czwartek, 03 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyzwanie dla czopków PiSdowskich. Udowodnijcie mi, że 17% podatek jest większy od 21% podatku.

Jeżeli, któryś czop PiSdowski mi udowodni, że 17 procent jest więcej od 21 (12+9 składka zdrowotna), po obniżeniu podatku z 17 na 21%, to tu w tym miejscu obiecuję, ba, przysięgam, że 15 października pójdę i zagłosuję na \"czego się nie dotknę to spievdolę\" Sasina.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyzwanie dla czopków PiSdowskich. Udowodnijcie mi, że 17% podatek jest większy od 21% podatku.

Chłopie ale ty w budżetówce robisz ciebie to nie dotyczy, ty jesteś pasożyt

Re: Wyzwanie dla czopków PiSdowskich. Udowodnijcie mi, że 17% podatek jest większy od 21% podatku.

Autor: nie`dotyczy (---.146.116.100.mobile.internet.t-mobile.pl)Data: 09-09-23 13:51

Chłopie ale ty w budżetówce robisz ciebie to nie dotyczy, ty jesteś pasożyt
ale ty jesteś bystry jak rasowy czopek PiSdowski. To piszesz, że pracuję w budżetówce. Coś takiego. Dlaczego ja na ten temat nic nie wiem? A od kiedy własna działalność gospodarcza to budżetówka? Tam u was w PiSlandii tak jest? Nie dziwić się .
No, a jak z wyzwaniem nierobie, legacie i pasożycie PiSdwoski? Dasz radę?

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Ty i działalność gospodarcza. Ty jesteś platfusiarski czopek, pijawka, żyjesz na koszt podatnika. Jesteś zbędny w społeczeństwie. Nikomu nie potrzebna jest twoja praca

Mimo tego, że składki zdrowotnej nie można już odPiSywać od POdatku i to de facto zwiększa wartość daniny od dochodów, to jednak jednoczesne zwiększenie kwoty wolnej sprawiło, że efektywnie płacony PiT zmalał, szczególnie dla grupy osiągającej najmniejszy przychody. Gorzej jest natomiast dla przedsiębiorców.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

a to powiem ci ziomex ze ja jestem takim przykładem co opanował matematykę i IT i rozumiem się o co chodzi z tym kodem binarnym, ósemkowym, szesnastkowym i przeliczanie o maski podsieci to dla mnie zabawka i ja zagłosuje na PiS, jak chcesz jak chodzi o podział maski podsieci to pogadamy jeśli chodzi o matematykę
potrafisz wiedzieć jak działa prosty kalkulator? O co to chodzi na bramkach elektronicznych OR, XOR?
Ja rozumiem o co w tym chodzi a Ty?

a za to że pamiętam co to się wyrabiało w naszym łomżyńskim regionie i musiałem jechać za granice szukać pracy, ja wykształcony człowiek i jakie układy były w łomżyńskim urzędzie pracy, jakie przekręty i i znajomości były tam pod koniec lat 90tych
akurat bylem wykształcony jako elektronik, antypisiory powyprzedawały wszelkie polskie zakłady to musiałem sobie szukać roboty za granica to roboty dla mnie nie było, i tego nie zapomnę Tuskowym bo wtedy rządziły pod nazwali a to KLD a to UW a potem PO

ziuta krasnaja blać

A jak to jest w broni myśliwskiej że,
kaliber 12 jest większy aniżeli kaliber 16?
I dużo większy aniżeli kaliber 20?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org