Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto postawi diagnoze ? |
Dyżurny paplik bije kolejne rekordy.Dzisiaj załozył już chyba z 10 tematów na forum.Czyzby to te upały tak walneły go w dekiel?Miejmy nadzieję ze to ostatni etap zaawansowanego debilizmu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto postawi diagnoze ? |
...ja tylko nudzę się będąc na wyjeździe, a PiSlamska hołota nie znieważałaby mnie gdybym zakładał tematy wymierzone p/ko majestatowi Króla Europy... rudy błazen z druhem
|
|
Paplak jest na etacie Rudego . Płaci mu PO przed zbliżającymi się wyborami , podejrzewam kandydatkę do Sejmu z list platformy niejaką Łepkowską Gołaś .
|
|
...zaraz sprawdzę stan konta, jeśli tak jest 10% przeleję do Torunia... rudy błazen z druhem
|
|
Dlatego nie warto dyskutować z idiotą/lewakiem przed idiotami/lewakami należy bronić się. Powiedział to chyba Ziemkiewicz Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...dlatego ja z dvPOkratą nie dyskutuję tylko demaskuję jego kretynizm... rudy błazen z druhem
|
|
Oto już wiadomo - nie można w jednym państwie żyć z konuchami. Trzeba ich deportować. Wcześniej dać 1 miesiąc albo rok na dobrowolne opuszczenie Polski. Wybór mają oni duży- Rosja albo Unia antyEuropejska. i jeszcze USA. Wszędzie konuchy Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. Dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...zatem dla ciebie, biedaku miejsca na świecie nie ma... rudy błazen z druhem
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |