Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzanowski nie rozpijaj mi miasta |
Starczy tych obszczanych miejsc i małpeczek po krzakach, ludzie chcą spokojnie wyjść na spacer a nie uciekać przed pijakami szukającymi zaczepki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzanowski nie rozpijaj mi miasta |
niech żyją meliny i taksówkarze. Wystarczy wprowadzić zakaz i po problemie. Np. w Polsce jest całkowity zakaz środkó odurzających i taraaaa - nie ma narkomanii. Ktoś, kto będzie chciał kupić alkohol, to go kupi. Bez względu na ograniczenia dostępności, czy zakaz. Problem nie w liczbie dostępności, ale w egzekwowaniu już istniejęcego prawa. A przede wszystkim edukacja, edukacja, edukacja i praca u podstaw. Z dwojga złego, wolę większą liczbę punktów sprzedaży, niż prosperowanie punktów dystrybucji poza oficjanym obiegiem. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
nie`dotyczy to pewnie kumpel bimbrownika z Nowogrodu, który na tym forum często się odzywa i mając udziały w jego ciemnym interesie marzy mu się zakaz legalnej sprzedaży alkoholu. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
słusznie, na trzeźwo się NIE da ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |