czwartek, 21 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ewa Kurek o rządzie Tuska- „Tylu ochlokratów, głąbów, pospólstwa bez rozumu jeszcze nie widziałam”

Historyk - dr Ewa Kurek /transkrypcja/-
Cytat:

Jeśli popatrzeć na tych właśnie ochlokratów, którzy rządzą Polską proszę Państwa, to ja naprawdę już dość długo żyję i były różne rządy, ale tyle po prostu głąbów u władzy jak w tej chwili, to takich ochlokratów, takiego pospólstwa niewykształconego, bez rozumu to jeszcze nie widziałam na czele z Tuskiem. /.../ jak posłucham Panią Leszczynę, Nowacką, która niszczy szkodnictwo, czy Hołownię, który chce być prezydentem, czy Panią Jachirę, nie wiem z jakiej ona partii, chyba z PO, idiotkę skończoną, Wrońskiego, Szczerbę…

https://www.youtube.com/watch?v=sYAy17Yv4jE&t=62s

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ewa Kurek o rządzie Tuska- „Tylu ochlokratów, głąbów, pospólstwa bez rozumu jeszcze nie widziałam”

This special feature of Aiwa makes it the best partner for you in bed. These custom sex dolls can practice different positions according to the needs of your body.

Re: Ewa Kurek o rządzie Tuska- „Tylu ochlokratów, głąbów, pospólstwa bez rozumu jeszcze nie widziałam”

Kurek to fałszerz historii i nauki, PiSała np., że Żydzi w getcie warszawskim się bawili - a Polacy poza gettem cierpieli. Albo coś takiego: \"Nie wiemy dotychczas, co w roku 1941 wydarzyło się w Jedwabnem\", ignorując m.in. całkowicie wyniki śledztwa IPN.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org