poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brawo szwedzi za odwage mowienia prawdy!

Tekst czytaniaze zrozumieniem o patryjotyzmie,nacjonalizmie mi w sumie poszlo niezle ale ja sie nie wypowiadam az do wynikow :)

pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz
powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brawo szwedzi za odwage mowienia prawdy!

CZESC WAM MAM DO WAS PYTANIE PISZE PRACE I CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC jakich srodków motywujących nalezaloby uzyc zeby zmotywowac do intesywnej pracy pracowników ALE ZEBY BYLO TRUDNIEJ CHCIALBYM ZEBYSCIE WYMIENILI POZAMATERIALNE SRODKI MOTYWUJĄCE BO OCZYWISCIE KASA NAS MOTYWUJE A CO PO ZA NIĄ?Z GÓRY DZIEKUJE I POZDRAWIAM PAWEL

no tak ogolnie to sie z rana 3 razy wysralem
przed sama matura mi sie chcialo ale juz dotrzymalem

ale jak usiadlem przy zadaniach to juz takie rozprucie
ze myslalem ze zaraz wybiegne
ale sie skupilem zacisnelem zwieracze i jakos to bylo a po
godzinie szczac mi sie zachcialo
wogle tragedia z masakra

gratulacje!!!

od jakiegoś czasu śledziłem ten projekt, bo opisywałeś go na forum... super czas i mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej...

pzdr

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

no sorry ale w obecnych czasach nic nie zmotywuje pracownika jak dobra zaplata, no chyba ze pracodawca bedzie cigle stał na głowie pracownikowi i mówił do niego że go zwolni. takie czasy cóż zrobić. założyć chociaż mały swój biznes i nie być zależnym od nikogo. takie moje zdanie

Miało być z klatki obok :PPPPPP Sorka............

Nie im podwędził tylko oni podwędzili.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów i innych odp. bud. Kucie posadzek, tynków przycinanie drzewek ozdobnych, koszenie trawy, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org