Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będzie Via Baltica przez Łomżę ? |
{*} brak podpisu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będzie Via Baltica przez Łomżę ? |
Kazimierz Wielki....
|
|
AAAAAA!!!!!!!!! Nie ma innej opcji!!!! Pomysł z tą kostką był poroniony! Pewnie ktoś nieżłe dostał w łapę i zasilił swój budżet domowy
|
|
Daj swojego maila to przesle ci numer telefonu bezposrednio do fachowca ktory to zrobi! Mi robił w Renault master 2.8 TDi z 2000R - 140KM. I jest OK. A ciekla z kazdej strony i samochod wcale nie mial sily z ladunkiem pod gore wjechac. A teraz jak nowy...
|
|
cwaniak jesteś :) Ale mimo wszystko mam nadzieje ,że znajdzie się dużo ludzi do pomocy , sam bym się zgłosił ,ale nie widze tam dla siebie zajęcia :)
|
|
Zamień stowarzyszenie na spółkę sportową, żeby przejżystość finansów była cwaniaczku. Powiedz dlaczego są zaległości w wysokości 50 tysięcy zł w płatnościach do ZUS. Czemu w tym roku z klubu odeszli Lendzioszek i Trojanowski senior, a później Trojanowski junior (tyle lat poświęcili dla klubu)? Na ile tysięcy złotych obrobiła klub poprzednia księgowa i czemu klub nie zgłosił tego do prokuratury? Czyżby nie ewidencjonowane przychody? Na co idzie tyle tysięcy złotych z biletów? Chwalisz się Panie Zajkowski, że na meczach jest 3-4 tysiące osób. Jeżeli przjąć, że 1/3 to kobiety, które wchodzą za darmo, a 1.000 to bilety ulgowe, to sprzedawanych jest ok. 2.000 tysięcy biletów po 10 zł. To daje co najmniej 20.000 po każdym meczu. Meczy w kolejce 15 to daje w roku sumę 300.000 zł. CO NAJMNIEJ 300.000 zł z BILETÓW!!!!!! A co z resztą kasy? Jesteś koleś cwaniaczek. To przez ciebie ten klub ma kłopoty. Pamiętasz nawet koledzy z zarządu ci to zarzucali. Dlatego odszedł Lendzioszek i Trojanowski. A tych TIRów co chcesz ściągnąć do miasta to ci nie daruję!!!
|
|
GAY party ;) ahahahaha chlopaki troche popedalowali :D
|
|
w 1 poscie powinno byc chyba determinuje, nie dyskryminuje mnie czasem dyskryminuja rzeszowiacy, bo jestem z lomzy, a lomza kojarzy im sie z zambrowem, wiec jestem dla nich z zambrowa i zadne tlumaczenia tego nie zmienia,dodam, ze zambrow kojarzy sie rzeszowiakom b. zle/a moze nie tylko rzeszowiakom/ slyszalam, ze pewien zamozny wlasciciel sieci sklepow /on chyba jest ze stalowej woli/ nie przyjmje lomzyniakow do pracy a moj brat po wypadku z pracy, uslyszal od szefa-rzeszowiaka cos o cwaniaku z zambrowa sama mam kilku znajomych z tamtych stron, ale ogolnie podchodze do ludzi z rzeszowa z dystansem ludzi z lomzy prawie nie znam tu, gdzie mieszkam, chociaz podobno jest ich sporo
|
|
Widzę że Pan Wiarus jest ogromnie naładowany złośliwością i jest ciekaw życia wielu osób w Łomży , w tym mojej skromnej osoby. Mogę Pana zapewnić , że nikt mnie nie wyrzucał z firmy Fargotex, bo z Prezesem Jozefem Kosiorkiem współpracowało i współpracuje mi się bardzo dobrze , nie tylko w pracy zawodowej ale i społecznej... Współpracuję z wieloma firmami i jestem z tego dumny ... Ale jesli ma Pan ambicję to proszę spróbować a nie publicznie kreować nieprawdziwe informacje ... No i czekam na Pana Imię i Nazwisko ... do odważnych świat należy ... Świat jest mały , pewnie ktoś wcześniej czy później napisze kto jest tym odważnym Wiarusem ... Dobrej nocy
|
|
@trocha, chyba niebardzo zrozumiałaś co napisałem, a więc powtórzę, nie ma żadnej nowej kategorii dla gwiazdek, jest tylko jedna w której będzie zamieszczone raptem kilka fotek z rejestracjami na których ukazały się pierwsze gwiazdki, dla przypomnienia tablice z unijnym eurobandem w BL wydawane są od 19201, także do tej kategori załapią się jedynie blachy od numeru 19201 do 19203 Guti^Jeresoni: "... oni w sumie to sami nie wiedza czego chca:)" Otóż ONI doskonale więdzą czego chcą, tylko co dla niektórych jest to za trudne do zrozumienia, ale to już nie mnie to osądzać ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |