wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polskie polityczne błazny

sam zacząłeś, jeśli stwierdziłeś że nie ma takiej informacji a była to nie dziw się, choć przyznaję że jak sam pewnie zauważyłeś dzięki Tobie dopisałem nazwę miejscowości przy organizatorze. Pozdrawiam .. i nie dobudowuję jakiejś teorii o niegościnności, czy nieżyczliwości, ludzi z poza Polski.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polskie polityczne błazny

Też niekażdy umnie z tego korzystac ( ja umiem )

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

Pozyczycie mi rower ? to z wami posmigam :)

Wredna i Pyskata zwracasz uwagę na błędy innych popatrz na twoje czepiasz się do innych o jedna literkę to zobacz ja pokaże twój post też z jednym błędem

Autor: wredna i pyskata (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 08-05-06 14:53

Ja tylko chciałam zwrócić uwagę, żeby przynajmniej błĘdów nie robili, jeżeli takimi hasłami posługują się na co dzień:)
A do przodu podążam, w tempie odpowiednim dla siebie i wcale nie staram się "być taka do przodu". A jeśli już ktoś mnie "od tyłu dojedzie" to będzie tylko i wyłącznie mój problem, nie uważasz? :)

pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz
powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!

Witam,moje ulubione miejsce to jednaczewiak i dalej wałem do "dzikiej plaży"tzn. rozwidlenia Narwi ze starorzeczem za Jednaczewem na wysokości Szablaku.Przyłączam się do prośby o ciekawe trasy.Pozdrawiam

A co z uczniami chadzającymi do szkoły z siekierą ?. Im wolno ?

rudy błazen z druhem

te Clio należało kiedyś do Modzela , teraz należy do mojego kumpla :]

galeria innych tysięczników: http://ksebki.9g.pl/galeria/thumbnails.php?album=9

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org