Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ten to ma zdrowie |
Witam poszukuje pracy posiadam prawo jazdy kat b.c i posiadam uprawnienia na wózek widłowy oraz Koparko ładowarkę .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ten to ma zdrowie |
Treść jest ukryta
|
|
Były były i to chyba 2 razy, 1- w polmozbycie, 2- na ziemniakach. Ale już dawno ich nie ma. ... to nie to miasto, nie ci ludzie.
|
|
dwa razy tyle
|
|
Mam pytanie czy jest możliwość pzekazania 1%podatku na wośp ?Bo ja osobiście nie spotkałem się z wiadościami na ten temat proszę o info.
|
|
ktorego ginekologa polecacie do założenia spirali i jaki jest jej koszt? rudy błazen z druhem
|
|
Coś mi się wydaje że właśnie jesteś przedstawicielem tej firmy ;) Przepraszam Cie jeśli się mylę bo swoją opinię nie napisałem, żeby kogoś obrażać ale dlatego aby pomóc włascicielowi gruntu który stracił na tym że na jego działce przeszkadzają postawione bezprawnie słupy ;) Jak ostatnio szukałem pracy dodatkowej to właśnie oferowali mi w Helperze dlatego może mam uraz do tej firmy, nie wymagali żadnej wiedzy z zakresu prawa bo ograniczała się ona do podpisywania umów a raczej na sile wciskania ich ludziom nawet pod zakładami pogrzebowymi osobom które straciły swoich bliskich w wypadkach . To jednak nie dla mnie Wiem ze na rynku pracy działa kupa takich posredników którzy tylko zbierają dokumenty a nie potrafią powiedzieć co się z daną sprawą dzieje ... przykład mojej sąsiadki gdzie firma rok prowadziła sprawę jej ojca a osoba w kolnie z którą podpisano umowę nie potrafiła jej powiedzieć czy w ogole jest szansa uzyskania pieniędzy, aczkolwiek to inny przykład bo chodziło o wypadek przy pracy w gospodarstwie (kalectwo) a odszkodowania od zakładu energetycznego to w ogole inna bajka ;) Ja poleciłem firmę która mi pomogła Universum z Łomży, nr znajdziesz w necie a siedzibę mają na legionów Niech się lepiej wypowiadają ludzie którzy jako konsumenci mieli doczynienia z kimś kto im pomógł ewentualnie nie pomógł i go ktoś nie poleca ;)
|
|
Wogóle nie polecam, boli jak cholera, pozatym ostatnio sąsiadka trafiła do szpitala okazalo sie że jest w ciąży(zapewne zle założona)Szkoda że dla facetów jeszcze nie wymyslono lepszej antykoncepcji oprócz prezerwatyw, każdy ginekolog powie że nie ma 100% antykoncepcji, pozdrawiam
|
|
p.Piórkowska w szpitalu
|
|
Chyba tak :-)
|