Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lepper i III RP |
Bie o to chodzi że nie lubię.Ja nie lubie wielu rzeczy jak kazdy.Poprostu wkurza mnie jak jakis gówniarz pisze CH.W.D.P a nawet nie wie co to znaczy albo jak ktoś piepszy o czymś o czym wogole zielonego pojęcia nie ma.Nie uważam że Policja jest "boska",idealna itp. Poprostu uwazam ze nalezy szanować ich za ich ciężką prace mimo tego że nieraz kilku "czarnych koni" przekroczy swoje uprawnienia... Pzdr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lepper i III RP |
Łomżaaaa nie mam sie nad czym zastanawiac.Decyzje podjelem juz dawno i nie załuje jej ani nie bedę załował.Łomżaaaa napisał(a): >ale na Boga co > oni chca od mlodych ludzi?? naoralnie jakbym widzial czasy > milicji i godziny policyjnej! Ja wam mowie ze jak sie nie > skonczy to przesladowanie mlodych to wkoncu zaczna tego i psy i > wszyscy konfidenci zalowac! Wiesz za młodu ukradniesz radio z samochodu a na starośc napadniesz na bank.Każdy złodziej,zabójca czy gwałciciel był kiedyś młody i gdyby wtedy ktoś sie nimi "zajął" to może w "Wiadomościach" nie słyszelibyśmy -"Nauczyciel karate zabił 9-latka" Pzdr El cóndor pasa
|
|
Angel chyba chodzi Ci o dostęp do Internetu a nie o sam Internet, bo ten jest jeden... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Powiem wam jedno Ptysiu91 a Grzybek91 to sa dwie inne osoby to że korzystamy z usług tej samej firmy i jestesmy sąsiadami to nieoznacza to że ja jestem Grzybek91
|
|
A zakładasz sie ze Grzybek a Ptysiu to inne osoby ? pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
peter: narazie mam zrobiony cały Stary Rynek i kawałek osiedla południe. Po tym, jak ogłosiłem moje zamiary, zgłosiło się bardzo dużo ludzi, którzy zaoferowali swoją pomoc. Jak przyszło co do czego, nikt nie ma czasu, sporo ludzi się rozmyśliło itd., itp. Nawet poczciwy ptysiu stwierdził, że aparat musiał pożyczyć bratu, więc bardzo chce ale nie ma jak :-) Dotychczasowy efekt pracy będzie do obejrzenia za kilka dni na 4lomza.pl. Niedługo wakacje, więc będę mógł oddać się projektowi w 100%.
|
|
Zapomniałem się przelogować ;-) No i wyszło, że chciałem nawracać forum pod względem ortografii ;-) Pozdrawiam! wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |