Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dla tych co oskarżają kobietę o zabicie... |
... jeśli do złamań doszło już w życiu płodowym, to jest typ 2 i z dwójki dzieci, które urodziły się z tą konkretnie chorobą, jedno przeżyło kilka dni, drugie około miesiąca. Nikt nas nie informował o stanie zdrowia dziecka, nikt nie określał procentowo, jakie ma szanse na przeżycie, nikt się mnie nie pytał, jak się czuję. Byłam jak inkubator, w którym jest dziecko, a ja nawet nie mogłam się od lekarzy dowiedzieć, co naprawdę mu jest.https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/mowia-ze-jestem-morderczynia-a-ja-nie-chcialam-zeby-felek-cierpial/xgyhjrf?utm_campaign=cb To kato-prawica jest winna temu, że ta ciąża trwała za długo, że płód cierpiał już w łonie matki, to PiSlamski, przykościelny Trybunał Przybłędy paraliżuje normalną opiekę lekarzy nad ciężarnymi kobietami. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dla tych co oskarżają kobietę o zabicie... |
Przez wieki ludzie radzili sobie z tym bez sensacji aż przyszli marksiści-leniniści i inni bezbożnicy. Wydali swoje lewo /t.j. bezprawie/ że dzieci /potomstwo/ można legalnie mordować. ... Konsekwencje tragiczne wciąż nam narastają. Nauczyli bezbożnicy żyć jakby Boga nie było ... Już nie lekarz w porozumieniu z rodzicami decydują ale jakieś ustawy i instrukcje. Ludzie zapomnieli że życie do Boga należy. On je daje. I ludzie nogą życie na ziemi skrócić albo też przedłużyć. ... Biada bezbożnikom! Biada! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |