Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
katolstwo działa w imię boga... |
Grożono jej śmiercią, torturami i gwałtami, były także liczne obelgi o charakterze antysemickim, homofobicznym, seksistowskim i fatfobicznym https://przegladsportowy.onet.pl/igrzyska-olimpijskie/paryz-2024/byla-gwiazda-ceremonii-otwarcia-io-teraz-prokuratura-wszczela-sledztwo/6kj0w4m rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: katolstwo działa w imię boga... |
Mam dziecko z księdzem. Proboszcz wydał na mnie wyrok. Historia Magdy została poruszona przez Artura Nowaka w mającej właśnie premierę książce \"Plebania\" o hipokryzji kościelnych władz i skutkach represjonowanej seksualności. Po tym, co zrobił mi ksiądz, musiałam uciekać z Polski — wyznaje Magda. https://www.onet.pl/kultura/onetkultura/mam-dziecko-z-ksiedzem-proboszcz-wydal-na-mnie-wyrok-wywiad/5p65l10,681c1dfa rudy błazen z druhem
|
|
W imię boga działa komuch a ten bóg to jest szatan ... Pan Bóg dał ludziom wolną wolę i nie zmusza do życia wg Dekalogu Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
POwoływałeś się na POparcie płynące od talibów z Iranu, właśnie przywołałem dowody na to jak mało kato-prawica różni się od Islamistów. Jedni i drudzy są gotowi na fizyczną zemstę wobec tych, którzy ośmielą się zakwestionować ich naiwną wiarę... rudy błazen z druhem
|
|
#paplik napisał Cytat: Ks. prof. Józef Tischner powiedział Cytat: Nie zważajmy na cytaty ks. Tischnera w narracji posTępaków. I czytajmy ks. Tischnera w oryginale. Wiary nie stracisz. … Wartość ma to co posTępak próbuje ośmieszyć. Szkodzi Polsce i Polakom co on propaguje Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
mały puto Z niej taka gwiazda, jak z koziej pisdy galaktyka.
|
|
...to nie jest POwód by grozić jej śmiercią... rudy błazen z druhem
|
|
Nie bardzo wiem jak u Talibów ale katolicy nie kierują się zemstą. Jest wręcz odwrotnie. Mamy wybaczyć nawet 77 razy. ... Ale temu kto przeprosił. Tak więc - zrobimy w RP deKomunizację kiedy Polska wróci do PL ... Więc Polakom - Szczęść Boże. Zaś konuchy niech się ratują jak który może. Od szatana Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Pato-katolicy, z imieniem Boga na ustach okradają Polskę. Im większa szmata, złodzieja, czy bandyta, tym większy idol czopków PiSdowskich i hajhitlerow. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Katolstwo w Jedwabnem POkazało, że zemsta i to krwawa jest treścią ich naiwnej i zbrodniczej wiary... rudy błazen z druhem
|
|
W imię boga działa komuch Ten bóg konuchów to szatan ... Pan Bóg dał ludziom wolną wolę i nie zmusza do życia wg Dekalogu Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
...jeśli bóg nie zmusza, to dlaczego kato-kościół zmusza stale i wciąż wpieprzając się z brudnymi buciorami w życie osobiste ludzi, nie tylko swoich katoli... rudy błazen z druhem
|
|
Wyjedź do Dojczland. Tam matecznik marksizmu Albo we France zamieszkaj. Masoni rządzą ... Więc zacznij być w końcu racjonalny. I nie pituj. Od poranka do świtu Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |