Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Jestem Żydówką i ateistką. I wykonywać będę aborcje”. Kim jest aborterka z Oleśnicy? |
„W Boga nie wierzę. Jestem Żydówką i do tego ateistką. A zawodowo lekarką - dlatego wykonuję i wykonywać będę aborcje, zgodnie ze wskazaniami i życzeniem kobiet” – pisze o sobie naczelna aborterka Rzeczpospolitej Gizela Jagielska, która abortowanie dziecka nienarodzonego nazywa „podstawowym zabiegiem medycznym” a w mediach społecznościowych prowadzi proaborcyjny profil o nazwie „babkibabkom”. https://www.fronda.pl/a/Jestem-Zydowka-i-ateistka-I-wykonywac-bede-aborcje-Kim-jest-aborterka-z-Olesnicy,242731.html ”Tu jet Polska!” - Grzegorz Braun
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Jestem Żydówką i ateistką. I wykonywać będę aborcje”. Kim jest aborterka z Oleśnicy? |
faryzejska etyka oleśnickiej engele ... Redaktor: Czyli aborcja zabija ten płód, czy nie? Gizela Jagielska: Nie. Aborcja powoduje urodzenie martwe lub poronienie. Redaktor: Kiedy się to ludzkie życie zaczyna? Gizela Jagielska: W jakim sensie? Redaktor: A… w jakim sensie? Gizela Jagielska: Nie wiem o czym Pan pyta. Redaktor: Kiedy się zaczyna ludzkie życie? Proste pytanie. Gizela Jagielska: Nie wiem, mnie to nie interesuje. ... https://youtu.be/9OMTf_orIGE ”Tu jet Polska!” - Grzegorz Braun
|
|
Re: „Jestem Żydówką i ateistką. I wykonywać będę aborcje”. Kim jest aborterka z Oleśnicy? |
ludzkie plemniki i komórki jajowe też są żywe... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
katolstwo i obłąkani szaleństwem tzw. ochrony \"życia POczętego\" nie mają obowiązku przyjmować innego POglądu na temat przerywania ciąży i nikt ich do aborcji nie zmusza, niech zatem płodzą swoje POtworki i owoce gwałtów, ale wara im od innych - niech nie żądają od ludzi by byli takimi samymi kretynami... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... Judernrat Łomża broni oleśnickiej Mengele Tuska? Grzegorz Braun - ”Tu jet Polska!” A nie Polin.
|
|
Jeżeli obwiniać władzę to tę POprzednią, PiSlamską, bo ta aborcja POwinna być dokonana wcześniej tylko, że ciężarna nie otrzymała w POrę informacji bo lekarze wolą trzymać się z daleka od takich problemów, wszak zakazu aborcji ze względu na stan płodu nikt nie cofnął. Natomiast Mengele był POddanym Hitlera, a kato-PiuS został okrzyknięty jego papieżem, więc zajrzyj do swojego, katolskiego, ogródka... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Poruszające słowa zakonnika. \"Do tej pory nie jestem w stanie tego zrozumieć\" Pierwszym pytaniem, jakie zadam Panu Bogu, jeśli dane mi będzie kiedyś przed nim stanąć twarzą w twarz, będzie: dlaczego te wszystkie dzieci musiały umrzeć? — mówi Onetowi założyciel i Prezes Lubelskiego Hospicjum dla Dzieci im. Małego Księcia ojciec Filip Leszek Buczyński. W swoim ośrodku o. Buczyński przeprowadził na tamten świat już kilkaset małych podopiecznych.https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/poruszajace-slowa-zakonnika-do-tej-pory-nie-jestem-w-stanie-tego-zrozumiec/4732spc,79cfc278 Nie ma żadnego sensu, a wręcz okrucieństwem jest hodowanie we własnym łonie osobnika na pewną śmierć w męczarniach... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Prawie ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... Prawie każdy. Bo niektóre porażają kretyństwem Cytat: Grzegorz Braun - ”Tu jet Polska!” A nie Polin
|
|
![]() Czy Judenrat Łomża dalej będzie bronić oleśnickiej Mengele Herr Tuska? ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” Grzegorz Braun - ”Tu jet Polska!” A nie Polin
|
|
Nie jest istotne jakiej jest narodowości, czy wyznania, najważniejsze, że POmogła kobiecie ratować jej zdrowie/życie i nie dopuściła do traumatycznych doznań okrutnego umierania przyszłego noworodka. Masz prawo mieć inny POgląd, ale nie wolno ci żądać od innych by byli takimi samymi kretynami jak ty. Piecha skrobał na POtęgę i na życzenie, a nie był Żydem i został czołowym PiSlamistą. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Bolesław Piecha \"skrobak\" wykonał ponad 100 aborcji, dziś jest jedną z twarzy ruchu pro-life. https://www.facebook.com/watch/?v=271759018686061 Piecha: Nie chcemy zmuszać kobiet do heroizmu. Piecha przyznał, że jako lekarz ginekolog przeprowadzał aborcje, w tym aborcję w sytuacji ciężkiego uszkodzenia płodu. W tym kontekście stwierdził: \"Nie wolno zmuszać kobiety do heroizmu. Dlatego sądzę trzeba szukać jakiegoś wyjścia, żeby tę przesłankę embriopatologiczną w jakiś sposób może ograniczyć, może dodefiniować - nie wiem\".https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/1494357,piecha-nie-chcemy-zmuszac-kobiet-do-heroizmu-doprecyzujemy-co-to-jest-wada-letalna.html W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ![]() Sklei się... sklei. Ale musiałby paplak poprosić Pana Boga. ... Ale TO wymaga wysiłku. Wysiłku rozumu i woli Grzegorz Braun - ”Tu jet Polska!” A nie Polin
|
|
Kibice Legii- „Jagielska = Mengele” Hasło „Jagielska = Mengele”, wywieszone przez kibiców Legii, odwołuje się do postaci Josefa Mengelego, niemieckiego lekarza-zbrodniarza SS, który w czasie II wojny światowej przeprowadzał zbrodnicze eksperymenty na więźniach Auschwitz, w tym na dzieciach i kobietach w ciąży. - komentarz internauty Grzegorz Braun - ”Tu jet Polska!” A nie Polin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |