Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyzwanie dla czopków PiSdowskich. Udowodnijcie mi, że 17% podatek jest większy od 21% podatku. |
Jeżeli, któryś czop PiSdowski mi udowodni, że 17 procent jest więcej od 21 (12+9 składka zdrowotna), po obniżeniu podatku z 17 na 21%, to tu w tym miejscu obiecuję, ba, przysięgam, że 15 października pójdę i zagłosuję na \"czego się nie dotknę to spievdolę\" Sasina. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyzwanie dla czopków PiSdowskich. Udowodnijcie mi, że 17% podatek jest większy od 21% podatku. |
Chłopie ale ty w budżetówce robisz ciebie to nie dotyczy, ty jesteś pasożyt
|
|
Re: Wyzwanie dla czopków PiSdowskich. Udowodnijcie mi, że 17% podatek jest większy od 21% podatku. |
Autor: nie`dotyczy (---.146.116.100.mobile.internet.t-mobile.pl)Data: 09-09-23 13:51 Chłopie ale ty w budżetówce robisz ciebie to nie dotyczy, ty jesteś pasożyt ___________________ ale ty jesteś bystry jak rasowy czopek PiSdowski. To piszesz, że pracuję w budżetówce. Coś takiego. Dlaczego ja na ten temat nic nie wiem? A od kiedy własna działalność gospodarcza to budżetówka? Tam u was w PiSlandii tak jest? Nie dziwić się . No, a jak z wyzwaniem nierobie, legacie i pasożycie PiSdwoski? Dasz radę? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Ty i działalność gospodarcza. Ty jesteś platfusiarski czopek, pijawka, żyjesz na koszt podatnika. Jesteś zbędny w społeczeństwie. Nikomu nie potrzebna jest twoja praca
|
|
Mimo tego, że składki zdrowotnej nie można już odPiSywać od POdatku i to de facto zwiększa wartość daniny od dochodów, to jednak jednoczesne zwiększenie kwoty wolnej sprawiło, że efektywnie płacony PiT zmalał, szczególnie dla grupy osiągającej najmniejszy przychody. Gorzej jest natomiast dla przedsiębiorców. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
a to powiem ci ziomex ze ja jestem takim przykładem co opanował matematykę i IT i rozumiem się o co chodzi z tym kodem binarnym, ósemkowym, szesnastkowym i przeliczanie o maski podsieci to dla mnie zabawka i ja zagłosuje na PiS, jak chcesz jak chodzi o podział maski podsieci to pogadamy jeśli chodzi o matematykę potrafisz wiedzieć jak działa prosty kalkulator? O co to chodzi na bramkach elektronicznych OR, XOR? Ja rozumiem o co w tym chodzi a Ty? a za to że pamiętam co to się wyrabiało w naszym łomżyńskim regionie i musiałem jechać za granice szukać pracy, ja wykształcony człowiek i jakie układy były w łomżyńskim urzędzie pracy, jakie przekręty i i znajomości były tam pod koniec lat 90tych akurat bylem wykształcony jako elektronik, antypisiory powyprzedawały wszelkie polskie zakłady to musiałem sobie szukać roboty za granica to roboty dla mnie nie było, i tego nie zapomnę Tuskowym bo wtedy rządziły pod nazwali a to KLD a to UW a potem PO
|
|
ziuta krasnaja blać A jak to jest w broni myśliwskiej że, kaliber 12 jest większy aniżeli kaliber 16? I dużo większy aniżeli kaliber 20?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |