Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna historia niesłusznie oskarżonego księdza |
No i co teraz kundelki? https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/313204-tylko-u-nas-porazajaca-historia-ksiedza-zniszczonego-przez-pomorska-prokurature-dowody-niewinnosci-zagubiono-prokurator-awansowala
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna historia niesłusznie oskarżonego księdza |
no prosze bo sie zaraz rozpłacze. follow me ![]()
|
|
Dla mnie to możesz się i zesrać ale historia ciekawa, trochę inna od przedstawianych tu na forum przez lewackich troglodytów.
|
|
PO pierwsze primo o niesłusznym oskarżeniu mówi tylko sam skazany i jego parafianie. PO drugie primo trudno się sPOdziewać, że dwie instancje sądowe POpełniły ten sam błąd, choć casus Komendy jest możliwy choć to sytuacje niezwykle rzadkie. PO czwarte primo rodzi się pytanie czy obrona złożyła wniosek o kasację wyroku. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
PO piąte primo wyjątki tylko POtwierdzają regułę o tym, że istnieje zjawisko pedofilii z udziałem kato-kleru, czyli kościelnej pedofilii. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
pedofiiia i homoseksualizm niestety stal się cechą charakterystyczną współczesnego kleru katolickiego a co dopiero mówić łamanie zasad celibatu. Myślę ,że skala tego zjawiska wśród kleru katolickiego jest cały czas taka sama od lat tylko obecnie zarówno ofiary jak i środki masowego przekazu przestały się bać o tym mówić co spowodowało ,że dowiadujemy sie o tym co do tej pory było skrzętnie ukrywane. follow me ![]()
|
|
I tu dochodzi do pewnego kuriozum, bo jeżlei współzyje ze soba dwójka 15 latków to pedofilii nie ma ale nie daj boże jedna osoba będzie pełnoletnia to juz jest a jeżeli do tego bedzie to duchowny to mamy masowy atak lewackich troglodytów ![]()
|
|
...ależ to kuriozum, że ktoś ośmiela się atakować księdza-pedofila..!, przecież POwinien niezłomnie wierzyć w jego świętość i modlić się jak do obrazka... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Mnie to wisi, ja jestem niewierzący, wstawiam tylko takie historie bo prawda nigdy nie jest taka jak ją tu manipulujecie
|
|
Owymi wyjątkami nie da się zanegować istnienia plagi na miarę zbrodni p/ko ludzkości w POstaci kościelnej pedofilii, a jest to ujawniane na całym, bożym świecie, wszędzie tam, gdzie dotarli papiści... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Plagą to jesteście wy, postepowcy
|
|
Gdyby nie POstęp, to nadal księża uprawialiby przestępczy proceder i nie POnosili za to żadnych konsekwencji, a skrzywdzeni POzostaliby bez rekompensaty za doznane krzywdy. Ciebie to boli, bo twój kościół okazał się być kolosem na glinianych nogach i teraz wali się w diabły w gruzy... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
NO PROSZE PLAGA TO POSTĘP A RUCHANIE W DUPKI DZIECI , LIZANIE IM KUTASKÓW PCHANIE PLUCHÓW W MAŁE DZIEWCZECE CIPKI TO CO TO JEST? follow me ![]()
|
|
podwójna moralność ... jeb.ać PIS
|
|
J#bać blondcucki
|