wtorek, 21 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSlamiści nie mają ani wróbla w garści, ani gołębia na dachu...

Spłonęła na miejscu cała rodzina z małym dzieckiem, sprawca zatrzymał się nieopodal, jednak mimo ewidentnych dowodów, że to on doprowadził do wypadku, najpierw ziobrzyści nadali mu status świadka, a kiedy POd obstrzałem opinii publicznej (m. in. interwencja POselska) zmienili zdanie okazało się, że ptaszek wyfrunął...

\"Zbigniew Ziobro przekazał, że policja poszukuje 31-letniego kierowcy bmw, który brał udział w wypadku na autostradzie A1, w którym zginęła trzyosobowa rodzina. W czwartek mężczyźnie zaocznie postawiono zarzut spowodowania wypadku, jednak nie został on doprowadzony do prokuratury. — Wydałem polecenia, aby w związku z wydaniem listu gończego został upubliczniony wizerunek sprawcy — przekazał Ziobro.\"

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSlamiści nie mają ani wróbla w garści, ani gołębia na dachu...

Wypadek na A1. Prokurator krytykuje Zbigniewa Ziobrę. \"Takich rzeczy się nie robi\"

– Błędem jest to, że wychodzi polityk i mówi o zarzutach, zanim zostaną one komuś ogłoszone. To daje takiemu sprawcy informację, że coś się szykuje – mówi w rozmowie z Onetem jeden z prokuratorów. W ten sposób odniósł się do wystąpienia ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobry, który na jednej z konferencji w tym tygodniu poinformował, że sprawcy wypadku na A1 zostaną postawione zarzuty.https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wypadek-na-a1-prokurator-o-dzialaniach-ziobry-to-moze-szkodzic-postepowaniu/cepp82m,79cfc278

...ale przecież są wybory i Feliksgniew Ziobrzyński chce POkazać jakim sprawnym szeryfem jest...

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org