Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
emerytury |
?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: emerytury |
zrobilem fotki nastepujacych blach BLM J123 BL 17222 LMO 9300 LMO 0050 BL 13555 wiem ze zadnej z nich nie ma ale powiedzcie ktore chcecie to w najblizszym czasie wrzuce jaki rozmiar zdjecia bo mam zrobione w rozmiarze 1632 x 1224 pikseli ale to chyba troche za duze:))) ostatnio widzialem BL 15400 - interesuje?? cdn...
|
|
a deszcz może padac co 2 dni na moją łąkę i sąsiada ziemniaki :-) Więcej życzliwości :-) zgadzam się
|
|
Niestety peter muszę ciebie rozczarowc ale twoja dedukcja tym razem zawiodła. Macieju nadal oczekuję na obiecane odpowiedzi.
|
|
ech jakie to proste wystarczyło zapytać Dzięki Dina
|
|
Kłania się informatyk. Miałem kiedys podobny problem,że po włączeniu komputer pochodził z 5-10min. i sie resetował, jednak po formacie wszystko było w porządku. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Poza tym pozostaje jeszcze sprawdzenie RAMu i zasilacza :)
|
|
Fakt, można jeszcze obstawiać ram. Zasilacz bym raczej wykluczył... cdn...
|
|
Odchodze z Forum na jakiś czas może na tydzień, miesiąc, wakacje lub na zawsze Pozdro All Ps. Jeszcze Tu Wróce... cdn...
|
|
Ptysiu91-nie żartuj! Przecież normalnie bez Ciebie to... forum nie będzie! Będziemy płakać i włosy rwać! No ale już tak na poważnie...dlaczego? cdn...
|
|
Rozbujnik, ja_ne_k i waldek27 -zgadzam się z Wami niech pada może coś urośnie- oby tylko nie zgniło! Pozdrowionka:) cdn...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |