wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
na kogo zagłosujesz przy wyborze prezydenta Unii Europejskiej?28% Polakow na A.

"nie bij mamy, nie bij kolegów, nie ciągnij kota za ogon, nie kop psa"

to super wychowujesz dziecko :) oby tylko Twój bezstresowo wychowany synek nie narobił Ci kiedyś problemów hahaha...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: na kogo zagłosujesz przy wyborze prezydenta Unii Europejskiej?28% Polakow na A.

iguana: myślę, że nie wiesz co mówisz.... roczne dziecko świadomie rzuca przedmiotami??? :) chyba żartujesz... nawet jeśli jest świadomy samego rzucania to nie jest świadomy tego, że może komuś zrobić krzywdę...

gdyby rzucał we mnie przedmiotami 6latek i nie reagował na upomnienia słowne dostałby klapsa...

a to czy dziecko rozumie czy nie zależy jest bardzo indywidualne...

cdn...

Re: na kogo zagłosujesz przy wyborze prezydenta Unii Europejskiej?28% Polakow na A.

SaneOne no zacytowałeś. Ale nijak się to ma do tego, iż rzekomo uperam się przy jednym czynniku wpływającym na psychikę dziecka. Nie zrozumiałeś mnie widocznie. więc tłumaczę: miałam na myśli dokładnie to, co napisałam. Nie doszukuj się tu jakichś ukrytych tekstów. Nie musisz tego analizować, bo dokłądnie to miałam na myśli, co napisałam. Co do szkoły podstawowej- jako matka doświadczenia takowego nie miałam, jako dziecko owszem. i choć było to dawno (ludzie tak długo żyją?:P), to na mnie jakoś takiego złego wpływu podstawówka nie wywarła. Jasne, że teraz są inne czasy, jest wiele agresji, przemocy, są narkotyki. Ale właśnie o to chodzi żeby już wcześniej wykształtować w młodym człowieku taki charakter, by dał radę stawić czoło takim problemom. Ale to już zupełnie zbaczamy z głownego toru dyskusji. A zreszta, a co tam...

MrS cieciu malinowy miales nie komentowac?? zajemij sie komputerem albo gameboyem ;) to ci lepiej wychodzi i juz napewno ci nie zaszkodzi! !!! patalachu

pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz
powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!

peter-szkoda słów...

iguana-mamy podobne poglądy-bardzo odosobnione-na tym forum.

SaneOne-tez z doświadczenia mogę napisać, ze roczne dziecko ŚWIADOMIE rzuca przedmiotami. ŚWIADOMIE też robi wiele rzeczy. Dziwne, ze tak wiele osób postrzega takie maluchy jako istoty zupełnie bezwolne. A to juz w tym wieku trzeba dziecko zaczynać wychowywać. Pokazywać co wolno a co nie. Potem będzie to wymagało więcej pracy.
Gdy czytam twoje wypowiedzi to widzę jasno, ze w tym przypadku branie w skórę nie przyniosło zamierzonego efektu:)))Bo i czemu niby miałoby?

Kurcze-czym jest klaps jeśli nie biciem????No czym???Głupie gadanie, ze jest to metoda wychowawcza! To oznaka bezsilności i słabości. Łatwo sie bije słabszego...

cdn...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Jagody, Grzyby Kupuję. Łomża, ul. Łąkowa 13.
tel.
auto-moto
Skup Aut Plus. Najlepsze ceny w regionie, wszystkie marki, odbiór lawetą. Kupimy Twoje Auto także auta bez OC, przeglądu, uszkodzone.
tel. 791824326
usługi
Usługi glazurnicze, szpachlowanie, malowanie.
tel. 790287366
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org