środa, 30 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WOŚP czyli gra na emocjach ludzi

Prawda w pigułce.

https://www.youtube.com/watch?v=6vGq86Zean4

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WOŚP czyli gra na emocjach ludzi

...weśta co chceta, czyli tę pigułkę PO...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Na emocjach naiwnych gra bez wątpienia.

Ale w temacie - \"rodzina na swoim\",
gra jak 100-kvtasow.

Każdej grze towarzyszą emocje. Bez tego nie ma mowy. Zwłaszcza Gry hazardowe w kasynach online, takie jak https://wazambalogin.pl . Ale po grze przez długi czas pozostaje poczucie inspiracji. A zdobycie wygranej jest dodatkowo stymulujące i inspirujące. Ogólnie myślę, że bez emocji życie byłoby nudne.

LOOOOL <a href=\"https://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=614688&t=614688\">link text</a>

LOOOOL LOOOL

A ja do WOŚP i Owsiaka nic nie mam - wręcz przeciwnie, uważam że od kilkudziesięciu lat odwalają kawał dobrej roboty.
Polski system opieki zdrowotnej ledwo zipie, a sprzęt z Orkiestry to taka kroplówka, bez której byłoby jeszcze gorzej. Pewnie, i NFZ i WOŚP mają wspólny mianownik ściepy narodowej - ale organizacyjnie akcja jest tip-top. A przede wszystkim dzięki J.O. pomaganie, akcje charytatywne stały się modne - jakkolwiek to brzmi, ale działa.

IMHO jednak WOŚP nie ma już tej siły przekonywania. Nie ze względu na zarzuty, których nikt jakoś twardo nie udowodnił, tylko komercjalizację. Partnerzy w postaci banków, sieci komórkowych, sklepów trochę zawłaszczyli całą akcję. Jak promuję aukcje, to tylko przedmiotów i gadżetów, na które stać samych najbogatszych snobów.
I choć staram się wspierać, to już nie mam takiego poczucia oddolnej inicjatywy, jak jeszcze 10-15 lat temu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Do wynajęcia tylko 24 miejsca parkingowe niedaleko jednostki wojskowej. Liczy się kolejność zgłoszeń. Blisko, niedrogo, bezpiecznie i na wyłączność. Nie chcesz codziennie szukać parkingu to zadzwoń.
tel. 509094086
usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
usługi
Wyroby z drewna do ogrodu, altany, sauny, balie ogrodowe, huśtawki, domy, domki, WC sławojki, budynki gospodarcze, garaże, rzeźba. Zatrudnię do pracy. Morgowniki 20a za Nowogrodem.
tel. 535480220
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org