czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
No tak, a z jakiej racji w Polsce są jeszcze komunistyczne partie jak PZPR-pis i faszystowskie Końpederacje?

Przecież Konstytucja, prawo karne, zabrania bytu takich formacji jak komunistyczne, czy faszystowskie. A tu proszę. W tzw. TK I sekretarza KC PZPR-pis, nie dość, że żona TW SB jest szefową, to jeszcze dokoptowali tam czerwone szmaty prokuratora stanu wojennego. Poszedłem na wybory, aby w Polskim Parlamencie nie było czerwonych szmat. No cóż mamy taki system wyborczy jaki mamy, to jeszcze faszystę na wicemarszałka wybrały. Pojevany kraj.
Hajhitla wdvpokrato, kto dziś ciebie ruxa. Nie odpowiadaj, mnie hitlerowskie komentarze nie rajcują.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: No tak, a z jakiej racji w Polsce są jeszcze komunistyczne partie jak PZPR-pis i faszystowskie Końpederacje?

Rzyjdzicowy dvPOkrata vel debilkrata nawet samego Diabła wychwalałby POd niebiosa gdyby ten wiernie służył na POstronku kato-prawicowej mafii...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Re: No tak, a z jakiej racji w Polsce są jeszcze komunistyczne partie jak PZPR-pis i faszystowskie Końpederacje?

ziuta krasnaja blać

A z jakiej racji,
są jeszcze w tym kraju,
takie antypolskie szmaty jak ty?

Bez jakiejkolwiek racji są w tym kraju ślePOchvjowe, anty POlskie szmaty, czyli putinowskie onuce...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Autor: aparat (---.static.ip.netia.com.pl)Data: 01-12-24 10:44

ziuta krasnaja blać

A z jakiej racji,
są jeszcze w tym kraju,
takie antypolskie szmaty jak ty?

Ja ci odpowiem, jak sama sobie nie jesteś w stanie na to pytanie zadane samej sobie. PiSdzica.

Ci odpowiem towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja blać. Jak jeszcze ***** Putina nie stać cię na bilet do Rosji, to ja ci kupię. Spoko. Daj znać ***** znać na priv i takich antypolskich szmat jak ty nie będzie w tym kraju.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

No i zawyli.
Pierwszy jako kandydat na tajnego kundla esbeków.
Drugi demokrata po wujku esbeku.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do wynajęcia garaże dla mechanika, zmieszczą się TIR-y.
tel. 517981200
nieruchomości
Do sprzedania działki budowlane w Konarzycach, gmina Łomża.
tel. 698506416
nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org