Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wstać z kolan przed Kościołem |
...ofiary powinny dostać zadośćuczynienie, a państwo polskie zadbać o to, by tak się stało. — Dokumenty kościelne powinny być otwarte i dostępne, zwłaszcza te dotyczące pedofilii, a Polska ma przecież świetną pozycję negocjacyjną. Polska powinna wstać z kolan przed Kościołem, bo jest na tych kolanach od dłuższego czasu, a powinniśmy znajdować się na takim samym poziomie z Watykanem... Politycy na sali zaczęli licytować się na to, kto bardziej kocha papieża, kto ma większy obrazek, niektórzy trzymali je do góry nogami, a przecież każdy z nich ma jakieś grzeszki, teraz usiłując się wybielać naukami Jana Pawła II. mówienie o \"drugim zamachu na papieża\" to podkręcanie histerii. — To właśnie PiS robi zamach na pamięć Jana Pawła II, coraz mniej młodych ludzi chodzi na religię, a partia rządząca \"ręka w rękę z Jędraszewskim\" idzie w kierunku zniszczenia Kościoła w Polsce. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wstać z kolan przed Kościołem |
Kolejne pokolenie Polaków Niezłomnych musi bić się z potomkami UB-ków. Oto skutki braku dekomunizacji w sądach mediach urzędach i szkołach i we WSI ![]() Stefan kardynał Wyszyński: ,,Jeśli przyjdą zniszczyć ten Naród, zaczną od Kościoła gdyż Kościół jest siłą tego Narodu”. Nie pozwólmy przerobić naszych dzieci w EuroSodomitów! Bo to jest cel tej nagonki na dobre imię Jana Pawła II oraz Polski
|
|
Re: wstać z kolan przed Kościołem |
dvPOrato, ostrzeżenie Wyszyńskiego dotyczy takich niszczycieli kościoła i fałszerzy religii jakim ty jesteś... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |