow francuskiego hip-hopu. Z góry dzięki:]
|
|
Kochani, czy ktoś z was zna jakies podstawy jezyka francuskiego? Jak tak to czy miałby dzis chwilke czasu i ochote na napisanie mi dwóch króciutkich prac ( na ocene dopuszczającą - dostateczną ) . Bardzooo prosze :( Dla dzielnej osoby która podejmie sie napisania mi tych króciutkich prac , stawiam piwo :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
tylko jedno???? ;( cdn...
|
|
reprezentacja polski: grzegorz rasiak....
|
|
Menelik ![]() ________ Malachit
|
|
niec płaci ten kto zje..ał tę robotę! a swoją drogą rok temu remontowałem taras (55 metrów) a tydzień temu zaczął przeciekać:( jak to w Polsce bywa umowę miałem tylko na piśmie ,więc ten cwaniak powiedział ,że nawet nie przyjedzie bo zrobił dobrze:( i co takiemu zrobić?? jedyne co mogę powiedzieć ,że to partacz i odradzam jego firmę! ze względu na ochronę danych osobowych powiem tylko ,że to facet z ulicy harcerskiej!!! Zbych
|
|
|
ADALL bo ja planuje długoterminowo ;] dobra ide coś zapłodnie hehe Zbych
|
|
Nie jestem ani budowlańcem, ani specjalistą w dziedzinie materiałów budowlanych. Jeśli ludzie zapłacili za nowe mieszkania, to z jakiej racji mają teraz dopłacać za głupotę i niewiedzę "specjalistów", którzy blok budowali i powierzoną im pracę dosłownie spierdolili? Weśta bereta i palnijta sie w łeb
|
|
do halina- załączona wypowiedź z forum to zwykłe mieszanie ludziom w głowie i kierowanie oburzenia na przysłowiowe manowce. Forma własności jest jasno określona prawnie i czepianie się biegłych rewidentów to objaw choroby umysłowej. Kluczowe znaczenie dla omawianej sprawy ma struktura i skład władz spółdzielni. Wielu się pewnie oburzy, ale prawo spółdzielcze jest bardzo demokratyczne i gwarantuje członkom całkowitą swobodę kształtowania i powoływania władz spółdzielni. Władza spółdzielcza praktycznie leży na ulicy, o ile tylko większej grupie członków zechce się uczestniczyć w jej wybieraniu. Trudno się dziwić administracji spółdzielczej, że nie zmusza wszystkich do udziału w zebraniach wyborczych. Liczy się przecież większość na zebraniu a nie np. na forum internetowym. Kijem tego, kto nie pilnuje swego i .... bardzo dobrze, bo lenistwo musi kosztować. MrS, obwiniasz bogu ducha winnego pracownika za swoje problemy i to raczej jest objawem Twojej nieświadomości (a nawet naiwności). Taki a nie inny sposób podziału kosztów i ról podczas remontu balkonów jest wynikiem decyzji odpowiedniego gremium samorządowego Twojej spółdzielni(rady nadzorczej lub zarządu). Zapewne ważne jest także to, że każdy mieszkaniec sam sobie wybiera, co będzie miał na balkonie i ma to spory sens. Do pełnego ideału brakuje tylko, by spóldzielnia refundowała konkretną i jednolitą dla wszystkich kwotę odpowiadającą kosztowi dobrej i niezbyt drogiej terakoty. Zupełnie inna sprawa to problem usterek powodujących konieczność remontu. W domu jednorodzinnym też często musimy usuwać wady, które nie były od nas zależne. W jakimś sensie to może wina nadzoru, ale wady materiałowe zwykle trudne są do przewidzenia. Tak czy inaczej, za wszystko zwykle płaci właściciel. Po to spółdzielnia gromadzi środki na funduszu remontowym (przez 9 lat trochę się tego nazbierało), by było z czego finansować remonty i modernizacje. Przy okazji muszę powiedzieć, że spółdzielnie w Łomży gospodarują naprawdę dobrze. Mechanizm rywalizacji daje bardzo dobre wyniki. Nie znaczy to, że nie może być lepiej. Ideałem byłoby, by w organach przedstawicielskich zasiadali niezależni eksperci mający pojęcie o regułach działalności gospodarczej i mechanizmach systemu finansowego. Wiele szkody, nie tylko dla reputacji samorządów, czynią ludzie reprezentujacy kontrahentów biznesowych spółdzielni. Pchają się oni do gremiów społecznych mimo zakazów ustawowych i czasem dbają o swoje interesy kosztem tych, których rzekomo reprezentują. To zjawisko występuje jednak nie tylko w spółdzielniach i zwykle jest owocem zaniechań lub naiwności tych, którzy mogą mieć na to wpływ.
|
|
Jestem podwójną ( choć wciąż młodą hehehe)mamą więc się pomądrzę:-))) I moja odpowiedź jest jednoznaczna: Of course że dać!Jasne, że nie bez powodu, jasne że nie za mocnego( wkońcu to tylko mała dupka dziecka:-))) ale jak na prawdę sie o to prosi, to dać.Ja równiez -jak ktoś wspomniał -dostwałam niezłe cięgi- i dziś jestem za to wdzięczna, bo nauczono mnie szacunku chociażby dla osób sytarszych, chociażby tego, że wypada ustąpic miejsca w autobusie staruszce, a dziś...powiedz takiemu żeby ruszył tą swoją zasraną dupę, to cie wzrokiem zabije.Nienawidze takich gnoji.Ja jestem przerażona jak na nich patrzę .Ich rodzice mają głęboko w dupie to co oni robą, co mówią,itp. itd.Boje się w jakim świecie przyjdzie żyć moim dziewczynkom.Autentycznie się boję. A to wszystko jest nasza wina- nasza czytaj dorosłych, którym brakuje czasu na dzieci i które to wychowują -nie zawsze mądrze rówieśnicy.A mama z tatą ma wtedy czas na dorabianie się.....do kitu z taką robotą.Pozdrawiam!
|
|
W całej Polsce jest tak, że klubami rządzą ci co dają pieniądze, a nie jakieś aparatczyki. W zarządzie musi być ktoś z Browaru (główna kasa), może jeszcze ktoś od innego sponsora (żeby starczyło na II ligę), do tego ktoś z miasta (ich obiekt). I to sponsorzy powinni mieć większość w zarządzie. Oni wydają kasę, więc powinni mieć prawo decydować o przyszłości klubu. Zbych
|
|
: tz (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-06-06 10:01 do halina- załączona wypowiedź z forum to zwykłe mieszanie ludziom w głowie i kierowanie oburzenia na przysłowiowe manowce"-- czy otwarcie oczu na RZECZYWISTOSC???!!
|
|
Dziewięć lat temu były inne technologie. Teraz są opracowane technologie specjalnie do tarasów i balkonów. Ale są one bardzo drogie i muszą być zachowane ścisłe reżymy ich wykonania , tzn. inspektor nadzoru winien na bieżąco odbierać poszczególne ich elementy. Przy tak rozproszonych robotach jest to praktycznie nierealne. Np. Ceresit na roboty wykonane ich technologią daje 10 lat gwarancji. Moim skromnym zdaniem , na balkonach gdzie już jest terakota S.M. winna położyć ponownie terakotę finansowaną z funduszu remontowego. Tak by było sprawiedliwie i bez przepychanek oraz wyzwisk. róbmy swoje
|
|
nie będzie padać tylko będzie lało!!!!!! i zaleje nas :)
|
|
Amsterdamus pieprzysz! dla ludzi takich jak ty wszyscy ludzie na jakis tam "stanowiskach" to zlodzieje!! nie widac tego dobrego bo po co jak mozna ciagle gadac o tym zlym!!
|
|
Jestem na 100% pewien, że gó*no z tego wyszło. A jeżeli tak - to oznacza, że strony muszą od siebie odpocząć. A przynajmniej jedna z nich. Kto pierwszy idzie na dłuższy urlop (dla dobra klubu) ?? Zbych
|
|
Dla tych, którzy będą mieli wątpliwości - to nie jest reklama, tylko dobra rada! Tu możesz znaleźć ogólne informacje o bankomatach i sprawdxić gdzie są bezpłatne mBanku Bankomaty w Łomży Jakiś czas temu była rozmowa o zaletach eKonta w mBanku. Był tylko jeden problem - brak bezpłatnych bankomatów. Ten problem został rozwiązany. Mamy w Łomży dwa darmowe bankomaty mBanku. Zmobilizujmy banki "stacjonarne" do obniżania kosztów. :) Ja już dawno zacząłem. Sugeruję na starcie założenie konta eKonto, eMax i karty płatniczej do konta eKonto (bez pakietu ubezpieczeń bo to kosztuje). Wypłaty i przelewy przychodzące zbieracie na eMaxie (który jest wyżej oprocentowany), a w razie potrzeby (przelewów, płatności, itp) przelewacie na eKonto do którego jest przypisana karta płatnicza. Jeśli macie jakieś oszczędności można jeszcze założyć eMaxPlus, który jest jeszcze wyżej oprocentowany, tyle że jest trudniejszy dostęp do pieniądza, bo bezpłatnie z tego konta można wypłacać tylko raz w miesiącu. Dodatkowo dla osób które mają trochę więcej pieniędzy do zainwestowania na dłuższy czas jest jeszcze darmowe konto inwestycyjne gdzie można wykupywać udziały w funduszach inwestycyjnych - mBank nie pobiera za to żadnych opłat. (ostatnio robiłem testy i na kilkuset złotych w ciągu pół roku zarobiłem w sumie ok. 15% - tylko trzeba się liczyć z okresowymi spadkami, nie bać się i nie wycofywać pieniędzy; chyba, że ktoś ma słabe serce, to niech nie kupuje udziałów w funduszach akcyjnych, tylko obligacji lub ostatecznie hybrydowe i zrównoważone) Ja korzystam z wszystkich tych opcji i jestem bardzo(!!!) zadowolony. Całkowite koszty jakie ponoszę to 2-3 zł miesięcznie za przelewy (1 przelew - 50gr ) do innych bankow (w ramach mBanku przelewy są za darmo). Dla ludzi korzystających na co dzień z internetu nie ma chyba lepszego rozwiązania (w zakresiek orzystania z usług bankowych) - ja nie znalazłem. Oprocentowanie i opłaty wniosek o otwarcie ...jeśli ktoś zna lepszą alternatywę, czekam na sugestie - z chęcią skorzystam...! :) róbmy swoje
|
|
jamam w kredyt banku konto studenckie:D póki studiuję to nie opłaca się mi przenosić do mbanku:D ale po studiach pewnie się tam pojawię:D pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
błazna to z siebie w tym temacie zrobiła halina - dwukrotnie przekręcając nazwę firmy (raz w tytule topicu, po raz drugi w pierwszym poście) PPS - była kiedyś taka partia, która w wyniku połączenia z PPR bodajże w 1948 roku przekształciła się PZPR :P róbmy swoje
|
|
ja miałem w VolksWagen'ie (przez jakiś czas mieli lepsze warunki niż mBank) ...ale wprowadzili opłaty za prowadzenie konta... :) i sobie odpuściłem... lukas bank (jakieś tam konto pro) ma lepsze parametry, bo można nic nie płacić (także za przelewy) aletrzeba mieć obrót miesięczny 5000 zł, bo jak nie to opłata rośnie do 7zł :) pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
SaneOne, Twoja wypowiedź mnie zaszokowała. Nie będę jej komentować, bo słów, których użyć bym chciała nie możnaby było uznać za cenzuralne. Co do bicia. Nie bić. Klaps, lanie- to kwestia nazewnicctwa. I jest to wyłądowanie swojej bezsilności na dziecku. Tak, tak, bezzsilności. Nie możesz sobie poradzić z małym dzieckiem- daj mu w tyłek. Czy rozwiązuje to problem? Owszem, rozwiązuje w tym sensie, iż mały człowiek otrzymuje od rodzica (autorytetu jakby nie było) przekaz- ktoś mnie nie słucha, przyleję mu. Co zz takiego bąbla wyrośnie? Nie wiem i nikt tego nie wie na pewno. Ale wiem jedno: nie bić i jeszce raz nie bić. Każde uderzenie dziecka to porażka wychowawcza. Poza tym dziecko, które nie jest bite, nie musi być wychowywane bezstresowo. Nie stawiajmy między tym znaku równości. Klaps na pewno nie jest złotym środkiem. Takimże środkiem jest jedynie KONSEKWENCJA. Ktoś wspomniał o szacunku. Szacunku nie można wypracować biciem! Proszę nie mylić szacunku ze strachem! Chcemy żeby nasze dzieci nas szanowały. Ale na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Czym? Biciem?! Kocham cię, więc ci wleję? To nielogiczne.
|
|
" Ale inna sprawa jest to, ze w Łomży nie ma tego wpłatomatu, więc jesli chce wplacic pieniadze to musze przez poczte?" Tak. Z drugiej strony jak wypłatę dostajesz przelewem, to wielki problem to nie jest.
|
|
iguana zgadzam sie z Tobą, biciem wywołuje sie w dziecku strach a nie sprawia że szanuje Cie i jesteś dla niego autorytetem. Ale jest to bardzo idywidualna sprawa. Nie można wrzucać wszystkich dzieci do jednego worka. Rozmawiałem dziś o tym z moją koleżanką , to jej słowa "nienawdziłam ojca gdy mnie bił , gdy czułam ból i łzy piekły policzki , nienawidziłam gdy czułam do niego żal , upokorzenie i bezsilność. Chciałam żeby któregoś dnia miał wypadek wracając do domu z pracy i zginął.. Jest moim tatą ale tak naprawde dziś to dla mnie obcy człowiek, ktory nigdy nie powinienen mieć dzieci" cdn...
|
|
wygląda na to, że nie wszyscy wszystkich rozumieja.Wychodzi na to, że Ci którzy są "za" są postrzegani jako bezduszne istoty wrecz sadyści, którzy jako jedyną metodę wychowawczą uważają lanie.Była podobna dyskusja w naszym Sejmie"nie widzę nic złego w uderzeniu dziecka ścierką po tyłku"-ktoś powiedział ,a drugi na to:"a co, jesli w tej ścierce będzie łom???".................................. Ja na prawde nie widze nic złego, w tym, jak kilka razy zwracasz dziecku uwagę, a ono cie olewa ( i nie wynika to z braku szacunku do rodzica- w pewnym wieku dzieci tak maja i już) i oberwie za to w tyłek ( no nie z całej siły-rzecz jasna).Świętego może to wyprowadzic z równowagi.Mysle, że wiedzą to najlepiej ci, którzy sami mają dzieci( inni moga tylko gdybać-ja to nigdy tego, nigdy tamtego...pierdu pierdu życie to zweryfikuje) I żaden rodzic nie kocha swojego dziecka nawet o krzte mniej tylko dlatego, że czasami da mu w tyłek.Zgoda, że bicie to porażka wychowawcza, ale moim zdaniem czasami po prostu inaczej sie nie da....Smutna to prawda.A jeszcze żadnemu dzieciakowi sie krzywda nie stała jak raz na pół roku oberwie w tyłek!!! pozdrawiam! róbmy swoje
|
|
Pysiaczek- nie wypowiadam się czysto teoretycznie, bo mam dziecko, więc moje gadanie to nie jest takie "pierdu pierdu" (jeśli pozwolisz, że przytoczę Twoje słowa). To nie tak, iż jest potworem ktoś, kto daje klapsy. Po prostu uważam, że taki ktoś postępuje niewłaściwie, daje się ponieść emocjom, nie próbuje nawet szukać innego, trudniejszego rozwiązania problemu. Bo klaps jest taki prosty, prawda? Nie trzeba się wysilać, myśleć. Apeluję: Karajmy nasze dzieci z wyobraźnią! Pysiaczku, a co do wyprowadzania z równowagi- nie jestem święta ( i wieeeele mi brakuje), młody wyprowadza mnie z równowagi jakieś 354862178965211 razy dziennie, jednak nie walę go w dupę za każdym razem. Tłumaczę, rozmawiam, w najgorszym wypadku krzyknę. Jasne, że mam na sumieniu kilka grzeszków, o których cała dyskusja. Ale to są włąśnie grzeszki. Nie uważam, że się nic nie stało. Owszem, stało się- emocje wzięły górę, zwyciężyłaa bezsilność. Dziecko dostało klapsa. Co mi to dało? Poczucie wstydu, poczucie skrzywdzenia mojego dziecka, poczucie niekonsekwencji ( gdy tłumaczę, nie bij mamy, nie bij kolegów, nie ciągnij kota za ogon, nie kop psa). Co dało dziecku? ból fizyczny (może niewielki), poczucie upokorzenia, poczucie, że coś z tą mamą jest nie tak (mówi jedno, a robi drugie).
|
|
SaneOne, to nie są "tradycyjne" metody wychowania, a stare metody wychowania. Kiedyś twierdzono, że kobieta w ciąży powinna pić dużo mleka żeby móc karmić swoje dziecko:> Nie muszę chyba mówić co się teraz o tym sądzi. Dużo się pozmieniało od czasu gdy sami byliśmy dziećmi. Poza tym popieram Pysiaczka- można podyskutować o czymkolwiek, gdy się to coś przeżyło. W innym wypadku nie mamy o tym czymś pojęcia. Może nam się TYLKO WYDAWAĆ, że je mamy. Pozdrawiam:>
|
|
SaneOne nie widzę żebym gdzieś napisała, że jest tylko jeden czynnik wpływający na psychikę małego człowieka. Zacytuj mi gdzie.
|
|
iguana: no dobra... "stare" metody wychowania - możemy używać i takiego nazewnictwa... zrozum ja nie jestem za tym, żeby okładać dzieciaka za wszystko co zrobi... ja jestem za tym, żeby ukarać dziecko kiedy na to ewidentnie zasługuje, a pod pojęciem dziecko rozumiem osobę, która jest już świadoma swoich czynów... pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Wypłaty bez prowizji we wszystkich bankomatach w kraju ma BOŚ i Fortis (kraj i cały świat - po złodziejskim kursie!). Natomiast Volkswagen BD powyżej 400 zł. Darmowa przelewy ma już niewiele banków .. właśnie VBD i chyba któreś konto w Lukasie. --> Tester: Jeżeli ktoś robi dużo przelewów to mbank odpada (0,50 zł). Ja tam mam VBD do rozprowadzania kasy (opłaty, alledrogo itp) i BOŚ do wypłat ... Wogóle to pod wzgledem banków w jest ch****o, mało bankomatów i oddziałów a te które są to zawalone ludźmi -> np. PKOBP, Pekao SA
|
|
Moim skromnym zdaniem dziecko, które „wychowywane” jest za pomocą pasa, wcale nie uczy się, co jest dobre, a co złe. Uczy się, za co można dostać po dupie, że dobro i zło nie mają znaczenia, bo siła jest i tak jedyną obowiązującą zasadą, i że używanie przemocy jest w porządku, bo jest jedyną skuteczną metodą osiągnięcia czegokolwiek -- > który to pogląd sprawia, że taki „wychowanek” sam, nie widząc innych możliwości, zostaje potem apologetą pasa, przez co krąg przemocy zamyka się. Mam 22 lata i starszego brata i to on mnie częściej lał niż rodzice ;] A dziś to mój najlepszy kumpel hehe Przypomniała mi sie "Moralność Pani Dulskiej" fajna lekturka ze szkoły --> to odnośnie mojej znerwicowanej sąsiadki i jej dzieci - "na to mamy cztery ściany i sufit, aby własne brudy prać we własnym domu". I coś jeszcze z lekcji religii - Król Salomon pisał, że kto nie karci swego syna ten go NIENAWIDZI! Pisał również, że Jeśli młodzieniec jest nierozsądny to należy użyć rózgi - nie umrze od tego a na pewno się poprawi. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Pysiaczku, czuję się wywołąna do odpowiedzi. Nie użalam się nad bitymi dziećmi, ale ich rodzicami.
|
|
Pysiaczek, nie traktuję dyskusji personalnie i nie oceniam rodziców popierających klapsy. Zresztą swoje zdanie wyraziłąm chyba dość obszernie.
|
|
MV6 ja narazie nie mam autka bo moje jezdzi juz w wawie poszlo w obce rece. narazie smigam busem ale juz niedlugo cos sobie sprezentuje ale masz dobry pomysl co do malego spotu. a jak JA ci ida przygotowania? ja to i moge scigac sie maluchem bo to terz autko tylko tyle ze coupe. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Jatkowa to baaardzo popularna łomżyńska ulica. ;)
|
|
fiat copue :] abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
|
Ronda to specjalność Łomży. Już dwa koło Teatru Lalek tak wspaniale rozwiązały problem komunikacyjny na tym odcinku, że w granicach godziny 8.00 na zjechanie z ronda Szosa Zambrowska - Sikorskiego trzeba czekać bo odcinek do nowych kapeluszowych jest zablokowany. Ale kto na to z naszych lokalnych mocodawców zwraca uwagę. Oni wiedzą lepiej co jest dobre
|
|
UWAGA POMYŁKA ! UWAGA POMYŁKA |
bella: terenówkę czy SUVa masz? :) mieszkasz w Juesej czyli pewnie masz SUVa :)... tamtejszy rynek trochę różni się od naszego :) a fiat coupe awaryjny... są znacznie lepsze samochody za podobną cenę... cdn...
|
|
To nie koniec podsumowań !!! Jeszcze tu wróce.. Jak bede miał 60 lat , miał 11 dzieci i 66 wnuków , wtedy podsumuje moje doświadczenia życiowe hehe a to ile razy dałem klapsa bedę zapisywał i skrupulatnie liczył ;] A może następne pokolenie bedzie bić rodziców a nie na odwrót.. Pożyjemy zobaczymy , póki co życze sukcesów wychowaczych wszystkim co mają małe słodkie bobaski jak i te wredne, nieposłuszne i niegrzeczne bachorki hehe cdn...
|
|
ja grałem w grze giełdowej... całkiem nieźle zarobiony byłem :)... szkoda, że wirtualnym hajsem :) abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
halina wytykanie błędów a raczej silenie się na ich znalezienie to Twoja profesja - ja się jedynie pilnie od Ciebie uczę :P Zbych
|
|
SameOne czy jest roznica miedzy terenowka a sijuwi myslalam, ze nie, wiec napisalam ze szczerego serca po polsku/mam kompleks amerykanizmow, staram sie publicznie nie uzywac, kto byl w stanach ten wie, ze jezyk polski jest tu specyficzny/ peter bella: hihihihihi. Mam siostrę w USA. Ona jeździ toyotą, a jej mąż nissanem. Oczywiście samochody dobiera facet. Ma identyczne zdanie na temat marek jak Twoje. sugerujesz, ze skoro mam zdanie na temat samochodow, a auta, oczywiscie dobiera facet, jestem facetem czy tez sadzisz, ze jestem twoim szwagrem czy ze znam sie na samochodach
|
|
bella: Nic nie sugeruję. Faktem jest, że jeżeli dyskutujesz na ten temat, to masz pewną wiedzę odnośnie samochodów. Czysty przypadek ze zbieżnością odnośnie stanu posiadania mojej siostry jaki mi się przypomniał. Nic więcej. Pozdrowienia.
|
|
zartowalam przeciez
|
|
peter: ło matko, czyżbyś miał tego pecha i znasz mnie osobiście?! współczuję :>
|
|
Jacek 16 czemu nazywasz tak brzydko naszego ulubionego kolege MrS przeciez on jest taki madry i wspanialy wszystko wie i to co powie jest smieszne a jak wydaje ci sie ze nie jest to pewnie nie jestes na tyle madry by zrozumiec jego dżołków my wszyscy lubimy MrS za jego niebywalo inteligencje i poczucie humoru tak wiec jakbym mogl prosic nie nazywaj juz wiecej go obrazliwymi slowami gdyz w przeciwnym przypadku bedzie pewnie chcial zebys spotkal sie z nim twarza w twarz i powiedzial mu to osobiscie
|
|
|
nie gadajcie glupot, wg mnie rondo jest bardzo dobrym rozwiazaniem
|
|
Jednak pamętam oczu Twoich blask, Twe spojrzenie, Twój dotyk, bliskość Twą, oddech, dłonie w me włosy wplecione, ramiona żądne mnie całego, głos w mych uszach tętniący równie mocno jak krew żyłach gdy byłaś blisko... pragnienie Ciebie jest równie mocne jak potrzeba życia, jak konieczność oddechu ... bądż mimo wszystko moim oddechem, powietrzem do tego niezbędnym... (autor: xxxxxx)
|
|
pijana powietrzem podaj mi meila do siebie to ci wysle skan bo nie bede mial czasu pisac
|
|
Widział może ktoś wczoraj księżyc i blask, który od niego bił w kształcie krzyża?? Pozdrawiam
|
|
bradzo dobry wyszukany dowcip. Swietnie oddający atmosferę i sens dzisiejszych czasów i postaci liderów naszego świata polityki rodem PiS , LPR i podobnych
|
|
Witam ciekawe czy ktoś wie ale w Łomży powstała jedyna w woj. Podlaskim drużyna Futbolu Amerykańskiego. I nie jest to żadna tam drużyna podwórkowa. Wiedzą o nas już większe miasta Polski które tez maja swoje kluby. Zapraszam na stronę drużyny www.lomza-jackals.pzfa.pl Poszukujemy tagże sponsorów kdyż jest to drogi sport a w przyszłym roku rusza po raz pierwszy realna liga polska. POZDRO
|
|
he he he zapraszam do tematu Futbol Amerykański
|
|
Faktycznie to rondo to niewypał , jest na nie wjazd aż z 6 posesji, bedzie niebezpiecznie, ale ktoś kase zgarnie - biznes jest biznes.Wcześniej było całkiem nieżle.Zupełnie nie było tam wypatków - więc po co i kto ? cdn...
|
|
Prawda...? , raczej nie prawda.
|
|
WOW....wiemy...juz tyle postow o tym bylo... cdn...
|
|
Dinosaur Petroglyphs at Wypatki National park W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
SaneOne daj przykład "niegrafomańskiego niegówna" !!. Skoro oceniasz to w odniesieniu do czegoś, więc daj przykład. Oczywiście o ile Twa wypowiedż nie jest pusta i masz przykład :).
|
|
Zajkowski to już historia jak sam mówi. Mnie zastanawia jedno, jak nasi miłościwie nam panujący dzielą nasze, bo publiczne pieniądze. Miasto nie da na II ligę bo "nie lubi" jednego działacza, zaraz potem da temu kogo "lubi" i będzie grało męża opatrznościowego. Niedługo dodzie do tego, że jak nie dadzą działacze stadionowi imienia MBS to przestanie płynać strumień pieniędzy dla klubu. Ciekawie załątwia się u nas sprawy i to mówiąc oficjalnie o publicznych pieniądzach. Nie są wykładnią prawo i przepisy tylko to czy się "lubi" czy też nie. Ale teraz najważniesze, mimo wszystko, to to, że zagramy w II lidze. Chociaż tym, którzy tak dzielą publiczną kasą nie wróżę świetlanej przyszłości.
|
|
Wombat juz wszystko stracone!!! Naprawdę wierzysz że Polska jest w stanie wygrać z Niemcami. Niestety MŚ są nie dla Polski, jedynie możemy startować w takich turniejach jak rok temu na Ukrainie, tam zajeliśmy 1 miejsce ...(na 4 drużyny)
|
|
Rafałek: Tyś najsłabszy!
|
|
w profilu w podpisie wpisujesz: [ i m g ] h ttp://www.warsawvoice.pl/images/polska_flaga.gif [ / i m g ] tylko bez spacji W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Jeżeli Janas taki przewidujący to na co czekał tak długo ze zmianami? Zrobił roszady i dopiero wtedy byliśmy groźni. Wybijcie sobie z głowy awans. Atak Niemców zrobił na mnie duże wrażenie.
|
|
czy to nie aby "kłit maketingogi"???( czytaj chwyt marketingowy)?chwalipięty! PPP, a ja nie mam żadnej i dobrze mi z tym. cdn...
|
|
Nie przesadzajmy, panowie, zaraz z tą krytyką - zapewne ten wątek to wynik frustracji autora po wczorajszym 'pokazowym' występie naszych orłów. I, too, share his pain ...:(. Mnie, w przeciwieństwie, b. fajnie czyta sie większość jego postów, postów, ktore to zwykle ... krótkie, zwięzłe i do rzeczy, with an emphasis on (podkreślając): 'zwiezłe' ... :D. Pozdrawiam, wychu cdn...
|
|
a mialo byc 17:1 ;/ apostata
|
|
Uczciwość i kompetencja osoby na świeczniku to tylko <b>warunek konieczny</b>. Patologie często gnieżdżą się na znacznie niższych piętrach "władzy" lub jej otoczeniu i mogą skutecznie zablokować każde pożyteczne działania. Najważniejszym, bo <b>wystarczającym warunkiem</b> utrzymania sprawności i uczciwości całego organizmu może być tylko zainteresowanie i skuteczna kontrola ze strony "tych maluczkich,najmniejszych w łańcuchu pokarmowym tejże struktury". Na mannę z nieba lepiej dziś nie liczyć. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Trębacze Podlaskiej Orkiestry Podwodnej - zatrabili raz i woda zalała im traby. cdn...
|
|
juz znalazlem jakis zul go mial i mu zabralem ;D W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
DrAgOn19 jak tam będzie lotnisko to prędzej przez komin w krematorium wyjdziesz jak z tego lotniska wylesisz?????? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Ano jesteście :P, ale podobno macie też intuicję... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
NIE NEGUJĘ ISTNIENIA BOGA !!! |
Jakie to smutne...a życie toczy się dalej...:( cdn...
|
|
z samego źródła najnowasza wersja: http://picasa.google.com/download/thanks.html W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Tak Demonie :), nie ważna szkoła tylko to co w głowie !. Można mieć szkoły wszelakie a być idiotą !
|
|
Co jest kurna!!??? - chyba już nic !!
|
|
Malachit jeśli kiedyś w przyszłosci zamierzałbyś startować na prezydenta to możesz być pewnien mojego głosu :) Zgadzam się z Toba w 100%!! cdn...
|
|
wiarus i SiaRa są zbyt czytelni i stają się nadto nudni. Ale każdy z nich chce pracować
|
|
Dobrze że mamy ŁKS. Fatalnie że miasto blokuje inwestycje w stadion. Dobrze że Polska awansowała do Mistrzostw Świata. Źle że przegrała. Teraz Niemcy? Dobrze że mamy ŁKS!!! Ile dobra ile zła? Dobrze że mamy ŁKS!!!
|
|
Witaj Ptysiu91! Jak widzisz, brakowało tu Ciebie - do czerwca o Tobie rozprawiali...:D cdn...
|
|
Dokladnie: zalozylem ten temat aby zasiegnac podstawowych informacji dotyczacych rekrutacji do sluzby w policji. Tymczasem przerodzil sie on (czego moznabylo sie spodziewac) w protest przeciwko wladzy. Czy umiecie pisac na temat? A moze chcecie poprawic sobie statystyki... w kazdymbadz razie nie piszecie madrze choc mniemanie o swoich wypowiedziach napewno macie wysokie... Jak chcecie zablysnac to proponuje utworzyc nowe ciekawe forum... a nie powtarzacie w kolko popularne "chwdp" badz zastanawiacie sie nad fonetyka wypowiedzi tego bezsensownego sformuowania :/ Wombat To oczywiste ze patrol policji nie zawsze jest na miejscu przestepstwa w chwili jego popelnienia. Wrecz przeciwnie - rzadko to sie zdarza. Zauwaz jednak ze potencjalny przestepca o zdrowych zmyslach nie popelnia czynu karalnego na oczach wladzy! To ze Cie okradli nie ma nic wspolnego z policja nie sadzisz?!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |