Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chyba wybory niedługo, bo rudy z platfusami zaczęli udawać Polaków. |
Normalnie u nich to: - \"polskość to nienormalność\" - a Polska to: - \"chvj, dvpa i kamieni kupa\" a Rózia von trabant, - chowa się pod krzesła, kiedy w euro-burdelu słyszy język polski. Ale jak zwykle przed wyborami: - przypomniały im się barwy biało-czerwone. A tuskowi nawet 10-przykazań. Na co liczą, że ponownie z Polaków zrobią naiwnych głupków?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chyba wybory niedługo, bo rudy z platfusami zaczęli udawać Polaków. |
Donek to nawet tymczasowo faszystą został. Żeby Polaków w trąbę załadować, na niby faszystą został. Znielubił tzw. imigrantów. Czego puto i ziuto, nie raczyli zauważyć.
|
|
Prawda jest taka, że JarKacz sam sprowadza imigrantów i krzyczy, że to oPOzycja robi niczym złodziej drący japę: łapać złodzieja!... rudy błazen z druhem
|
|
\"\"Przez całe lata Tusk atakował prawą stronę sceny politycznej za wstrzemięźliwy stosunek do przymusowych kwot imigrantów, a w tej chwili straszy Kaczyńskim jako tym, który przyjmuje tych imigrantów. Wypowiedź lidera PO Kukiz nazwał hipokryzją. \"Gdyby takie słowa wypowiedział na przykład Jarosław Kaczyński czy ktokolwiek inny z opozycji w czasach, kiedy Tusk był szefem Rady Europejskiej, to byłby natychmiast oskarżony przez Tuska o ksenofobię, faszyzm i nazizm\" - stwierdził. \"Troska Tuska o to, żeby do Polski nie przyjeżdżali i nie osiedlali się w naszym kraju obcokrajowcy, to szczyt bezczelności, biorąc pod uwagę jego wcześniejszy stosunek do migracji\" - dodał.\"
|
|
towarzyszka bambusa vel aparata vel ziuta krasnaja bladzio, ale byś rudemu zrobiła loda, co? Kochasz się w nim jak nikt. No może jeszcze dzban Janusz Kowalski. Ja np. rudego nie kofam, mam go tam, gdzie całujecie czerwone kvrwy PiSdowskie swojego idola I sekretarza KC PZPR-pis. A wy czerrwone kvrwy tylko rudy to, rudy tamta, rudy siamto. A tymczasem faszyści mordują ludzi w polskich miastach. A komuniści z PZPR-pis okradają Polskę na masową skalę. Ba nawet trują. Jak ten akwarysta z Torunia. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ziuta krasnaja blać Odnośnie faszystów: \"W efekcie powstaje system z natury podobny do faszyzmu czy nazizmu, kwestionującego naturalny porządek rzeczy, wyrażający zdeformowaną wolę oligarchii. I wcieleniem takiej postawy jest właśnie Tusk. Systemowe kłamstwo, wulgarność i opieranie się na bojókach i jawnym głoszeniem przemocy to cechy wyraźnie faszystowskie. Liberałowie wyciągnęli z pawlacza straszak faszyzmu i sami weszli, w dynamicznym procesie politycznym, w faszystowskie buty.\"
|
|
Autor: Bamburas (---.dynamic.inetia.pl)Data: 17-07-23 17:20 ziuta krasnaja blać Odnośnie faszystów: \\\"W efekcie powstaje system z natury podobny do faszyzmu czy nazizmu, kwestionującego naturalny porządek rzeczy, wyrażający zdeformowaną wolę oligarchii. I wcieleniem takiej postawy jest właśnie Tusk. Systemowe kłamstwo, wulgarność i opieranie się na bojókach i jawnym głoszeniem przemocy to cechy wyraźnie faszystowskie. Liberałowie wyciągnęli z pawlacza straszak faszyzmu i sami weszli, w dynamicznym procesie politycznym, w faszystowskie buty.\\\" ________________________________ towarzyszko bambusa vel aparato vel ziuto krasnaja bladzio weź grabie i się ogarnij. Przecież to co robisz to zaawansowana PiSdzica. Sama do siebie piszesz. OKreśl się. WY obciągasz hemoroidy I sekretarzowi KC PZPR, czy robisz loda rudemu. Jeśli chodzi o mnie, jestem ziomex, ani czerwona szmata I sekretarz KC PZPR-pis, a tym bardziej rudy nie są moim obiektem seksualnych westchnień. A ty tylko rudy i rudy i marzenie o hemoroidach I sekretarza KC PZPR-pis. To jest normalne? Chociaż u was czopów PiSdowskich to wszystko możliwe. Najwięcej walicie na LGBT, a wasz wódz zagorzałym pedałem. Nawet z kotem tworzy rodzinę, a jego zastępcy to bandyta Jojo, narkoman Pudel i szpieg Moskwy Maciora, a człony to rozwodnicy i bigamiści, członkowie PZPR, byli współpracownicy SB. .... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ślepy ch.. oczywiście nie przywoła wyPOwiedzi JarKacza z sejmowej mównicy z bodajże 2014 r. kiedy to był spór o kwotową relokację imigrantów, w której POstulował wyasygnowanie pieniędzy zamiast przyjęcie ludzi dla krajów, które najbardziej borykają się z napływem imigrantów. Dziś, kiedy właśnie dokładnie taką samą zasadę proponuje Unia, drze japę, że to nie do przyjęcia, że to niby przymus jest... rudy błazen z druhem
|
|
|
Faktycznie, tyle że, ja przeważnie prawie rzygam, ilekroć słyszę załgany głos ober-folksdojcza.
|
|
\"Jeśli chodzi o mnie, jestem ziomex\" A nie ziuta krasnaja blać?
|
|
Towarzyszko aparata vel bambusa vel ziuta krasnaja bladzio. ziuta krasnaja bladź jest jedną w trzech postaciach: Towarzyszka aparata Towarzyszka bambusa I ziuta krasnaja bladź właściwa. Sama do siebie piszesz towarzyszko aparata vel bambusa vel ziuta krasnaja bladzio i nie wiesz o tym? No PiSdzica. Zaawansowana. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Udawać? Polaków ? A prawdziwi Rosjanie i brat co wydksl brata na brzozę teraz idzie droga do władzy Jak Putin?? To kto jest ? Qrwa ? Czy ryuska swołocz taki Kaczyński - Przypomnijmy jak ta qrwa PiSiwska sue byka miła by wygrać wybory nawet Putina i ruskich był gotów w D*pę całować „Panie i panowie, przyjaciele Rosjanie, dziś 9 maja 2010 roku na Placu Czerwonym miał stać mój ukochany brat prezydent Polski Lech Kaczyński Są w historii takie momenty, które potrafią zmienić wszystko, które potrafią zmienić bieg historii. Mam nadzieję i taką nadzieję mają także miliony Polaków, w tym, także i ci, którzy popierali Lecha Kaczyńskiego, że taki moment nadchodzi, że dojdzie do tej wielkiej potrzebnej zmiany, dla nas, dla naszych dzieci, dla naszych wnuków. ..”
|
|
...tak!, na POhybel ślepym ch...m... rudy błazen z druhem
|
|
Z tego o czym wszyscy wiedzą, to chyba ryżawy obściskiwał się z Putinem? A Rosjanie nazwali łonego: - \"nasz człowiek w warszawie\"? O komoruskim to nawet nie wspominam, bo ten to już totalnie przekvrviony przez Rosjan.
|
|
|
Podobno rudy szwanc ma obniżyć podatki. Swoim kolesiom.
|
|
I esbekom przywrócić przywileje i wypaśne emeryturki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |