Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podpisy przeciwko aborcji |
Hej, przychodzę do Was z pytaniem. Czy ktoś u nas zbiera podpisy przeciwko aborcji? Jestem obrończynią życia nienarodzonych i chciałabym złożyć taki podpis. Z góry dzięki za odpowiedź!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podpisy przeciwko aborcji |
Pl. im. dr Zygmunta Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz rudy błazen z druhem
|
|
Pl. im. dr Zygmunta Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz ??? ... @paplik - od dawna tam przebywasz? Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...tam jest miejsce dla obłąkanych szaleństwem tzw. obrony życia nienarodzonych, którzy fałszywie zaliczają do tego aborcję, stając się de facto mordercami kobiet i sprawcami okrucieństwa śmierci narodzonych w wyniku wad w okresie płodowym. rudy błazen z druhem
|
|
...tam jest miejsce dla obłąkanych szaleństwem tzw. obrony życia nienarodzonych, którzy fałszywie zaliczają do tego aborcję, stając się de facto mordercami kobiet i sprawcami okrucieństwa śmierci narodzonych w wyniku wad w okresie płodowym. rudy błazen z druhem
|
|
|
Autor: Ola9494 (---.naszasiec.net)Data: 07-07-23 12:04 Hej, przychodzę do Was z pytaniem. Czy ktoś u nas zbiera podpisy przeciwko aborcji? Jestem obrończynią życia nienarodzonych i chciałabym złożyć taki podpis. Z góry dzięki za odpowiedź! ___________________ osobiście jestem przeciwko aborcji. Problem polega na tym, że jestem facetem i nie mam prawa w tym temacie się wypowiadać. Zwłaszcza w okresie, gdy kobiety są w imię zasad mordowane. A poza tym co to za pytanie? Przecież w Polsce jest całkowity zakaz aborcji, więc problemu nie ma. Tak samo jak jest całkowity zakaz posiadania narkotyków, więc narkomanii nie ma. Tak jak nie ma pedałów bo tak powiedział pedał I sekretarz KC PZPR-pis nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Każdy normalny człek jest przeciwnikiem aborcji, ale nie żąda też jej absolutnego zakazu, tak jak nikt nie jest zwolennikiem amputacji piersi, kończyn, czy innej resekcji macicy albo płuca. Jednak są sytuacje, kiedy te dramatyczne i drastyczne zabiegi są konieczne, stanowią mniejsze zło, bo ratują życie i zdrowie. rudy błazen z druhem
|
|
@paplik - twoje posty w tym wątku świadczą o tym jak jesteś zdegenerowanym niedorozwojem. ... Konieczność amputacji chorego organu to konieczność. Zaś nadanie możliwości przerwania życia nowego człowieka niedorozwiniętej paniusi/paniczyka to współudział w holokauście. Ten holokaust to ponad 50.000.000 zbrodni na dzieciach. Corocznie! Te ponad 50.000.000 zbrodni - corocznie - to ofiary składane szatanowi. ... @paplik jesteś po prostu zbrodniarzem i współzbrodniarzem. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |