Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tyle zrobiłam dla Łomży i Augustowa. |
Jestem ciekaw kiedy KO , TD, Nowa Lewica, pokłócą się o stołki. Bo Polak jest taki: Niemcowi mówisz idź dokręć śrubę, Niemiec bierze klucz idzie i dokręca a Polak bierze klucz idzie i po drodze myśli jak tu zrobić aby nie dokręcać śruby a śruba była dokręcona. Marnie widzę to ich koalicje. Każdy będzie chciał cos dla siebie i rodziny. Dwa lata i nowe wybory. Daleko nie trzeba szukać, najpierw zostajesz radno miasta, głosujesz jak wódz każe, chodź myślisz inaczej, a po pewnym czasie w zamian zostajesz dyrektorem szkoły a jeszcze jak mąż przy korycie to już pewny sukces. A na koniec mówisz , przecież ja tyle zrobiłam dla tego miasta. Konkretnie CO !!!!!! Bez konkursu zostałam dyr. PiS przegrał na własne życzenie, gdyby nie zamieszanie z aborcja i sadami , byłaby kasa z KPO , ale jak tu ustąpić jak Zbyszek straszył ze odejdzie i PiS straci większość głosów. Miał być np: większy port kontenerowy w Świnoujściu, CPK a po co Niemcy maja. Dla Polski lepiej trzymać się z USA niż z Niemcami. Co do referendum. Dziwie się jak Naród dal się zmanipulować . Teraz UE ma argument,60% jest za przyjęciem emigrantów, bo tylu nie głosowało. Czekajcie teraz na czarny odpad których Niemcy i Włochy nie chcą u siebie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tyle zrobiłam dla Łomży i Augustowa. |
A mi obce jest współczucie pisowskiemu elektoratowi. Ta w sporej części prymitywna tępa i zaściankowa masa, nie miała żadnych hamulców w niszczeniu przyszłości naszych dzieci. Liczę, że z każdym dniem będą coraz głośniej skowyczeć, zderzając się z opóźnionymi efektami rzadów pis. Niektórzy nawet zmierzą się z największym dramatem w ich życiu.. Zaczną szukać pracy.😆
|
|
jarek co dawno wyzionął ducha erdoli wciąż farmazony na temat pseudo referendum, albowiem jego nieważność z fałszywym pytaniem mającym na celu wzmocnienie wrogości wobec tzw. obcych nie ma żadnego znaczenia dla procesu decyzyjnego w Unii, bo tam ważna jest w tej kwestii jednomyślność wszystkich krajów. POza tym rozumni doskonale wiedzą, że to była farsa, a nie POważny akt wyborczy. POlacy, którzy zbojkotowali owo pseudo referendum nie są za przymusową relokacją imigrantów do naszego kraju bo wiedzieli, że takiego problemu nie ma i nie chcieli uczestniczyć w nadużywaniu/ośmieszaniu ważnej instytucji demokratycznej jaką jest POwszechne głosowanie. Fałszywość opinii założyciela tematu na tym również POlega, że mimo formalnej nieważności referendum to i tak znaczna część POlaków wyPOwiedziała się przeciw imigrantom i każdy POważny POlityk POwinien się z tym zdaniem liczyć. rudy błazen z druhem
|
|
Osiem lat budowania zawłaszczonego Państwa w poczuciu władczej pychy skłania mnie ku refleksji, że widziałbym PISdowate kanalie w getcie za murem, na znak unaocznienia im samym, co chcieli stworzyć dla społeczeństwa ... WYPIER.DALAĆ
|
|
Autor: paplik Pożyjemy zobaczymy kto miał racje.
|
|
PiS podkupi zaraz kilku posłów z tej \"łopozycji\" stanowiskami i skończy się kozaczenie
|
|
nie`dotyczy tak jak z tym obniżeniem POdatku PiT nie umie liczyć... rudy błazen z druhem
|
|
PiS podkupi kilku …. Zakładasz że w PL jest tyle Szmat czytaj Kukizów? (Jak się sam kazał Pawełek nazywać jeśli przejdzie do PiS.) Oby nie, choć qrestwo dziś jest powszechne to mamy nadzieje ze to nie pójdzie tym torem. No i za 4 lata ten wrak (prezes) nie ten Smolenski w którym przy…PiSdził w Brzozę bratem własnym +95 już nie pociągnie bo to chodzący trup już jest psychicznie upośledzony a i organy już szwankują no i go mają dość nawet w sekcie smoleńskiej. Więc za 4 lata na kolejne wybory będzie po … albo osamotniony i zdziczały do reszty taki smoleński Robinson Crusoe z kółkiem w D.
|
|
nie`dotyczy 231 - 194 = kilka, tak jak 12 + 9 < 17..., o tym, że ma w dvpie wolę większości POlaków nawet nie wsPOmnę rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |