Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w ten sposób próbują uciąć rozmowę o prawach człowieka |
Piotr Jacoń oburzony słowami Władysława Kosiniaka-Kamysza Gdy słyszę polityków (tak się składa, że to głównie panowie), którzy mówią coś o \"kwestiach światopoglądowych\" i w ten sposób próbują uciąć rozmowę o prawach człowieka, przypomina mi się inny pan. On też życie i potencjalne szczęście konkretnych ludzi próbował sprowadzić do ogólnego zaklęcia. \"To nie ludzie, to ideologia\" teraz zastąpiono \"światopoglądem\". I znów magicznie zniknął człowiek. Została abstrakcyjna idea, o którą bezkarnie i bez końca (jak się niektórym wydaje) można sobie toczyć spór. Możecie się panowie politycy w zgodzie ze swoim światopoglądem spierać o podatki czy kształt polskiej edukacji. Na moje życie ja od was zgody nie potrzebuję. Moje córki, kolega i znajoma też nie – napisał na Instagramie Piotr Jacoń. Dziennikarz TVN24 jest ojcem transpłciowej córki. Oburzyły go słowa Władysława Kosiniaka-Kamysza, który powiedział, że \"sprawy światopoglądowe nigdy nie mogą być przedmiotem umowy koalicyjnej\". ...\"nie po to stałem godzinę do swojej komisji, żeby trzy dni po wyborach pisać takiego posta\" rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w ten sposób próbują uciąć rozmowę o prawach człowieka |
paplak @paplik - o jakich człowieków tobie chodzi? Homo...? Trans...? Zoo...? @paplik - jest wołanie - wynieście się prędziutko do EuroSodomy bo system gospodarczo-finansowy państwa nie wytrzyma bo wszystkie sfery życia stają się zdeformowane - mężczyźni nie są w stanie zarobić na rodzinę - kobiety nie chcą mieć dzieci - mężczyźni nie chcą mieć rodziny z latawicami Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...o każdego człowieka, czyli wg ciebie, o każde boże stworzenie... rudy błazen z druhem
|
|
Wychować dzieci przyzwoicie to znaczy w/do miłości i czystości i do umiłowania prawdy i wolności. Ale to bardzo bardzo złości Szatana Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Szatan woli brudne bachory..? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |