Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
J.F. Kennedy - człowiek który przeciwstawił się RZĄDOM BESTII? |
COACHING - POCZYTAJ SOBIE O TEJ MOTODZIE. KLEPNIJ NA GOOGLE. JEZELI POTRZEBA CI TEMATÓW Z ŻYCIA WZIĘTYCH TO DAJ NA SIEBIE NAMIAR TO TROSZKĘ MOGĘ CI O TYM POWIEDZIEĆ.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: J.F. Kennedy - człowiek który przeciwstawił się RZĄDOM BESTII? |
Czołówka III ligi. W/g tabeli tak wychodzi. Ale to powinna być pomyłka, przy poprzednich 52 punktach teraz powinno być 55. 1. ŁKS Łomża 22 53 45 : 11 2. Pelikan Łowicz 22 44 35 : 10 3. Mazowsze Grójec 22 39 41 : 23 Zbych
|
|
czlowieku hajs hajs i jeszczwe raz hajs motywuje pracownika...taka jest prawda !!!1 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Nawet ptysiu umie korzystać ze słownika... "Jerk off" znaczy także w języku potocznym tyle co "odwal się". Zbych
|
|
Niby proste a jednak problem sprawia.Jak go pisałam to przyznaje,że sama nie wiedziałam jak to zrobić...Wychodzi na to,że jestem mało twórcza :P A to chyba niedobrze :( Podobno to sztuka umieć się "sprzedać"-Ptysiu błagam nie bierz tego dosłownie.
|
|
swego czasu proponowałem mojej rodzinie pomoc przy szpachlowaniu domu normalnie płacąc 4 zl (ale dla niego 5 zl). i co? odmówił mimo zapewnienia noclegów i codziennego dowozu do pracy:P niektórzy niestety mają dwie lewe ręce do pracy
|
|
bigi2004 o tak zgadzam sie z tobą niektórzy maja te dwie lewe ręce do pracy
|
|
|
|
|
witam czy zna ktoś dokładnie program MICROFIT do analizy ekonometrycznej i potrafi sie w nim poruszać??? Jeśli tak prosze o kontakt pod adres joka18@interia.pl pozdrawiam
|
|
taaaaaaaa od Janaka:D
|
|
fanka bocianka jakaś ty dowcipna pożal sie boże:P
|
|
Przyznam, że to mało, ale chyba lepsze niż roznoszenie ulotek, nie? Niestety takie czasy, żeby zarabiać więcej trzeba mieć wykształcenie... Zbych
|
|
Żeby to tylko była niska płaca,trzeba wziąć pod uwagę inne warunki pracy.Jak np,praca na czarno(w Łomży jest bardzo dużo pracodawców zatrudniających na czarno czyli bez żadnej umowy i za marne grosze i niema komu się za nich wziąć!!).Niedość ze mało płacą to jeszcze nierejestruja!!Tragedia!!Tylko zagranice wyjechać albo mieć dobre znajomości w Łomży.Taka jest rzeczywistość łomżyńskiego rynku pracy.Brak jakichkolwiek perspektyw.Albo teraz jeszcze biora na staz ludzi,urząd płaci marne grosze a trzeba robić i słuchac polecen pracodawcy.Skonczy sie staż biora nastepnego i tak wkoło,Szkoda gadac bo głowa boli od tego.
|
|
A tak chciał zobaczyć Polaków na najwyższym stopniu podium... miejmy nadzieję że stan zdrowia się ustabilizuje i wszystko będzie ok:/. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |