środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Od razu mi lepiej, a wam nie?

cytat:
\"– Ludzie w Polsce będę mieli więcej w kieszeni, będzie taniej w Polsce sklepach i będzie lepiej w każdym Polskim  domu – mówił Donald Tusk, zanim został premierem.
Powyborcza rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej.  Wobec Polski została wszczęta procedurę nadmiernego deficytu. Pojawiają się informacje o ograniczeniach w programie „800 plus”, okrojona została czternasta emerytura. Rosną także ceny energii, wody czy paliwa.\"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Od razu mi lepiej, a wam nie?

A wracając do proroctwa hvjowni:
- do ilu z was, wydzwaniali już lekarze,
niezwykle troszczący się o wasze zdrowie?

\"\"Każdy z Was będzie miał lekarza odpowiedzialnego, w którego interesie będzie dzwonić i sprawdzać, czy jesteście zdrowi, zlecać badania profilaktyczne, kierować do specjalisty, który powinien być blisko domu i umawiać na wizyty\", perorował Hołownia, gdy nie był jeszcze rotacyjnym marszałkiem.\"

\"W najnowszym spocie PiS przypomniało wywiad Leszczyny dla Radia ZET, w którym polityk obiecywała, że problemy w służbie zdrowia \"znikną jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki\".– Co dostaliśmy w zamian? Kolejne kłamstwa i zapaść systemu ochrony zdrowia. NFZ jest na skraju bankructwa. Brakuje pieniędzy na nadwykonania, programy lekowe, a nawet kroplówki. Polskie szpitale walczą o przetrwanie, oddziały są zamykane, a pacjenci mają odwoływane operacje i zabiegi.Ponad 5 000 000 milionów Polaków czeka na wizyty u specjalistów. Miliardy idą na rządową propagandę, a w tym samym czasie system ochrony zdrowia tonie w kryzysie. Czas z tym skończyć – mówi narrator w filmie.\"

Ty się towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja blać. Ty się lecz, ty sama do siebie piszesz. PiSdzica jest niewyleczalna ale zaleczalna.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

ślepe chviszcze łże jak PieS bo np. ceny energii od 2022r. istotnie spadły i nadal spadają co POzwala stopniowo odchodzić od dopłacania do nie z budżetu, a procedura nadmiernego deficytu to nieuchronny efekt nieodPOwiedzialnej rozrzutności PiSlamskiego nierządu tudzież marnotrawstwa i zwykłego złodziejstwa.

rudy błazen z druhem

mały puto i ziuto krasnaja blać

Od 2022 r. to na Polaków zaczęło spadać platfusów antypolskie skvrvienie.

...tak, tak, Presley nadal żyje, a Amerykańce nigdy nie wylądowali na Księżycu...

rudy błazen z druhem

Zauważyliście, że paplak nie dodał, że Ziemia jest płaska?

Pewno mu wstyd, że jest płaskoziemcem .....

__________________________________________________________________________________________________________________________________

tak że ten tegies …

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

hmm polityka i polityka a na świecie dzieje się, wiecie jak działa dziś e-commerce? co nas czeka już niedługo? czy jesteście świadomymi konsumentami? https://hostadvice.com/blog/monetization/ecommerce/white-label-ecommerce/ wbrew pozorom nie jest to też bez znaczenia dla polityki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org