Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gminny Program Rewitalizacji Miasta Łomża |
Witam. Czy ktoś z Państwa zapoznał się z Gminnym Programem Rewitalizacji Miasta Łomża? Nie odnalazłem w nim żadnych działań związanych z wieżą ciśnień. Program zawiera działania które powinny być realizowane z budżetu miasta, a zostały w sposób naciągany podpięte pod program rewitalizacji co wykluczyło prace realnie związane z programem jak rewitalizacja wieży ciśnień. Co jest interesujące wieża znajduje się nawet na plakacie informującym o programie rewitalizacji ale w treści nie znalazłem żadnej wzmianki na jej temat. Program obejmuje 10 lat. Czyli czekamy na to że stan tej budowli nie pozwoli jej remontować i zostanie rozebrana. Co wtedy będziemy umieszczać na zdjęciach pocztówkach i materiałach promocyjnych miasto? Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gminny Program Rewitalizacji Miasta Łomża |
Nie zapoznałem się z planem. Ale czy ujęta jest kolejna rewitalizacja parku im. Jana Pawła II? Przydałaby się. Dawno nie była. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |